Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Οι ελληνικές περιουσίες δεν πρέπει να περάσουν στα χέρια των διεθνιστών του κεφαλαίου


Του Νίκου Χιδίρογλου
Η κυβέρνηση Παπανδρέου, δεν θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερο κακό στον τόπο, ακόμα κι αν προσπαθούσε. Όμως, από τα δεινά που συσσώρευσε, ένα ενδέχεται να αποβεί μοιραίο για πολλούς: η επίθεση στις ελληνικές περιουσίες και η υπονόμευση της ιδιοκτησίας, μέσω της επιβολής ενός χαρατσιού, το οποίο εισπράττεται μάλιστα με εκβιαστικό τρόπο μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και πριν καν αποφανθεί η Δικαιοσύνη.
Όλα αυτά αλλάζουν τον κοινωνικό χάρτη όπως τον γνωρίζαμε. Αλλά, οφείλουν να αλλάξουν και την πολιτική μας συμπεριφορά. Και όχι με θεατρικά μονόπρακτα, όπως αυτά που εκτελούν για τα media οι -ΠΑΣΟΚοι- συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, με τη λογική «είμαι ΠΑΣΟΚ, άρα είμαι και κομμάτι του προβλήματος αλλά θέλω να το λύσω, χωρίς να φύγω από το πρόβλημα, που είναι το ΠΑΣΟΚ». Πλέον, η συνεπώς σοσιαλιστική κυβέρνηση της χώρας (και παραμένει σοσιαλιστική, με το 80% των υπουργών να είναι «πράσινοι»), ποινικοποιεί την ιδιοκτησία. Χωρίς να λαμβάνει υπόψη της την ιερή σχέση του Έλληνα με την ΕΣΤΙΑ και τη ΓΗ του.
Τα σπίτια μας, πρέπει να παραμείνουν ελληνικά. Αργά ή γρήγορα, αρκετοί από εμάς δεν θα μπορούν να πληρώσουν το αντισυνταγματικό, άδικο και στοχευμένα εξοντωτικό χαράτσι. Τότε, κάποιοι θα προσπαθήσουν να πλειστηριάσουν τις περιουσίες μας και να τις αποδώσουν για ψίχουλα, ξέρετε σε ποιους: στους πρόθυμους για όλα λαθρεπιβάτες της χώρας, στα «φτηνά» εργατικά χέρια, που δεν φωνάζουν, δεν συνδικαλίζονται, δεν απαιτούν και δεν κινητοποιούνται, παρά μόνο αν προσβάλλεις την πίστη τους. Κάτι που οι πονηροί σοσιαλιστές, δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν. Μέχρι και τη σαρία θα ανεχθούν οι τρισάθλιοι υποκριτές και κατά τα άλλα θιασώτες του δικαιωματισμού, αν είναι να διαλύσουν τον εθνικό κορμό.
Κύριοι: ωραίος ο αστικός τρόπος ζωής, καλές οι καφετέριες και τα ταβερνάκια (που κόβονται και αυτά, ούτως ή άλλως) και καλά τα δεκαήμερα στα νησιά το καλοκαίρι, αλλά πλέον διακυβεύονται πολύ περισσότερα απ' όλα αυτά. Για την ακρίβεια διακυβεύονται τα πάντα: εκτός της περιουσίας μας και της αξιοπρέπειάς μας, διακυβεύονται το μέλλον των παιδιών μας, η ΠΙΣΤΗ και η ίδια η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας. Και μπορεί να μην το αντιλαμβανόμαστε, γιατί τα καθημερινά μας δρομολόγια εκτελούνται ακόμα απρόσκοπτα, αλλά, θα έρθει η ώρα που ακόμα και αυτό, θα είναι δύσκολο.
Έχουμε μια και μόνο επιλογή: να φωνάξουμε ηχηρά στους κυβερνώντες, «κάτω τα ξερά σας από τα σπίτια μας». Να είστε σίγουροι, ότι θέλουν δε θέλουν, θα το ακούσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου