Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Σοκ: Τη νομιμοποίηση της νεκροφιλίας και της αιμομιξίας ζητά η νεολαία των Φιλελεύθερων στη Σουηδία

Σοκ: Τη νομιμοποίηση της νεκροφιλίας και της αιμομιξίας ζητά η νεολαία των Φιλελεύθερων στη Σουηδία

Η νεολαία του κόμματος Folkpartiet Liberalerna (FP) ζητά συγκεκριμένα τη νομιμοποίηση του συναινετικού σεξ ανάμεσα σε δύο αδέρφια, με την προϋπόθεση ότι είναι άνω των 15 ετών και επίσης τη νομιμοποίηση του σεξ με νεκρό, εφόσον υπάρχει γραπτή συγκατάθεση του ατόμου που απεβίωσε

Επίσημη πρόταση για τη νομιμοποίηση της νεκροφιλίας και της αιμομιξίας κατέθεσε η νεολαία του Σουηδικού Φιλελεύθερου Κόμματος, επισημαίνοντας ότι επειδή αυτές οι πρακτικές «θεωρούνται από το ευρύ κοινό ως ασυνήθιστες και αηδιαστικές» αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και παράνομες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η νεολαία του κόμματος Folkpartiet Liberalerna (FP) ζητά συγκεκριμένα τη νομιμοποίηση του συναινετικού σεξ ανάμεσα σε δύο αδέρφια, με την προϋπόθεση ότι είναι άνω των 15 ετών και επίσης τη νομιμοποίηση του σεξ με νεκρό, εφόσον υπάρχει γραπτή συγκατάθεση του ατόμου που απεβίωσε.

«Δεν μας αρέσουν γενικά οι νόμοι που έχουν να κάνουν με την ηθική και η νομοθεσία μας δεν προστατεύει έτσι κι αλλιώς κανέναν με την τρέχουσα μορφή της» είπε στην εφημερίδα Aftonbladet η Cecilia Johnsson, εκπρόσωπος της νεολαίας των Φιλελευθέρων.

«Ως νέοι άνθρωποι έχουμε χρέος να ανοίξουμε το μυαλό μας. Κατανοώ ότι η νεκροφιλία και η αιμομιξία θεωρούνται ασυνήθιστες και αηδιαστικές πρακτικές από το ευρύ κοινό, όμως η νομοθεσία δεν μπορεί να βασίζεται στο τι είναι αηδιαστικό και τι όχι», τόνισε η κυρία Johnsson, ανακοινώνοντας την απόφαση της κεντρικής επιτροπής της νεολαίας να στηρίξει τη νομιμοποίηση των δύο πρακτικών. Ειδικά για τη νεκροφιλία, η εκπρόσωπος των νεολαίων δήλωσε πως «πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να αποφασίζουμε οι ίδιοι τι θα συμβεί στο κορμί μας όταν πεθάνουμε».

«Είτε θες να δωρίσεις τη σορό σου σε ένα μουσείο ή στην επιστήμη ή να την κληροδοτήσεις σε κάποιον για να κάνει σεξ μαζί της, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η αμφιλεγόμενη πρόταση της νεολαίας του κόμματος των Φιλελευθέρων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από στελέχη του κόμματός τους. Ένας πρώην βουλευτής του FP τους χαρακτήρισε μάλιστα «βλάκες», οι οποίοι θέλουν μόνο να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας και όχι να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας.

http://www.protothema.gr/world/article/555506/ti-nomimopoiisi-tis-nekrofilias-kai-tis-aimomixias-zita-i-neolaia-ton-fileleutheron-sti-souidia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου