Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

TO "έγκυρο" BBC υπό έρευνα για ΨΕΥΔΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ που αφορά ΚΛΙΜΑ, ΕΜΒΟΛΙΑ και γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα


Το παραπάνω άρθρο έκανε την εμφάνισή του σε Σκοπιανή ιστοσελίδα και ψάχνωντας για πιο έγκυρη πηγή βρεθήκαμε στην ιστοσελίδα της Βρετανικής εφημεριδας DAILY MAIL.
Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Αγγλία υπάρχουν ΜΙΚΡΕΣ πιθανότητες να βρεθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΥΠΟΣ που να ΜΗΝ υπακούει στις προσταγές των ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ και του STATE DEPARTMENT. Άραγε στους ΤΡΟΜΠΕΣ της ΕΡΤ που επαναλάμβαναν ΑΥΤΟΥΣΙΑ την προπαγάνδα των ξένων και διαπλεκόμενων πρακτορείων ΨΕΥΔΩΝ ειδήσεων θα υπάρξει ΚΡΙΤΙΚΗ και ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ; Τα 16 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ εμβόλια που παρήγγειλε ο Αβραμόπουλος επειδή ΟΛΑ τα ΜΜΕ μιλούσαν για ΕΛΛΕΙΨΗ και για ΑΔΥΝΑΜΙΑ παραγωγής εμβολίων για την παρακατιανή χώρα μας ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. Και τα εμβόλια έχουν ημερομηνία λήξης.
Με τον ίδιο τρόπο σήμερα λειτουργεί Η ΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΑΠΑΓΑΝΔΑΣ από τα μεγάλα ξένα ΜΜΕ που επιτίθενται στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ με ψευδή δημοσιεύματα προκειμένου να προκαλέσουν την ΑΠΟΣΥΡΣΗ μεγάλων επενδυτών ώστε να ανέβει η αξία ασήμαντων μετοχών στις οποίες έχουν ποντάρει "φιλάνθρωποι" όπως ο PAULSON και ο SOROS. Τα ίδια ΜΜΕ είχαν φροντίσει με χιλιάδες άρθρα ψεύδους και προπαγάνδας να αγαπήσουμε τον ΛΕΧ ΒΑΛΕΣΑ που ανέτρεψε το φιλορωσικό καθεστώς της Πολωνίας (του έδωσαν και NOBEL όπως στον Ομπάμα) αλλά και τον Γκορμπατσόφ που διέλυσε τη Σοβιετική Ένωση και μετά συμβολικά διαφήμιζε την Αμερικάνικη PIZZA HUT εν μέσω ευτυχισμένων Ρώσων κάτι που δεν θα έκανε ούτε ένας ασήμαντος βουλευτής του ΖΑΪΡ. Στην Ελλάδα ΞΕΡΕΤΕ καλά ΠΟΙΟΣ τηλεοπτικός σταθμός "ΕΓΚΥΡΩΝ" κι "ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ" δημοσιογράφων αγοράζει κι αντιπροσωπεύει τις ειδήσεις και τις παραγωγές του BBC, το οποίο ΕΠΙΣΗΣ στήριξε την ιμπεριαλιστική επίθεση στο ΙΡΑΚ με ΨΕΥΔΗ προσχήματα.
Επειδή χάρη στον Τριανταφυλλόπουλο ανακαλύψαμε ότι οι ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ είναι μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ που ΠΟΤΕ η Δικαιοσύνη ΔΕΝ ερεύνησε, όπως ΠΟΤΕ δεν ερεύνησε τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ και ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ μέσω SMS και τηλεφώνων που κατακλέβουν τον κοσμάκηΚΑΛΟΥΜΕ τους αναγνώστες μας ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ οικονομικά σε οποιοδήποτε μαραθώνιο που αφορά την σεισμόπληκτη ΑΪΤΗ.
Υπάρχουν εκατονταδες ιστοσελίδες που μαζεύουν δήδεν χρήματα για την ΑΙΤΗ και πρόκειται για ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΕΣ ΑΠΑΤΕΣ. Η ίδια απάτη έχει στηθεί και μέσω spam mails.
Όμως ΕΞΙΣΟΥ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ είναι να μας καλούν να συνεισφέρουμε με αγάπη ΟΙ ΠΙΟ ΑΣΠΛΑΧΝΟΙ και ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΙ της χώρας μας.
ΜΗΝ εμπιστεύεστε τα μεγαλύτερα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ και ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ παρουσιαστές και δημοσιογράφους που ξαφνικά παριστάνουν τους φιλάνθρωπους...την ίδια στιγμή που ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ υπέρ των ΗΠΑ για να δολοφονήσουν 1 εκατομμύριο αθώους ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ . Άνθρωποι που έβγαλαν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ευρώ ΑΠΟΚΡΥΠΤΩΝΤΑΣ τα χιλιάδες εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που συντελέστηκαν σε Γιουγκοσλαβία, Ιρακ,Αφγανιστάν και Γάζα παριστάνουν τους φιλάνθρωπους. Και ΔΕΝ θα σας πουν ποτέ ΠΩΣ βρέθηκαν οι Αφρικάνοι στην Αϊτή, ΠΟΙΟΣ θησαύρισε από το δουλεμπόριο αυτών των ανθρώπων, ΟΥΤΕ θα σας πουν ποτέ ότι τα χρήματα που χρειάζονταν για να κάνουν αντισεισμικές κατασκευές τους τα έχουν ΚΛΕΨΕΙ οι Αμερικάνοι σπόνσορες Ελλήνων δημοσιογράφων.
Θα δείτε ΠΟΛΛΟΥΣ διάσημους να σας ΚΑΛΟΥΝ να βάλετε το χέρι στην τσέπη αλλά καλό είναι να προσέξετε ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς τους διάσημους των 100.000 ευρώ μηνιαίως ΔΕΝ πρόκειται να προσφέρει κάποιο αξιόλογο ποσό. Ξέρουν που θα καταλήξουν αυτά τα χρήματα όπως ΗΞΕΡΑΝ πολύ καλά οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις φιλανθρωπικές συναυλίες στις οποίες συνεισφέρουν ΜΟΝΟ με τραγούδια και ΠΟΤΕ', μα ΠΟΤΕ' με μετρητά.Άλλωστε ΠΙΣΩ από τις ΑΝΩΝΥΜΕΣ εταιρίες εταιρίες που οργανώνουν αυτές τις φιλανθρωπικές συναυλίες ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ μέτοχοι ΟΙ ΙΔΙΟΙ αυτοί καλλιτέχνες. (Η γνωστή διαμάχη ΠΑΝΟΥΣΗ-ΝΤΑΛΑΡΑ αφορούσε ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ) Αν σκεφτείτε ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ απέφερε στην ΑΓΓΕΛΙΚΗ το ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ "ειλικρινές" της τηλεοπτικό ενδιαφέρον για τον αδικοχαμένο Αλέξη της Βέροιας θα συνειδητοποιήσετε για τη στυγνότητα όλων αυτών "φιλανθρώπων" που μας επιβάλλει η TV.
Για θέματα που αφορούν την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ για την ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ αλλαγή και την μεγάλη ΜΠΙΖΝΑ που ετοιμάζεται ,μετά από αυτήν με τα εμβόλια Η1Ν1,μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ http://afovia1.blogspot.com.
ΤΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου