Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Αμαυρώθηκε ο εορτασμός της επετείου. Άγριο ξύλο όταν αριστεριστές προσπάθησαν να εμποδίσουν βουλευτή της Χ.Α να καταθέσει στεφάνι (ΒΙΝΤΕΟ)


Untitled-1Ντροπή και αίσχος έπεσαν χημικά ανάμεσα σε μαθητές!
Αξέχαστη θα μείνει η σημερινή μέρα στους μικρούς μαθητές για τους λάθους λόγους.
Όσοι παρευρέθησαν στο παραλιακό πάρκο για την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων, έγιναν μάρτυρες επεισοδίων μεταξύ μελών της Χ.Α και αριστερών οργανώσεων.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ήρθε η σειρά του βουλευτή της Χ.Α κ. Σ. Μπούκουρα να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο πεσόντων.
Οπαδοί αντιρατσιστικών οργανώσεων που ήταν μαζεμένοι στο χώρο, γιουχάισαν το βουλευτή και κινήθηκαν εναντίον του. Άμεση ήταν η αντίδραση μελών της Χ.Α που συνόδευαν τον βουλευτή με αποτέλεσμα να μετατραπεί ο χώρος σε  ρινγκ. Η αστυνομία που αν και ήταν παρούσα δεν κατάφερε να αποτρέψει το γεγονός ,χρησιμοποίησε ακόμα και χημικά ανάμεσα  σε πολίτες και μικρά παιδιά (!!!) που έτρεχαν πανικόβλητοι για να γλυτώσουν, ενώ προέβηκε  και σε συλλήψεις.
Τα σχόλια είναι περιττά στο βίντεο που ακολουθεί θα  δείτε σκηνές ντροπής που αμαύρωσαν την εθνική μας επέτειο.
Η ανήμπορη ακόμα και για πιο βασικά δημοτική αρχή του Κ. Λογοθέτη, υπόθαλψε και ήταν ο ουσιαστικός υποκινητής των επεισοδίων, αφού κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ανέχτηκαν τις αναίτιες και επαίσχυντες προκλήσεις του επικεφαλής του συνδυασμού που πρόσκειται στο ΚΚΕ και του αντιδήμαρχου Δ. Δέδε που έβρισε και προκάλεσε τον εκπρόσωπο του κοινοβουλίου, βουλευτή Σ. Μπούκουρα.
Και ενώ όλοι ήξεραν ότι τα πνεύματα ήταν οξυμένα και ότι ενδεχομένως -όπως ακούστηκε και το δημοτικό συμβούλιο με την  ανοχή της  δημοτικής αρχής- θα υπήρχαν αντιδράσεις, δεν φρόντισαν να περιφρουρήσουν τις εκδηλώσεις τιμής και κατάθεσης στεφανιού στο μνημείο των πεσόντων, ούτε φρόντισαν να τηρήσουν τη τάξη, αδιαφορώντας πλήρως για το μήνυμα που περνάει στα μικρά παιδιά, αλλά και για τη σωματική ακεραιότητα του πλήθους των δημοτών, μαθητών και επισκεπτών. L1
Υ.Γ1 Ο επικεφαλής του συνδυαασμού που πρόσκειτα στο ΚΚΕ, κ. Ασημακόπουλος θα πρέπει να αισθάνεται πολύ περήφανος που με το ψήφισμα που προσπάθησε να περάσει στο δημοτικό συμβούλιο κατάφερε να προκαλέσει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Προφανώς ως εκπρόσωπος της Τ.Ο του ΚΚΕ, αλλά και ως θεσμικός εκπρόσωπος του συλλόγου των Εμποροβιοτεχνών, αισθάνεται ότι βοήθησε τον τόπο και την αύξηση των επισκεπτών.
Υ.Γ2  Συγχαρητήρια σε αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια και δίδαξαν στους μικρούς μαθητές τι πάει να πει δημοκρατία!!! Απλώς έκτος από το ξύλο υπάρχουν και άλλοι τρόποι να αντιδράσεις σε κάτι με το οποίο διαφωνείς. Διαφορετικά στα μάτια  ενός ουδέτερου παρατηρητή φαίνεται ότι διαπράττεις το ίδιο για το οποίο κατηγορείς την άλλη πλευρά.
Υ.Γ 3 Συγχαρητήρια και στην αστυνομία που θεώρησε σκόπιμο να χρησιμοποίησει  χημικά ανάμεσα σε μικρούς μαθητές και ανυποψίαστους πολίτες. Αίσθηση προκάλεσε και η αντίδραση του διοικητή του αστυνομικού τμήματος που πέταξε προκλητικά το στεφάνι απόδοσης τιμής.
Δείτε το βίντεο από το lcitynews 


ΟΛΥΜΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου