Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Μας άρμεξαν και τώρα μας δουλεύουν…


Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα τον ρόλο Παπακωνσταντίνου – Προβόπουλου, ρίξτε μία ματιά:

Όλες οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες προβάλλουν σήμερα ως «επιτυχία» της κυβέρνησης το πενταετές ελληνικό ομόλογο, ενώ περνούν σε δεύτερη μοίρα το εξοντωτικά υψηλό επιτόκιο. Βήμα και Νέα βέβαια, πρωτοστατούν στην φιλοκυβερνητική προπαγάνδα, το Έθνος αν και κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, τουλάχιστον υπογραμμίζει και το υψηλό επιτόκιο και το ότι το 70% της έκδοσης το πήραν ξένοι (!). Η Ελευθεροτυπία από τη μεριά της, καλύτερη από τους υπόλοιπους, έχει τίτλο «μας δάνεισαν, μας έγδαραν».

Μέχρι και ο αμερικανός οικονομολόγος Joseph Stiglitz βγήκε στην «Guardian» και στηρίζει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, δίνοντας τίτλους στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, που «ξεχνάνε» φυσικά να γράψουν ότι είναι φίλος και σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου.

Παράλληλα και για πρώτη φορά ύστερα από πολλούς μήνες, το σύνολο σχεδόν των διεθνών ΜΜΕ αναφέρεται με κολακευτικά (!) λόγια στη χώρα μας.

Έτσι αφού όλοι μας χειροκροτούν που καταφέραμε να δανειστούμε χειρότερα από …τοκογλύφους η κυβέρνηση προχωρά θριαμβευτικά την ερχόμενη εβδομάδα σε νέο δανεισμό 3 – 5 δισ. ευρώ,

Antinews

Διαβάστε επίσης:

Τίναξε τη μπάνκα ο κύριος Προβόπουλος. Άξιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου