Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Το NBC απολογείται;


Το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι διόρθωσε το λάθος του ,μετά τις αντιδράσεις της Τουρκίας ,καθώς πρόβαλλε ένα λάθος χάρτη της Τουρκίας.

Αυτός ο λάθος σχεδιασμένος χάρτης προβλήθηκε σε ένα πρόγραμμα τηλεόρασης με το όνομα «Το σόου του Σήμερα» ,όταν αναφέρθηκε μια είδηση σχετική με 3 αμερικανούς πεζοπόρους που τέθηκαν υπό κράτηση με την κατηγορία ότι διέσχισαν παράνομα τα σύνορα του Ιράν. Ο χάρτης αυτός έδειχνε τα ανατολικά σύνορα της Τουρκίας διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Λίγο αργότερα το κανάλι ανακοίνωσε τη διόρθωση του λάθους στο ίδιο πρόγραμμα και το NBC ζήτησε συγγνώμη για το λάθος.Λυδία Κρόνου

Το NBC αναγκάστηκε να υποχωρήσει από την προηγούμενη στάση του μετά απο τις αντιδράσεις των τουρκικών αμερικανικών οργανισμών και Τούρκων πολίτων που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες οι οποίοι απέστειλαν χιλιάδες επιστολές διαμαρτυρίας προς τους παραγωγούς του προγράμματος.

Το NBC εξέφρασε τη λύπη του για την στρέβλωση του χάρτη της Τουρκίας στο δελτίο ειδήσεων της περασμένης εβδομάδας.

Η απολογία του ήταν ως εξής:
«Την περασμένη εβδομάδα στο NBC News κατά τη διάρκεια της εκπομπής σχετικά με τρεις αμερικανικούς ορειβάτες που διέσχισαν παράνομα τα ιρανικά σύνορα ,είχε μεταδώσει ένα χάρτη συμπεριλαμβανομένης μιας περιοχής που ορίζεται ως« Κουρδιστάν », Δεδομένου ότι υπάρχει μια περιοχή στο Ιράκ, γνωστή ως «Κουρδιστάν,« ο χάρτης στο πλαίσιο του έδειχνε μέρος της τουρκικής επικράτειας και της Συρίας ως «Κουρδιστάν." Ζητούμε συγνώμη για το λάθος. "
turkishgreeknews.org,historyoftruth.com

1 σχόλιο:

  1. Χαιρετισμοί από την ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ILLUMINATI στο ενωμένο κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενταχθείτε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 δολαρίων ΗΠΑ για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINATI.
    1. Ένα χρηματικό έπαθλο USD $ 650.000 USD.
    2. Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας $ 150.000 USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα μήνα συνάντησης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου = greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να ενώσετε από οπουδήποτε στον κόσμο την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή