Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

"Είσαστε πολύ λευκοί για να είσαστε Αμερικάνοι"


Στο παρακάτω βίντεο μία μικρή ομάδα από την οργάνωση «Καφέ Μπερέ» (‘Brown Beret’) που υποστηρίζει την παράνομη μετανάστευση, παρενοχλεί Αμερικάνους της οργάνωσης‘ALIPAC’ (Americans for Legal Immigration) που διαδηλώνουν, μπροστά από το Στάδιο Angel στο Anaheim της Καλιφόρνια, κατά της παράνομης μετανάστευσης, υποστηρίζοντας τον ‘αυστηρό’ μεταναστευτικό νόμο της Αριζόνα, (κατά του οποίου η κυβέρνηση Ομπάμα άσκησε μήνυση, την ώρα που υπέρ του έχει ταχθεί πάνω από το 60% του πληθυσμού των ΗΠΑ).


Γνωστή και με το παρατσούκλι ‘Tan Klan’ ή Latino KKK, δηλ. η‘Κου Κλουξ Κλαν των ισπανόφωνων’, τα «Καφέ Μπερέ» είναι μια παραστρατιωτική ακτιβιστική οργάνωση που ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1960, (επηρεασμένη από τους "Μαύρους Πάνθηρες"), για να υποστηρίξει την παράνομη μετανάστευση σαν ένα τρόπο για να σφυρηλατηθεί μια φυλετικά ‘καθαρή’ πατρίδα για τους ισπανόφωνους, που θα είναι οι κυρίαρχοι μέρους ή του συνόλου των Ηνωμένων Πολιτειών. Πολλοί από αυτούς ονομάζουν τη ‘νέα πατρίδα’ που θέλουν να φτιάξουν ως Aztlan.


Την σκηνή με αυτήν τη γυναίκα που φωνάζει ασύστολα ρατσιστικά σχόλια με την ντουντούκα («Αφού είσαστε λευκοί δεν είσαστε Αμερικάνοι», «Να πάτε πίσω στην Ευρώπη» κλπ) με την ντουντούκα, κανένα από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ δεν πρόκειται να προβάλει, την ίδια ώρα που αποκαλούν ‘ρατσιστικό’ το κίνημα του Tea Party.


Η ιστοσελίδα της ALIPAC είναι http://www.alipac.us


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: http://www.infowars.com/

http://redskywarning.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου