Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ισπανικό πλοίο του Π/Ν διεμβόλισε σκάφος με παράνομους μετανάστες από το Μαρόκο! (Βίντεο)


teaser2_2ΑΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ “ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ”. Την ίδια στιγμή στην Λέσβο ανασύρονται πτώματα παιδιών και γυναικών από σκάφος που βούλιαξαν οι Τούρκοι δουλέμποροι. ΑΧΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.

Εάν ρωτήσετε την διεθνή κοινότητα, μετά την δυσφημιστική εκστρατεία που εκπορεύεται από γερμανικά ΜΜ”Ε” και ελληνόφωνους δοσίλογους, θα σας πουν ότι οι Έλληνες είναι οι “μεγαλύτεροι ρατσιστές”. Ποιοί; Οι Έλληνες που ακόμα και με κίνδυνο της ζωής τους περισυλλέγουν τις ξεφούσκωτες βάρκες – σαπάκια φορτωμένα με ψυχές που στέλνουν τράνζιτ οι τούρκοι δουλέμποροι στους ελληνόφωνους συνεταίρους τους.

Δείτε τώρα τι γίνεται στην Ισπανία σε ένα βίντεο – σοκ που δείχνει Ισπανικό σκάφος να διεμβολίζει πλωτό με παράνομους μετανάστες από το Μαρόκο.

Το συμβάν έγινε στις 13 Δεκεμβρίου του 2012 και είχε μπει στο αρχείο ως “ατύχημα” με τους ναύτες να υποστηρίζουν ότι είχαν μηχανική βλάβη και δεν κατόρθωσαν να αλλάξουν πορεία!

Το βίντεο που ήλθε στο φως από κάμερα παρακολούθησης άλλου πλοίου, αποκαλύπτει πως ο διεμβολισμός έγινε εσκεμμένα, όπως άλλωστε συνηθίζεται και από το Ισπανικό και το Ιταλικό λιμενικό σώμα.

Από τους 25 επιβαίνοντες, οι 8 πνίγηκαν και οι υπόλοιποι 17 απελάθηκαν άμεσα στο Μαρόκο!

Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει στην Ελλάδα, όπου οι αξίες του ανθρωπισμού ζουν ακόμα.

Γι’ αυτή την υπόθεση, ούτε οι ΜΚΟ του Σόρος που στην πρώτη ευκαιρία συκοφαντούν την Ελλάδα έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση, ούτε οι επαγγελματίες ντόπιοι “ευαίσθητοι”, που κάθε μέρα που περνά αποδεικνύουν ότι είναι πλοκάμια στην άθλια φάμπρικα του δουλεμπορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου