Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Προσαγωγή συνδικαλιστών της ΔΕΗ στην Ασφάλεια


Tον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ Νίκο Φωτόπουλο και ακόμη 14 συνδικαλιστές και εργαζόμενους, που είχαν αποκλείσει την είσοδο του κτιρίου έκδοσης εντολών διακοπής ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ στην λεωφ. Μεσογείων, προσήγαγε η αστυνομία στην υποδιεύθυνση ασφαλείας στο Μαρούσι, μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησε το πρωί.
Η ένταση πάντως έξω από το κτίριο της ΔΕΗ συνεχίζεται, καθώς μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» και εκπρόσωποι φορέων και δήμων που έχουν ταχθεί κατά του τέλους ακινήτων βρίσκονται στο σημείο για να στηρίξουν την κινητοποίηση της ΓΕΝΟΠ.
Σε 48ωρη απεργία, σήμερα και αύριο, Παρασκευή, καλεί η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα γεγονότα.
ΝΕΩΤΕΡΟ: Στον εισαγγελέα οδηγούνται και οι 15 συνδικαλιστές και εργαζόμενοι της ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Ν. Φωτόπουλος, που συνελήφθησαν το πρωί στον Χολαργό, κατά τη διάρκεια της επέμβασης της αστυνομίας στη Διεύθυνση Πληροφορικής της Επιχείρησης.
Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία από τη Διεύθυνση Αστυνομίας βορειοανατολικής Αττικής, για διακοπή ομαλής λειτουργίας της υπηρεσίας, ενώ κάποιοι κατηγορούνται για αντίσταση και σωματικές βλάβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου