Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ελληνική τραγωδία: Οι αρλεκίνοι των “8″ πανηγυρίζουν για την παρουσία ΓΑΠ στο Νταβός…

http://saintmaryschs.org/pix/Reading/Mahoney%20Headless%20Horseman%20photo.jpg…Ενώ η χώρα δανείζεται με spread άνω των 400 μονάδων. Δηλαδή το διπλάσιο από ότι η κυρα Κούλα πήρε το στεγαστικό της, ή ο Σώτος το καταναλωτικό για το αυτοκίνητο του.

Το είχαμε επισημάνει βέβαια ότι η ολοκληρωτική μορφή που έχει το καθεστώς ΓΑΠ σύντομα θα δείξει τα δόντια της. Με κοινοβουλευτική πλειοψηφία, με τον έλεγχο του 95% των ΜΜ”Ε” αλλά εκμεταλλευόμενη και τις εκκρεμείς υποθέσεις εκβιασμών στο διαδίκτυο, μπορεί να παρουσιάζει μία εικονική πραγματικότητα.

Όπως επίσης έχουμε τονίσει, οι βαρώνοι βολεύονται με τον δανεισμό (χωρίς δανεισμό δυσχεραίνει η αποπληρωμή των υπερτιμολογήσεων), όπως και η παρουσία των βαρώνων βολεύει τους διεθνείς δανειστές (η διόγκωση των δημοσίων έργων, επιφέρει την ανάγκη δανεισμού). Γι’ αυτό το λόγο δεν πέρασε και ο “βασικός μέτοχος”.

Βλέπουμε λοιπόν αυτή την τραγική εικόνα, όλοι οι παρουσιαστές και σχολιαστές να “πανηγυρίζουν” για την επική εμφάνιση του ΓΑΠ στο Νταβός, την ίδια στιγμή που οι δανειστές ξεσκίζουν τη σάρκα αυτής της χώρας.

Ελληνική τραγωδία παντρεμένη με την απαξίωση της αξιοπρέπειας του πολίτη. Όχι της πολιτικής.

Διαβάστε επίσης: Καλπάζετε κύριε Παπακωνσταντίνου. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι ο Ακέφαλος Καβαλάρης.

Δηλαδή ραγιά συμπολίτη, θα συνεχίσεις να τους “δανείζεις” τα λεφτά σου με 1,3% επιτόκιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου