Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Μήνυμα προς τους ΟΥΚάδες των ΜΜΕ

  • Παρακαλείσθε να είστε ήπιοι στα συνθήματα επειδή υποτροπιάζετε τον καθωσπρεπισμό των πτυχιούχων Ι5
  • Την επόμενη φορά προτιμήστε το σύνθημα "πετά-πετά η μέλισσα με τα μελισσόπουλα" ή το "μια ωραία πεταλούδα" ή ακόμα και το... ακραίο "μια καραμέλα με φτερά στα όνειρά μου τριγυρνά"
Και ξαφνικά, όλοι έτρεξαν να διαμαρτυρηθούν, φοβούμενοι πως θα τους σκιστεί το... καλσόν!!! Ο καθωσπρεπισμός των γιωτάδων χτύπησε κόκκινο και η στοχοποίηση των ενόπλων δυνάμεων έγινε ορατή... "Στόχος εντοπίσθη, άρξασθε πυρ..." από όλους του βοθρόμυαλους "προοδευτικούς" που ξεχνούν πως μιλούν ελεύθερα επειδή κάποιοι άλλοι δεινοπαθούν... και ζήτησαν την καταδίκη των ΟΥΚ, επειδή δεν αντέχουν τόση... βαρβαρότητα (κι εμείς δεν αντέχουμε την ηλιθιότητα, αλλά δεν ζητήσαμε ποτέ να απολύσουν τους μισθοφόρους των καναλαρχών και των υπολοίπων ΜΜΕ!
Ίσως τότε να μην ενοχληθούν οι ανόητοι κονδυλοφόροι των βορείων προαστίων της πρωτεύουσας (οι οποίοι έχουν τόση σχέση με το στρατό όσο ο... Κ. Πρέκας με τους ήρωες του '40), ίσως τότε να μην ενοχληθούν όλοι οι κάτοχοι των ακριβοπληρωμένων... πτυχίων Ι5 που συνωστίζονται τα βράδια στα τηλεοπτικά παράθυρα, ίσως τότε κάποιος μπορέσει να ψιθυρίσει στ' αυτί όλων αυτών που δηλώνουν ενοχλημένοι -αργά και καθαρά ώστε να μην τρομάξουν- πως συνθήματα όπως αυτά που ακούστηκαν στην παρέλαση της Αθήνας χρησιμοποιούνται απ΄ όλες τις ειδικές δυνάμεις και όλα τα ειδικά σώματα ασφαλείας του κόσμου ως μέρος της εκπαίδευσης καθώς θεωρούνται αποτελεσματικά και ως προς την τόνωση του ηθικού αλλά και ως προς και την εκτόνωση του προσωπικού μετά από σκληρές δοκιμασίες που -σε τελική ανάλυση- ως στόχο έχουν κυρίως να προστατεύσουν εσένα πανίβλακα κατευθυνόμενε δημοσιογράφε που τρέχεις με την καμερούλα σου να αποθανατίσεις το γεγονός.
Όχι, η αλήθεια είναι πως δε μας άρεσε καθόλου το σύνθημα και ούτε επικροτούμε το να ακούγονται τέτοιες φράσεις από ένστολους την ώρα της παρέλασης. Αλλά τον υποτιθέμενο αποτροπιασμό και καθωσπρεπισμό όλων μας δεν πρέπει να τον πληρώνουν αυτοί που με τον ιδρώτα τους και τις στερήσεις τους κρατούν το όποιο φρόνημα έχει απομείνει στις ένοπλες δυνάμεις σε υψηλό επίπεδο…
Τελικά δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Αυτή η χώρα συνεχίζει να έχει βαριά βιομηχανία στην… μακακία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου