Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Επιβολή φόρου ανοησίας… θα υπάρξει;


Μετά την μεγαλειώδη πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη, γνωστού και ως «ποιητή», για φόρους στους Χριστιανούς, δηλαδή στο 90% και πλέον των Ελλήνων, κάθε άλλη πρόταση φαντάζει αστεία. Κάθε προσπάθεια του οικονομικού επιτελείου να αλλάξει το φορολογικό σύστημα της χώρας, θα προσκρούει στο μεγαλείο του Τάσου Κουράκη.
Όμως, εμείς σαν καλοί… Χριστιανοί που είμαστε θέλουμε να βγάλουμε από τη δύσκολη θέση την κυβέρνηση. Όχι μόνο τη σημερινή αλλά και αυτή που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να φτιάξει. Θα προτείνουμε λοιπόν, σειρά μέτρων για την αύξηση των εσόδων και τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
- Προτείνουμε πρόστιμο… πραξικοπήματος. Κάθε φορά που κάποιος βουλευτής ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ λέει τη λέξη πραξικόπημα, θα τους επιβάλλεται ένας φόρος. Τη λένε τόσο συχνά, ειδικά ο Λαφαζάνης και ο Στρατούλης που θα γεμίσουν τα ταμεία με λεφτά.
- Να επιβληθεί φόρος… τουαλέτας. Να δηλώνει κάθε Έλληνας που πάει για το… ψιλό του, πόσες φορές πήγε και να πληρώνει ένα συμβολικό ποσό.
- Να βάλουν νέο φόρο για τη βενζίνη, όχι όμως αυτή στα αυτοκίνητα, αλλά αυτή που χρησιμοποιούνται στις μολότοφ. Πάνω από 1.000 μπουκάλια βρήκαν στο πολιτιστικό κέντρο Βίλα Αμαλία, από ένα ευρώ φόρο το πιάναμε το εκατομμύριο.
- Η επιβολή φόρου ανοησίας θα έπιανε πολλούς Έλληνες, κυρίως πολιτικούς. Για σκεφτείτε όλους αυτούς που λένε ότι «μας ψεκάζουν» να πλήρωναν φόρο; Για σκεφτείτε το Διαμαντόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του να πληρώνει και πρόστιμο;
- Καλός θα ήταν ένας φόρος για κάθε φορά που μιλάει ο Τσίπρας στο εξωτερικό. Διότι άλλα λέει στη Γερμανία και τις ΗΠΑ κι άλλα στην Ελλάδα. Επομένως, θα μπορούσε κάθε φορά που βγαίνει στο εξωτερικό να πληρώνει πρόστιμα πριν καν μιλήσει αφού είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει. Φόρος «Τσίπρα εξωτερικού» λοιπόν.
- Πρόταση για φόρο… Ρένας Δούρου, διότι ως κολοσσός της εξωτερικής πολιτικής θα μας εκπλήξει με τις επιτυχίες της.
- Μπορεί να υπάρξει μια φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας των αναρχικών. Τόσα σπίτια έχουν απαλλοτριώσει, γιατί να μην πληρώνουν κι αυτοί ένα χαράτσι.
- Να επιβληθεί φόρος ξένων γλωσσών έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί η προσπάθεια του Αλέξη να σταματήσει να μιλά την… τουριστική αγγλική.
- Γιατί όχι και φόρος φαγητού. Τόσους χοντρούς πολιτικούς έχει η Ελλάδα, θα γέμιζαν τα ταμεία.
- Φόρος Γ. Παπανδρέου. Άμα είναι να παίρνει 30.000 δολάρια για διαλέξεις στις οποίες εξηγεί πώς… κατέστρεψε την Ελλάδα, ας πληρώσει κι έναν μικρό φόρο.
- Φόρο… ανάπτυξης. Θα επιβληθεί στο υπουργείο Ανάπτυξης για κάθε φορά που μιλά για επενδύσεις. Έχουμε ακούσει τόσες φορές για ανάπτυξη που αν επιβάλλονταν ένας φόρος θα είχαμε μεγάλα έσοδα.
- Φόρος επικοινωνιακής γκάφας στην κυβέρνηση. Έχει κάνει τόσα λάθη, κάθε φορά που έχει μια επιτυχία, που θα συνέβαλε τα μέγιστα στα έσοδα της χώρας.
- Να βάλουν κι ένα φόρο στο ΤΑΙΠΕΔ γιατί κάθε φορά που μιλά για ιδιωτικοποιήσεις δε γίνεται τίποτε.
Α.Ψ. 
http://www.antinews.gr/2013/01/28/201368/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου