Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Χοντρό δούλεμα από ΔΝΤ και κυβέρνηση: Τώρα δηλώνουν ότι “δεν μας κάλεσαν”!

…και από κοντά βέβαια τα ΜΜ”Ε” που θεωρούν τον κόσμο “χρυσόψαρα”.

“Ούτε ζήτησε ούτε έχει -τη δεδομένη στιγμή- ανάγκη την οικονομική βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.”

Η δήλωση αυτή ανήκει στον επικεφαλής του διεθνούς οργανισμού, Ντομινίκ Στρος-Καν, σχετικά με το ενδεχόμενο οικονομικής ενίσχυσης της Ελλάδας από το ΔΝΤ. Την είδηση μπορείτε να την “χαρείτε” στην “φωνή της Νέας Διακυβέρνησης”, Zougla.gr

Δείτε τώρα τι δήλωνε ο ΙΔΙΟΣ άνθρωπος στις 4 Φεβρουαρίου, για να καταλάβετε το ύψος της κοροϊδίας: ( το είχαν αποκρύψει βέβαια επιμελώς όλα τα ΜΜ”Ε”, ενώ η κυβέρνηση ουδέποτε το διέψευσε)

Προσκαλέσατε και κρυφούς συμβούλους από το ΔΝΤ κύριε Παπανδρέου εκτός από τους φανερούς;

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Φεβρουαρίου 4, 2010

Αίτημα της Ελληνικής κυβέρνησης προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για αποστολή “συμβούλων” αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια του ο Dominique Strauss-Kahn (ΔΣ του ΔΝΤ) σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στη Γαλλία. Αυτή η είδηση, εφ’ όσον δεν υπάρξει κάποια επίσημη διάψευση, θέτει σε σοβαρή αμφισβήτηση όλες τις κυβερνητικές αιτιάσεις περί “Ευρωπαϊκής στήριξης” και εσωτερικής επίλυσης των προβλημάτων της Ελληνικής οικονομίας.

Ανοίγει όμως και άλλο ένα μεγάλο μέτωπο σχετικά με τη διαφάνεια στο σύνολο των κυβερνητικών ενεργειών, που έρχεται να προστεθεί στην “μυστική διπλωματία”, στις ανταλλαγές “μυστικών” επιστολών και προτάσεων με την Τουρκική πλευρά όπως και τις γενικότερες αδιαφανείς διμερείς σχέσεις με τα Σκόπια που κατ’ ουσίαν ακυρώνουν τις υπάρχουσες διαδικασίες της Ελληνικής πολιτικής. Όπως βεβαίως την αδιαφανή συνεννόηση και αποδοχή απαιτήσεων της Πακιστανικής κυβέρνησης στο νέο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.

Προβληματίζει επίσης το γεγονός ότι η είδηση έρχεται μόλις μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση των επίσημων μη Ελλήνων συμβούλων της κυβέρνησης, ανακοίνωση η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να κοινοποιεί και αυτή την συγγενή ενέργεια (επαναλαμβάνουμε εάν δεν διαψευσθεί).

Εδώ θα πρέπει να πάρει θέση και η αντιπολίτευση απαιτώντας πλέον εξηγήσεις από τον ίδιο τον πρωθυπουργό τόσο για τις όποιες “μυστικές” οικονομικές πρωτοβουλίες που έρχονται να θέσουν σε αμφισβήτηση τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις.

Εκτός εάν ο πρώην Σοσιαλιστής Καν, διατηρεί τόοοσο καλές σχέσεις με τον Σοσιαλιστή κύριο Παπανδρέου.

http://olympia.gr/2010/03/30/χοντρό-δούλεμα-από-δντ-και-κυβέρνηση-τ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου