Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Οι πρωταγωνιστές της "Βαριοπούλας"


  • Ο Ερντογάν "τρώει" τους αντιπάλους του, αλλά η Τουρκία ταυτόχρονα χάνει σημαντικές μονάδες και προσωπικότητες από το τουρκικό στράτευμα
  • Όσα μέχρι στιγμής συμβαίνουν, αποτελούν "αψιμαχίες" ενώ όλοι στην Τουρκία αναμένουν την οριστική σύγκρουση ανάμεσα στον Ερντογάν και στους στρατηγούς
Ο πόλεμος των στρατηγών με τον ισλαμιστή πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει καταγραφεί ποικιλοτρόπως και έχει καταδειχθεί ως ίσως ο σκληρότερος πόλεμος που έχει αναπτυχθεί στο εσωτερικό της Τουρκίας, από τη στιγμή που ο Κεμάλ Ατατούρκ ίδρυσε την σημερινή Τουρκία. Στον πόλεμο αυτό, που τείνει πλέον να πάρει εμφυλιοπολεμικές διαστάσεις, ουσιαστικά συγκρούονται η ισλαμική άποψη και το κοσμικό κράτος... Πρόσφατα, αποκαλύφθηκε η προετοιμασία ενός (ακόμη) πραξικοπήματος και ευτυχώς για τον Ερντογάν, οι συλλήψεις έγιναν εγκαίρως και πριν προλάβουν να κινηθούν οι εμπλεκόμενοι στρατηγοί.
Μόλις πριν από 5 ημέρες, το τουρκικό περιοδικό "Ακσιγιόν" έφερε στη δημοσιότητα τον λεπτομερή κατάλογο των εμπλεκομένων στρατηγών, ανώτερων και ανώτατων αξιωματικών, που φέρονται να έχουν εμπλοκή στο παρ' ολίγον πραξικόπημα.
Περιοδικό «Aksiyon» (7.3.2010)
Του Μελίκ Ντουβακλί
Ποιός είναι ποιος στη Βαριοπούλα;
Αντιστράτηγος ε.α. Çetin Doğan: Στο σχέδιο Βαριοπούλα, το οποίο εκπονήθηκε το Μάρτιο 2003, υπάρχει η δική του υπογραφή. Είναι πραξικοπηματίας από μικρός. Άρχισε την περιπέτειά του ως πραξικοπηματίας, το Μάιο 1960, όταν ακόμη ήταν ένας νεαρός Εύελπις. Βρισκόταν μεταξύ των ευελπιδων, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει τη γνωστή πορεία.
Το 1971 βρέθηκε στο πλευρό των γνωστών της 9ης Μαρτίου. Είναι στρατιώτης του Μadanoğlu, ο οποίος προετοίμαζε αριστερής τάσης πραξικόπημα. Κατά την περίοδο που ο Avcıoğlu οργάνωνε την πολιτική πτέρυγα, έμεινε αδρανής και, όταν ήρθε στο προσκήνιο η στρατιωτική προειδοποίηση της 12ης Μαρτίου, αν και ορισμένοι φίλοι του αποτάχθηκαν από το στράτευμα, εντούτοις τόσο ο Doğan, όσο και άλλοι «εν όπλοις προσκείμενοί του» συνέχισαν τη σταδιοδρομία τους.
Στο πραξικόπημα του 1980 ήταν επιφορτισμένος με ανάλογα καθήκοντα. Στην περίοδο της 28ης Φεβρουαρίου εκτέλεσε τις δραστηριότητες της Δυτικής Ομάδας Εργασίας. Όταν μετά την 3η Νοεμβρίου 2002 το ΑΚΡ ανέλαβε την εξουσία, ο Çetin πασά κινητοποιήθηκε και πάλι. Στο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο 2002 και προήδρευε ο τότε Π/Θ Αμπντουλλάχ Γκιούλ, ξεπερνώντας όλα τα όρια της ευπρέπειας απευθύνθηκε σε αυτόν λέγοντας «εσύ» και έτσι κατέδειξε και τη στάση που θα υιοθετούσε.
Σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα γνωστά ημερολόγια του δημοσιογράφου Μustafa Βalbay, ο Çetin απευθυνόμενος στον Γκιούλ είχε πει: «Εάν ο σκοπός σου είναι να πάρεις εκδίκηση για την 28η Φεβρουαρίου, τότε θα το μετανιώσεις πικρά. Θα ζητήσουμε λογαριασμό για την πράξη αυτή». Όμως, και στο Συμβούλιο του Αυγούστου 2003, στο οποίο προήδρευε ο Ερντογάν, έδειξε και εκεί την αντίστασή του. Οι φράσεις του, οι οποίες εξελήφθησαν από ορισμένα ΜΜΕ ως μια νέα στρατιωτική προειδοποίηση, είχαν ως εξής: «Εάν προγραμματίζετε να εξαλείψετε την επιρροή των ΤΕΔ ή να τις ταπεινώσετε, τότε οι δυνάμεις εκείνες, οι οποίες δεν θα επιτρέψουν να διαταραχθεί η κοσμική δομή της Τουρκίας, θα κινηθούν από κοινού. Εάν απαιτηθεί, το αποτέλεσμα θα εξασφαλιστεί με τη συνεργασία στρατού-έθνους».
Από τη Διοίκηση του Α΄ Σώματος Στρατού, όπου ήταν επικεφαλής, ο Çetin έστειλε χιλιάδες fax εναντίον της κυβέρνησης σε διάφορους φορείς και άτομα. Ο Çetin δεν βρισκόταν μόνο σε αντίθεση με την πολιτική βούληση, αλλά υπήρχαν σημεία αντίθεσης και με τον τότε Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Hilmi Özkök. Αν και είχε εκδοθεί απόφαση αποστρατείας του από το Ανώτατο Συμβούλιο, εντούτοις πριν ακόμη εγκαταλείψει τα καθήκοντά του, τον Αύγουστο του 2003, επέκρινε την κυβέρνηση για την πιθανότητα αποστολής στρατευμάτων στο Ιράκ, θέμα που βρισκόταν τότε στην επικαιρότητα. Η απάντηση του τότε Επιτελάρχη Özkök δεν άργησε να έρθει: «Εάν μιλούσε αργότερα θα ήταν πολύ καλύτερα. Το ποιος θα ομιλήσει για λογαριασμό των ΤΕΔ είναι γνωστό. Μέσα στις ΤΕΔ, όσον αφορά το θέμα του Ιράκ, δεν υπάρχει διάσταση απόψεων».
Τελικά, συνελήφθη για το σχέδιο πραξικοπήματος «Βαριοπούλα». Η σύλληψή του έγινε στις 26 Φεβρουαρίου 2010.
Ναύαρχος ε.α. Özden Örnek: Κατά την περίοδο που χρημάτισε Αρχηγός των Ναυτικών Δυνάμεων, αποτελούσε το σκέλος των Ναυτικών Δυνάμεων του σχεδίου «Βαριοπούλα». Κάτω από το σχεδιασμό «SUGA» υπήρχε η δική του υπογραφή. Ο πρώην Αρχηγός του Ναυτικού ήρθε στο προσκήνιο με την καταγραφή «των ημερολογίων πραξικοπημάτων».
Η αγωγή, που είχε ασκήσει εναντίον του περιοδικού «Nokta» για τη δημοσίευση των ημερολογίων του, κατέπεσε μετά από γνωμάτευση της Ασφάλειας ότι τα εν λόγω ημερολόγια είχαν βγει «από τον υπολογιστή που διέθετε στο Αρχηγείο του Ναυτικού». Ο Örnek με την ιδιότητα του «ύποπτου» είχε καταθέσει στους Εισαγγελείς της υπόθεσης Εργκενεκόν. Αφέθηκε ελεύθερος και θα προσαχθεί σε δίκη δίχως να είναι κρατούμενος.
Πτέραρχος ε.α. İbrahim Fırtına: Ο Fırtına έχει θέσει την υπογραφή του στην αεροπορική επιχείρηση «Οraj», η οποία είναι και αυτή μέρος της «Βαριοπούλας». Κατέθεσε με την ιδιότητα του «ύποπτου» στους Εισαγγελείς της Εργκενεκόν. Στα «ημερολόγια πραξικοπημάτων» του Örnek αναγραφόταν ότι ο Fırtına κινούταν σε αγαστή συνεργασία με τον Şener Eruygur.
Στο σχέδιο πραξικοπήματος, το οποίο είχε ετοιμάσει μαζί με τον Eruygur, η κωδική ονομασία του Fırtına ήταν «Şahin» [Γεράκι]. Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι ο Fırtına περιλαμβάνεται και στα σχέδια πραξικοπημάτων: «Sarıkız, Ayışığı, Eldiven και Yakamoz».
Στα ημερολόγια αναφέρεται ότι ο Fırtına πριν τη σύγκληση του Ανώτατου Συμβουλίου, το Δεκέμβριο του 2003, σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε ανέφερε τα εξής: «Το κοινοβούλιο πρέπει να διαλυθεί από τον Προέδρο της Δημοκρατίας. Με την κυβέρνηση αυτή δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Οι νομικές προϋποθέσεις είναι κατάλληλες. Θα πρέπει να γίνουν τα επιβαλλόμενα. Ο Πρόεδρος έχει τις αρμοδιότητες».
Επιπλέον, ο Fırtına είχε ζητήσει να καταργηθεί ο Διοικητής του Φρουραρχείου της Καισάρειας, ο οποίος ήταν υποστράτηγος της αεροπορίας, με το αιτιολογικό ότι στη δεξίωση που θα πραγματοποιούταν στην Καισάρεια επ’ ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της Δημοκρατίας, θα παρευρίσκονταν και γυναίκες που φορούσαν μαντίλα. Αφέθηκε ελεύθερος και θα προσαχθεί σε δίκη δίχως να είναι κρατούμενος.
Αντιστράτηγος ε.α. Ergin Saygun: Ο Saygun στη συνάντηση για την προετοιμασία του σχεδίου «Βαριοπούλα» είχε συμμετάσχει με την ιδιότητα του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού. Στον Çetin Doğan, ο οποίος ανέφερε ότι την εργασία την πραγματοποιούν στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου EMASYA, είπε: «Η κατάσταση, στην οποία βρισκόμαστε σήμερα, έχει φθάσει σε σημείο όπου απαιτείται η λήψη ειδικών μέτρων, τα οποία να βρίσκονται και πολύ πιο πέρα από το Πρωτόκολλο EMASYA».
Ο Saygun χρημάτισε Β΄ Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου και Αρχηγός του Α΄ Σώματος Στρατού. Μάλιστα είχε συμμετάσχει και στη συνομιλία, την οποία πραγματοποίησε ο Π/Θ Ερντογάν με τον Πρόεδρο Μπους στο Λευκό Οίκο, στις 5 Νοεμβρίου 2007. Αφέθηκε ελεύθερος και θα προσαχθεί σε δίκη δίχως να είναι κρατούμενος.
Ναύαρχος ε.α. Feyyaz Öğütçü: Στο σχεδιασμό «Suga» το όνομα του Öğütçü αναφέρεται ως «Διοικητής Άγκυρας». Υπάρχουν ακόμη ισχυρισμοί ότι και στο σχέδιο δράσης «Κλωβός» o Öğütçü στο «Συμβουλευτικό Συμβούλιο κατείχε τη θέση του συμβούλου». Ο ίδιος ήταν και πρώην Διοικητής της Βόρειας Θαλάσσιας Περιοχής. Πέρυσι κατόπιν απόφασης του Ανώτατου Συμβουλίου αποστρατεύθηκε.
Το όνομά του είχε έρθει στο προσκήνιο και με την ανακάλυψη των βομβών στο υποβρύχιο, το οποίο έχει δωρισθεί και εκτίθεται στο Μουσείο Κοτς. Δίχως να ενημερώσει τους αρμόδιους εισαγγελείς είχε διατάξει την καταστροφή των βομβών που είχαν ανακαλυφθεί μέσα στο υποβρύχιο. Βρίσκεται υπό κράτηση.
Αντιστράτηγος ε.α. Engin Alan: Στην προετοιμασία του σχεδίου «Βαριοπούλα» ήταν Διοικητής του Β΄ Σώματος. Υπηρέτησε σε κρίσιμες αποστολές. Ο Alan με το βαθμό του υποστρατήγου και κατά τη διάρκεια που χρημάτισε Διοικητής των Ειδικών Δυνάμεων διηύθυνε την επιχείρηση, η οποία είχε φέρει τον Οτζαλάν από την Κένυα στην Τουρκία.
Επίσης, ο Alan με την «Επιχείρηση Yarasa» είχε φέρει από το Βόρειο Ιράκ στην Τουρκία τον Şemdin Sakık, ο οποίος ήταν το Νο. 2 του ΡΚΚ. Ο Alan συνεχίζει να ασκεί και σήμερα τα καθήκοντα του Προέδρου στο Ίδρυμα Ενίσχυσης των ΤΕΔ.
Αντιστράτηγος ε.α. Ayhan Taş: Ο Taş κατά το στάδιο της προετοιμασίας του σχεδίου «Βαριοπούλα» υπηρετούσε ως διοικητής του 15ου Σώματος Στρατού. Συμμετείχε επίσης και στις συναντήσεις «Βαριοπούλα», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 5-7 Μαρτίου 2003 στο Στρατώνα Σελιμιγιέ. Αποστρατεύθηκε από τη θέση του Διοικητή του ΣΤ΄ Σώματος [Kolordu]. Αφέθηκε ελεύθερος και θα προσαχθεί σε δίκη δίχως να είναι κρατούμενος.
Ναύαρχος ε.α. Lütfi Sancar: Ο Sancar μεταξύ των ετών 2003 – 2005 χρημάτισε διοικητής της Νότιας Θαλάσσιας Περιοχής. Τέθηκε υπό κράτηση στη Σμύρνη. Αφέθηκε ελεύθερος και θα προσαχθεί σε δίκη δίχως να είναι κρατούμενος.
Αντιναύαρχος Ramazan Cem Gürdeniz: Στο σχεδιασμό «SUGA», που είναι ένα κομμάτι της επιχείρησης «Βαριοπούλα», χρημάτισε Επιτελάρχης στη Διοίκηση των Δυνάμεων «SUGA». Το όνομα του Gürdeniz, στη διερεύνηση της υπόθεσης Εργκενεκόν αναφέρεται αρκετές φορές. Την περίοδο που είχε ετοιμασθεί το σχέδιο πραξικοπήματος έφερε το βαθμό του Πλοιάρχου. Βρίσκεται υπό κράτηση.
Αντιστράτηγος Metin Yavuz Yalçın: Στο σχέδιο «Βαριοπούλα» περιλαμβάνεται ως Διοικητής της 52ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας. Ο Yalçın λέγοντας «θα πρέπει να κινηθούμε απέναντι στο λαό ανελέητα», μαζί με τις δυνάμεις που είχε υπό τη διοίκησή του θα έπεφτε πάνω στην Κωνσταντινούπολη και θα εξουδετέρωνε όσους δήμαρχους, εισαγγελείς, έπαρχους και δικαστές θα ήταν αντίθετοι στο πραξικόπημα. Βρίσκεται υπό κράτηση.
Ναύαρχος ε.α. Özer Κarabulut: Το 1995 είχε διορισθεί Διοικητής του Γ’ Στόλου Θωρηκτών. Το Θωρηκτό Yavuz, το οποίο ανήκε στο στόλο αυτό, το 1996 εξόκειλε στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Σε μια περίοδο όπου είχε πραγματοποιηθεί ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της τουρκικής ναυτικής ιστορίας, αρχιπλοηγός ήταν ο ίδιος. Ο Özer μετά το γεγονός αυτό τέθηκε σε υπηρεσία ξηράς. Ο Karabulut βρισκόταν μεταξύ των διοικητών, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει στο σεμινάριο «Βαριοπούλα». Βρίσκεται υπό κράτηση.
Ναύαρχος ε.α. Ali Deniz Kutluk: Το όνομά του περιλαμβάνεται στον κατάλογο ονομάτων που διαβίβασε ο Εισαγγελέας της υπόθεσης Εργκενεκόν Zekeriya Öz. Σε ένα CD, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του ε.α. ταγματάρχη Levent Bektaş, ο οποίος είναι υπόδικος για την υπόθεση Poyrazköy, αναφέρονταν για τον Kutluk τα εξής: «Ο Deniz Kutluk έχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον İskender Evresenoğlu. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Ο καιρός δεν έχει έρθει ακόμη. Εάν αποκαλυφθεί, θα είναι και το τέλος του. Να προειδοποιήσουμε τον δικηγόρο Çulhaoğlu».
Σύμφωνα με ισχυρισμό του περιοδικού «Chronicle», η αδελφή του Κutluk και τα ανίψια του περιλαμβάνονται μεταξύ των πλέον αγνών μαθητών του Evresenoğlu. Βρίσκεται υπό κράτηση.
Ταξίαρχος ε.α. Süha Τanyeli: Έχει γίνει γνωστό ότι ο Τanyelı, τότε Διοικητής του Α΄ Σώματος Στρατού, στο σχεδιασμό «Βαριοπούλα» είχε αναλάβει τα καθήκοντα του συντονιστή. Αργότερα αποστρατεύθηκε με το βαθμό του ταξίαρχου. Το όνομα του ε.α. ταξίαρχου Τanyeli ήρθε στο προσκήνιο όταν απευθυνόμενος σε Αμερικανούς Διοικητές, μιλώντας στο Ινστιτούτο Hudson, εκεί όπου εξυφαίνονται τα σκοτεινά σχέδια εναντίον της Τουρκίας, είπε: «Εάν παραδώσετε τα ανώτερα στελέχη του ΡΚΚ, τότε θα αυξηθούν και οι ψήφοι του ΑΚΡ». Ο Tanyeli χρημάτισε και πρόεδρος του Ιδρύματος Ενίσχυσης των ΤΕΔ. Βρίσκεται υπό κράτηση.
Αυτοί οι οποίοι είναι ακόμη εν ενεργεία
Από τους 24 στρατηγούς, οι οποίοι συμμετείχαν στη συζήτηση του «Σχεδίου Επιχείρησης Ασφάλειας Βαριοπούλα», ενώ οι 16 εξ αυτών αποστρατεύθηκαν, εν τούτοις 3 αντιστράτηγοι και 5 υποστράτηγοι υπηρετούν ακόμη σε διάφορες βαθμίδες των ΤΕΔ. Από τον κατάλογο των αντιστράτηγων και οι 5 αποστρατεύθηκαν.
Από τους 5 υποστράτηγους οι 3 προήχθησαν σε αντιστράτηγους, εκ των οποίων ο ένας αποστρατεύτηκε, ο άλλος υπέβαλε παραίτηση και ο τρίτος αναμένει την προαγωγή του σε έναν επόμενο βαθμό.
Από τους 14 ταξιάρχους του καταλόγου, οι 10 προήχθησαν στο βαθμό του υποστρατήγου. Από τους 10 αυτούς οι 2 προήχθησαν στο βαθμό του αντιστράτηγου, και μεταξύ των ετών 2010 και 2011 αναμένουν σειρά για προαγωγή. Οι τέσσερις βρίσκονται σε σειρά προαγωγής για το 2010 και ένας άλλος για το 2012.
Ταξίαρχος Ahmet Yavuz: Σήμερα φέρει το βαθμό του υποστράτηγου και είναι Διοικητής της Σχολής Πολέμου των Χερσαίων Δυνάμεων.
Ταξίαρχος Yurdaer Olcan: Το 2008 προήχθη στο βαθμό του αντιστράτηγου και σήμερα υπηρετεί ως υποδιοικητής της Ακαδημίας Πολέμου.
Υποστράτηγος Νejat Bek: Το 2006 προήχθη στο βαθμό του αντιστράτηγου και σήμερα είναι Διοικητής του ΣΤ’ Σώματος [Kolordu] [στα Άδανα].
Ταξίαρχος M. Korkut Özarslan: Το 2007 προήχθη στο βαθμό του υποστρατήγου. Σήμερα είναι Διοικητής του 8ου Σώματος [Elazığ].
Ταξίαρχος Gürbüz Κaya: Το 2006 προήχθη σε υποστράτηγο. Σήμερα είναι Διοικητής της Γ΄ Τακτικής Μεραρχίας Πεζικού [Yüksekova].
Ταξίαρχος Hasan Fehmi Canan: Το 2008 προήχθη στο βαθμό του υποστράτηγου. Σήμερα είναι Επιτελάρχης του Β΄ Σώματος Στρατού και Φρούραρχος της Μαλάτειας.
Ταξίαρχος S. Erkal Bektaş: Στο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο του 2009 παρατάθηκε για ένα ακόμη χρόνο η θητεία του στο βαθμό του υποστράτηγου και διορίσθηκε ως υποδιοικητής της Διεύθυνσης Αξιολόγησης και Επιθεώρησης των Χερσαίων Δυνάμεων.
Ταξίαρχος İhsan Balabanlı: Το 2006 προήχθη στο βαθμό του υποστράτηγου. Σήμερα υπηρετεί ως Διοικητής της Σχολής Διαβιβάσεων Gaziemir.
Οι 33 αξιωματικοί οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την 28η Φεβρουαρίου
Αντιστράτηγος Çetin Doğan, πρώην Διοικητής του Α΄ Σώματος Στρατού.
Αντιστράτηγος ε.α. Engin Alan.
Αντιναύαρχος Aziz Çakmak
Αντιναύαρχος Turgay Erdağ
Υποστράτηγος İhsan Βalabanlı
Υποστράτηγος Bekir Memiş
Αντιναύαρχος Ramazan Cem Gürdeniz
Αντιναύαρχος Semih Çetin
Αντιστράτηγος ε.α. Metin Yavuz Υalçın
Αντιναύαρχος ε.α. Ali Feyyaz Öğütçü
Ταξίαρχος ε.α. Mehmet Kaya Varol
Ταξίαρχος ε.α. İzzet Οcak
Ταξίαρχος ε.α. Süha Tanyeri
Αντιναύαρχος ε.α. Özer Karabulut
Αντιναύαρχος ε.α. Ali Deniz Kutluk
Συνταγματάρχης Ali Rıza Sözen
Συνταγματάρχης Ali Türkşen
Συνταγματάρχης Abdullah Zafer Arısoy
Συνταγματάρχης Hasan Basri Aslan
Συνταγματάρχης Yüksel Gürcan
Αντισυνταγματάρχης Ηanifi Yıldırım
Αντισυνταγματάρχης Levent Çehreli
Αντισυνταγματάρχης Ertuğrul Uçar
Αντισυνταγματάρχης Taylan Çakır
Συνταγματάρχης Recep Yıldız
Συνταγματάρχης Mustafa Öncel
Συνταγματάρχης Murat Özçelik
Συνταγματάρχης ε.α. Ümit Özcan
Συνταγματάρχης ε.α. Kubilay Aktaş
Συνταγματάρχης ε.α. Emin Küçükkılıç
Συνταγματάρχης ε.α. Suat Aytın
Συνταγματάρχης ε.α. Ali İhsan Çavdaroğlu
Συνταγματάρχης ε.α. Bülent Tunçalp
Οι 17 αξιωματικοί οι οποίοι αφέθησαν ελεύθεροι μετά την 28η Φεβρουαρίου
Αντιπτέραρχος ε.α. İbrahim Fırtına
Αντιστράτηγος ε.α. Özden Örnek
Αντιστράτηγος ε.α. Ergin Saygun
Αντιστράτηγος ε.α. Ayhan Taş
Αντιναύαρχος ε.α. Lütfi Sancar
Ταξίαρχος ε.α. Ahmet Baki Erdoğan
Ταξίαρχος ε.α. Gaffur Aksu
Αντιναύαρχος ε.α. Engin Baykal
Συνταγματάρχης Muharrem Nuri Alacalı
Συνταγματάρχης Mehmet Yoleri
Συνταγματάρχης Cengiz Köylü
Συνταγματάρχης Tayfun Duman
Συνταγματάρχης ε.α. Ahmet Metin Dikici
Συνταγματάρχης ε.α. Yusuf Ziya Toker
Συνταγματάρχης ε.α. Musa İstek
Συνταγματάρχης ε.α. Mustafa Çalış
Υπαξιωματικός ε.α. Arif Erşan…
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου