Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Δεν έχει ταβάνι η υποκρισία των «ανθρωπιστών» της ελίτ



Μάλιστα. Το όργανο της Νέας Τάξης που λέγεται Πάπας Φραγκίσκοςδήλωσε δημόσια ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «δεν είναι χριστιανός».

«Ένας άνθρωπος που θέλει να οικοδομήσει τείχη κι όχι γέφυρες δεν είναι χριστιανός», τόνισε ο Μπεργκόλιο από το Μεξικό, απαντώντας σε ερώτηση που του έθεσε ένας δημοσιογράφος σχετικά με τις «αντιμεταναστευτικές θέσεις» του υποψηφίου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

«Αυτό δεν αναγράφεται στο Ευαγγέλιο. Ψηφίστε, μην ψηφίζετε. Δεν παρεμβαίνω. Όμως απλά λέω: δεν είναι χριστιανικό», προσέθεσε ο ποντίφικας από την Αργεντινή.

Όλα αυτά γιατί ο Trump έχει προτείνει την οικοδόμηση τοίχους στα σύνορα - σουρωτήρι των ΗΠΑ με το Μεξικό.

Πόσο χριστιανικό όμως είναι να λες, ότι το να χτίζει τοίχους «δεν χριστιανικό» και την ίδια στιγμή ο χώρος μέσα στον οποίον μένεις (Βατικανό), να είναι περιφραγμένος;!

Το Βατικανό περιβάλλεται από τείχη που χρονολογούνται από περισσότερο από 1.000 χρόνια. Μια καλή χριστιανική πράξη θα ήταν να δώσει εντολή ο καλός χριστιανός Πάπας να γκρεμιστούν.

Το τουίτερ πήρε φωτιά: "Οι άνθρωποι που χτίζουν τείχη δεν είναι Χριστιανοί," είπε ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος ζει στην πόλη του Βατικανού, που αποτελεί ουσιαστικά ένα τεράστιο φρούριο".

Ο Πάπας είπε βέβαια, ότι ο ίδιος δεν έχει ακούσει τα σχέδια τουTrump, αλλά, σύμφωνα με το AP, «έχω μόνο να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι Χριστιανός αν έχει πει τα πράγματα όπως αυτό».

Ο Trump, ο οποίος είναι Πρεσβυτεριανός στο θρήσκευμα, απάντησε στον Πάπα που αμφισβήτησε την πίστη του ως εξής:

«Το να αμφισβητεί ένας θρησκευτικός ηγέτης την πίστη ενός ανθρώπου είναι ντροπή», δήλωσε. «Είμαι υπερήφανος που είμαι Χριστιανός και, ως πρόεδρος, εγώ δεν θα επιτρέψω ο Χριστιανισμός να δέχεται συνεχιζόμενες επιθέσεις και να αποδυναμώνεται, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει τώρα, με τον τωρινό πρόεδρό μας».

Σε ομιλία του στη Νότια Καρολίνα ο Τραμπ τα είπε ακόμα καλύτερα. «Εάν και όταν το Βατικανό δεχθεί επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος, που όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελεί το απόλυτο τρόπαιό του, μπορώ να σας υποσχεθώ ότι ο ποντίφικας απλά θα εύχεται και θα προσεύχεται ο Ντόναλντ Τραμπ να έχει εκλεγεί πρόεδρος»!

Τα τείχη του Βατικανού χρονολογούνται από περισσότερο από 1.000 χρόνια, από την εποχή του Πάπα Λέοντα IV, ο οποίος ανέθεσε την κατασκευή αυτών που είναι γνωστά ως Λεόντεια Τείχη, αφότου η παλαιά Βασιλική του Αγίου Πέτρου έπαθε ζημιές από τους μουσουλμάνους Σαρακηνούς το 846 μ.Χ.

Πρόσφατα ένας άλλος «ανθρωπιστής» προερχόμενος από έναν άλλον σημαντικό βραχίονα της Νέας Τάξης (Χώρο Θεάματος - Γραφείο Προπαγάνδας), ο πάμπλουτος - και φυσικά λίμπερλ πεποιθήσεων - «γόης» ηθοποιός του Χόλυγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, συναντήθηκε με την φράου Μέρκελ ζητώντας της να μείνουν «ανοιχτά τα σύνορα» τόσο της Γερμανίας όσο και της υπόλοιπης Ευρώπης, για τον ερχομό και την εγκατάσταση και άλλων «προσφύγων» και μεταναστών.

Η είδηση φυσικά, προβλήθηκε με άκρως "συγκινητικό" τρόπο - όπως και εκείνη με την πάμπλουτη αριστερή Σάραντον – από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Κι όμως τα ΜουΜουΕ ξέχασαν την πρόσφατη είδηση ότι το ζεύγος Κλούνει, με απόφαση δημάρχου (!) κατάφερε να πετύχει να θεωρείται «παράνομος» (το «κανένας άνθρωπος δεν είναι παράνομος» που πήγε;) και να καταδικάζεται σε βαρύ πρόστιμο, οποιοσδήποτε πλησιάσει σε λιγότερο από 10 μέτρα τα δυο σπίτια των Κλούνεϊ, τη Villa Oleandra και τη Villa Margherita, στη λίμνη Κόμο στην Ιταλία. Φυσικά, τα σπίτια του πάμπλουτου ανθρωπιστή προστατεύονται με πανύψηλους φράχτες, κάμερες και σεκιούριτι. Μόνον… νάρκες δεν έχουν.

Το «πρόστιμο» ισχύει και για την λίμνη (!), καθώς κανένα σκάφος δεν μπορεί να πλησιάζει σε απόσταση κάποιων (αρκετών) μέτρων από την παραλία. Ακόμη και ψαράδες που ζουν στην περιοχή έχουν πρόβλημα.

Επιστρέφοντας στον (αγαπημένο του Ομοφυλοφιλικού Λόμπι, των Εβραίων και των Μασόνων) Πάπα Φραγκίσκο και τις γνωμοδοτήσεις του, να θυμίσουμε ότι όταν η «Αγιότητά» του ρωτήθηκε για τους ομοφυλόφιλους απάντησε με το χριστιανικότατο «ποιος είμαι εγώ για να κρίνω;». Τώρα αποφάσισε ότι έχει δικαίωμα να «κρίνει» και να λέει πότε ένας άνθρωπος «δεν είναι Χριστιανός».

Πριν λίγους μήνες, ο Πάπας είχε εκδώσει νέα πιστοποιητικά «χριστιανοφροσύνης», όταν σε συνέδριο της καθολικής νεολαίας στο Τορίνο της Ιταλίας, είπε:

«Αν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας μόνο σε ανθρώπους είστε χαμένοι», είπε στους νέους σε μια μακρά, φλύαρη συζήτηση σχετικά με τον πόλεμο, την εμπιστοσύνη και την πολιτική. Και μετά το πέταξε:

«Με κάνει να σκέφτομαι ... ανθρώπους, στελέχη, επιχειρηματίες, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται Χριστιανοί και κατασκευάζουν όπλα. Αυτό οδηγεί σε κάποια δυσπιστία, έτσι δεν είναι;» είπε εν μέσω χειροκροτημάτων.

Επέκρινε εκείνους που «επενδύουν» στις βιομηχανίες των όπλων, λέγοντας ότι «η διπροσωπία είναι η αξία του σήμερα ... λένε ένα πράγμα και να κάνουν ένα άλλο».

Το πιάσατε; Ο Φραγκίσκος δεν σταμάτησε στους κατασκευαστές όπλων - αλλά και σε όσους "επενδύουν" στη βιομηχανία όπλων. Άρα όποιος χριστιανός έχει αγοράσει ένα όπλο, μπορεί να "λέγεται" χριστιανός... αλλά για τον Πάπα δεν είναι.

Την ίδια ώρα ο Πάπας νιώθει πολύ άνετα και φυσικά «χριστιανικά» να περιβάλλεται από πάνοπλους φρουρούς.

Εάν κάποιος ανθρωπάκος θέλει να προστατευθεί και να προστατεύσει την οικογένειά του (οι Πάπες δεν έχουν καν οικογένειες), δεν θα είναι «καλός χριστιανός».

Σχετικά με την επίθεση στον Τραμπ γράφει στην ιστοσελίδα του ο «αναθεωρητικός» συγγραφέας Michael Hoffman:

Αν ο ποντίφικας πρόκειται να ξεκινήσει την έκδοση πιστοποιητικών αφορισμού θα πρέπει να ξεκινήσει με τον καθαρισμό της δικής του παπικής κατοικίας:

I. Ξεκινώντας με τους επισκόπους και καρδινάλιους που εγκρίνουν το έγκλημα του σοδομισμού, όπως ο Bruno Forte (φωτο), ο οποίος έγραψε: «... σχετικά με τις ενώσεις ομοφυλοφίλων θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες η αμοιβαία βοήθεια στο σημείο της θυσίας αποτελεί μια πολύτιμη υποστήριξη στη ζωή των (ομοφυλόφιλων) συντρόφων». - ΑρχιεπίσκοποςBruno ForteRelatio, κατά την Σύνοδο της Εκκλησίας της Ρώμης για την Οικογένεια, 2014.

II. Η Επισκοπική Επιτροπή του Πάπα διδάσκει την αποτρόπαιη αίρεση ότι οι Εβραίοι έχουν σωθεί με βάση τη γενετική καταγωγή και δεν χρειάζεται να πιστέψουν στον Κύριο Ιησού Χριστό (!): «... δεν έπεται με οποιονδήποτε τρόπο ότι οι Εβραίοι έχουν αποκλειστεί από τη σωτηρία του Θεού επειδή δεν πιστεύουν στην Ιησού Χριστό ως Μεσσία του Ισραήλ και Υιό του Θεού». - Ποντιφική Επιτροπή Θρησκευτικών Σχέσεων με τους Εβραίους, 10 Δεκεμβρίου 2015, Καρδινάλιος Kurt Koch, Πρόεδρος.

Η παρέμβαση του Πάπα της Ρώμης στη διαδικασία επιλογής του αμερικανικού λαού για το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι μια εξωφρενική πράξη ξένης παρέμβασης. Ο Φραγκίσκος ζει βασιλικά και σε πλήρη ασφάλεια σε μία χώρα (Ιταλία) με ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά γεννήσεων στη γη. Μάλιστα, έχει αναφερθεί να μιλά ειρωνικά για τους Καθολικούς που «αναπαράγονται σαν τα κουνέλια». Ενώ κηρύττει την κοινωνική δικαιοσύνη και την συμπόνια για τους φτωχούς, επωφελείται από τα τοκογλυφικά έσοδα της Σάιλοκ Τράπεζας του Βατικανού Τράπεζα..

Η αλήθεια είναι, ότι ο Φραγκίσκος αρνείται να κρίνει θανάσιμα αμαρτήματα που ο ίδιος θεωρεί ουσιαστικά αβλαβή (σοδομισμός, τοκογλυφία). Εκδίδει μόνο αποφάσεις κατά των πράξεων εκείνων που για χρόνια θεωρούντο αρετές ενός πολίτη, (υπεράσπιση έθνους), όταν η λογική εξακολουθούσε να επικρατεί στην Χριστιανοσύνη.

Σήμερα όμως, για να χαρακτηριστεί κάποιος καλός άνθρωπος και χριστιανός χρειάζεται να ευνοεί την εισβολή αλλόφυλων στο έθνος του και την σταδιακή αντικατάσταση του, την υποδούλωση και τελικά εξολόθρευσή του. Η πρόσκληση για το άνοιγμα των συνόρων που προβάλλεται με μανία από τις κεφαλές της απάνθρωπης ελίτ είναι ένα βήμα απαραίτητο για την κυριαρχία του Συστήματος του Θηρίου.

ΥΓ: Εγώ έχω μία θέση. Όποιος ζητάει το άνοιγμα των συνόρων, να ανοίξει πρώτα αυτός τις πόρτες του σπιτιού του. Και να ζει από εδώ και πέρα με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα νύχτα μέρα. Το ίδιο και για το αυτοκίνητό του και για το εξοχικό του ή το σκάφος του. Διότι όπως τα σύνορα είναι «πληγές στο σώμα του πλανήτη», έτσι και οι πόρτες είναι πληγές στο σώμα της γειτονιάς. No borders -No doors. Δεν το λέω καθόλου στα αστεία, ούτε «τρολάρω» και απορώ πως δεν το χρησιμοποιούν ως επιχείρημα στην δημόσια συζήτηση οι έχοντες ακόμα λογική σε αυτή την χώρα. Μόνο έτσι θα με πείσεις ανθρωπιστή μου ότι πιστεύεις αυτά που λες. Εκτός αν η πίστη σου είναι ψεύτικη και τα λόγια σου αέρας κοπανιστός. Κάποτε μιλούσα με έναν Μάρτυρα του Ιεχωβά που υπερασπιζόταν την άρνηση των πιστών της θρησκείας του να πηγαίνουν στρατό και να πιάνουν όπλο, ως «απόδειξη» ότι είναι οι σωστοί χριστιανοί. Το βράδυ της ίδιας ημέρας τον είδα (ήταν γείτονας) να κλείνει την μεγάλη σιδερένια αυλόπορτα της οικίας του και να αφήνει ελεύθερο τον σκύλο του. Λίγες ημέρες μετά θορυβημένος από το μπαράζ διαρρήξεων που είχε ξεσπάσει στην περιοχή, τον άκουσα σε κουβέντα με άλλον να λέει με αποφασιστικότητα, ότι δεν θα επιτρέψει «να μπει κανείς μέσα στο σπίτι του». Φαίνεται ότι για πολλούς «το σπίτι τους» είναι ανώτερο από πατρίδα (σπίτι όλων) και κάθε τι άλλο. Δεκτόν, αλλά μην μου παρουσιάζεσαι ως «ανθρωπιστής» ή «καλός χριστιανός».     


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου