Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τα Σκόπια καλωσορίζουν με SMS στην χώρα τους όσους προσγειώνονται στην Θεσσαλονίκη!


- Ελληνίδα ταξίδεψε με απευθείας πτήση  από το Σαρλερουά των Βρυξελλών προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης
- Στις 19.00 προσγειώθηκε και στις 19.07 έλαβε sms από την Τ-Μοbile
- "Καλωσήρθατε στη Μακεδονία, το λίκνο του πολιτισμού" έγραφε το προκλητικό μήνυμα των Σκοπιανών
- Για το θέμα ενημερώθηκε και το Υπουργείο Εξωτερικών
- "Βράζουμε από θυμό και αγανάκτηση" λέει στο Νewsit η οικογένεια της κοπέλας

Το αν μη τι άλλο περίεργο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, 26/2/2013 και προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Μία νεαρή Ελληνίδα μετά από απευθείας πτήση της εταιρείας Ryanair από το αεροδρόμιο Cherleroi (Σαρλερουά των Βρυξελλών) και προορισμό το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης προσγειώθηκε στις 19.00 το βράδυ.

Στις 19.07 έλαβε στο κινητό της δύο μηνύματα, το πρώτο την καλωσόριζε στη Μακεδονία και το δεύτερο και πιο προκλητικό είναι αυτό:

Welcome to Macedonia, the cradle of civilization. During your stay we strongly recommend that you visit the Museum of the Macedonian Struggle and the Memorial House of Mother Teresa in Skopje, the Memorial Center of Toshe Proeski in Krushevo, the Museum on Water in Ohrid and the Ancient Observatory in Kokino.
T-Mobile welcomes you to the Republic of Macedonia! For assistance please call +38970122. Have a pleasant stay in our country!

ΔΗΛΑΔΗ:

Καλώς ήλθατε στη Μακεδονία, το λίκνο του πολιτισμού. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, σας συνιστούμε να επισκεφθείτε το Μουσείο του Μακεδονικού Αγώνα και το Memorial House της Μητέρας Τερέζας στα Σκόπια, το Memorial Center του Τόσε Προέσκι στο Κρούσεβο, το Μουσείο για το Νερό στην Οχρίδα και το Αρχαίο Αστεροσκοπείο στο Κόκκινο.
Η T-Mobile σας καλωσορίζει στη Δημοκρατία της Μακεδονίας! Για βοήθεια καλέστε στο 38970122. Να έχετε μια ευχάριστη διαμονή στη χώρα μας!

Να σημειωθεί ότι το κινητό της κοπέλας καθ'όλη τη διάρκεια της πτήσης ήταν κλειστό και το άνοιξε δευτερόλεπτα αφού προσγειώθηκε η πτήση της.

Για το θέμα ενημερώθηκε από το Newsit το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών σήμερα το πρωί.

Τόσο η ίδια η νεαρή όσο και η οικογένεια της είναι οργισμένοι απο το περιστατικό. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Newsit η μητέρα της κοπέλας "νοιώθω ντροπή για αυτό που έγινε, βράζουμε από θυμό και αγανάκτηση και περιμένω το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να διαμαρτυρηθεί έντονα. Δεν είναι δυνατόν Έλληνες πολίτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης να λαμβάνουν μηνύματα από τα Σκόπια".

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=194562&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου