Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Tο κατά κεφαλήν εισόδημα των Ελλήνων έχει μειωθεί, τριπλάσια σε σχέση με το αντίστοιχο κατά κεφαλήν εισόδημα της Ισπανίας και διπλάσια σε σχέση με αυτό της Πορτογαλίας και Iρλανδίας


Mέχρι και ο Ράϊχενμπαχ κατάλαβε ότι τα μέτρα και οι μεταρρυθμίσεις ήταν λάθος και άνισες...
Ο επικεφαλής της taskforce επισημαίνει ότι οι προσπάθειες διάσωσης της Ελλάδας έλαβαν χώρα με καθυστέρηση. «Από την σημερινή οπτική γωνία είναι σαφές ότι η βοήθεια δεν είχε το απαιτούμενο εύρος και την ταχύτητα», λέει ο κ. Ράιχενμπαχ αποδίδοντας τα λάθη στην απουσία σχετικής εμπειρίας. «Για μια τέτοια περίπτωση κανείς δεν είχε τη συνταγή στην τσέπη», επισημαίνει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι τα λάθη εκδικούνται τώρα με το αυξημένο κόστος επίλυσης του προβλήματος.
Για τις διαμαρτυρίες των Ελλήνων πολιτών έναντι των μεταρρυθμίσεων υπογραμμίζει ότι αυτές υπάρχουν επειδή η επιβάρυνση είναι άνιση, δεδομένου ότι, εάν προσέξει κανείς, το κατά κεφαλήν εισόδημα των Ελλήνων έχει μειωθεί μέσω των μέχρι τώρα εφαρμοζόμενων δομικών μεταρρυθμίσεων τριπλάσια σε σχέση με το αντίστοιχο κατά κεφαλήν εισόδημα της Ισπανίας και διπλάσια σε σχέση με αυτό της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας.
Deutsche Welle
Και που πήγαν όλα αυτά τα έσοδα... οεο;;
Mας έχουν σκίσει..και δεν υπάρχει φράγκο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου