Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ: Όταν η Ευρώπη της διαπλοκής, στραγγάλισε την Ευρώπη των λαών. Η απίστευτη εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα


Το βρωμερό παρασκήνιο μίας προσπάθειας που εάν είχε τελεσφορήσει, σήμερα η Ευρώπη θα ήταν ελεύθερη και διαφορετική. Τώρα που η Ευρώπη καταρρέει χάριν της Ευρωπαϊκής διαπλοκής, μία εξέλιξη βόμβα έρχεται να ταράξει τα δεδομένα.
Το Ολυμπία έχει στα χέρια του τα στοιχεία μίας ιστορικής εξέλιξης στο θέμα του “Βασικού Μετόχου”. Την υπόθεση που χαρακτηρίστηκε ως το Κύκνειο Άσμα της Δημοκρατίας απέναντι στην διαπλοκή, την σήψη και την εκμετάλλευση των λαών από τα συμφέροντα.
Πριν παραθέσουμε τα στοιχεία, είναι απαραίτητο να αποκαλύψουμε το παρασκήνιο της υπόθεσης. Ένα παρασκήνιο που ουδέποτε έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό αφού τα πανίσχυρα συγκροτήματα επιχείρησαν διακαώς να το εξαφανίσουν.
Θα μιλήσουμε για πολιτικά ανδρείκελα στην υπηρεσία των νταβατζήδων.
Θα αποκαλύψουμε περιπτώσεις “πολιτικών” που “έδιναν” την πατρίδα τους στην Ευρωπαϊκή διαπλοκή, ως πιστοί υπηρέτες στην ντόπια κάστα.
Όπως επίσης και για την μεθόδευση των πανίσχυρων κέντρων προκειμένου να γκρεμιστεί εξωδικαστικά η πρωτοβουλία μίας “μικρής χώρας” που όμως θα απελευθέρωνε ολόκληρη την Ευρώπη.
Τι συνέβει λοιπόν; Τότε και τώρα; Σε λίγο στις οθόνες σας. Εως τότε, δείτε ενδεικτικά πως τα συμφέροντα πολέμησαν λυσσαλέα αυτή την προσπάθεια: ΣΕΒ και ΠΑΣΟΚ χέρι – χέρι. Σας θυμίζει κάτι;
19-1-2005
20-1-2005
21-1-2005
22-1-2005

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου