Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Από την ανεξήγητη ποινικοποίηση του καπνού στην "φυσιολογική" αποποινικοποίηση της μαριχουάνας

Με το θέμα έχουμε ασχοληθεί και παλιότερα και απ'ότι φαίνεται η "συζήτηση" για την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας σε συνδυασμό με την ανεξήγητη ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του καπνού από τους ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, από τις ΙΔΙΕΣ κυβερνήσεις, προχωράει συστηματικά μέσω διαφόρων ιδρυμάτων που χρηματοδοτούνται από γνωστούς "ανιδιοτελείς" και "φιλάνθρωπους" όπως η GOLDMAN-SACHS για παράδειγμα ή ο GEORGE SOROS.
Για να είστε ενήμεροι με , συνιστούμε να ... διαβάσετε ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ αρχικά και κατόπιν ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ .
Επίσης για τη σχέση του GEORGE SOROS με τα ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ δείτε το ενδιαφέρον video που ακολουθεί

Τέλος ας δούμε μία πρόσφατη συζήτηση για την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας για καθαρά οικονομικούς λόγους.
Σύμφωνα με τους ειδικούς που μπορείτε ν' ακούσετε στο video που ακολουθεί το ΚΟΣΤΟΣ από τη χρήση μαριχουάνας στον τομέα υπηρεσιών υγείας θα είναι ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ (!) από το κόστος που προκαλεί η χρήση του απλού τσιγάρου και των αλκοολούχων ποτών! Δηλαδή με βάση τα λεγόμενα των "φωστήρων" αυτών υπάρχει "ΣΟΒΑΡΟΣ" οικονομικός λόγος να στραφεί ο κόσμος στη μαριχουάνα για την οποία μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι λιγότερο ανθυγιεινή από το τσιγάρο! Φυσικά αποφεύγουν να πουν ότι στα σκληρά ναρκωτικά δεν πέφτει κανείς απευθείας από τη χρήση καπνού ή ακοολούχων ποτών. Δεν μας λένε ότι ακόμα και η μαριχουάνα απαιτεί το "στρίψιμο" με φύλλα καπνού και συνήθως για "ξέπλυμα" συνοδεύεται και από αλκοόλ. Όπως επίσης ΔΕΝ μας λένε ΠΟΙΟ θα είναι το κόστος της χρήσης μαριχουάνας από αριθμό ανθρώπων ίσο με τον αριθμό των καπνιστών. Έχοντας υπόψη ότι στον πλανήτη σήμερα υπάρχουν 1,3 Δισεκατομμύρια καπνιστές μπορείτε να φανταστείτε ΠΟΣΑ χρήματα μπορούν να εξοινομήσουν οι εταιρίες εμπορίας ναρκωτικών (από τη συσκευασία για παράδειγμα) πουλώντας 3 τσιγαρλίκια ημερησίως σε κάθε καπνιστή και σε τιμή υψηλότερη αυτής των 25 τσιγάρων καπνού.
Δεν είναι τυχαία η απόφαση του Obama-Soros να διπλασιάσει τον στρατό στο Αφγανιστάν, ούτε είναι η τυχαία η χρηματοδότηση διαφόρων ιδρυμάτων που μάχονται για την αποποινικοποίηση του χασίς ... από τον "ανιδιοτελή" φίλο μας George Soros.


Στην Ελλάδα μας η Γιωργάκης που είναι υπέρ της αποποινικοποίησης του χασίς, ήθελε σύμβουλο στο πλάι του, τον ΕΙΔΙΚΟ σε θέματα εμπορίας χαπιών ecstasy και εκπρόσωπο ιδρύματος του SOROS κ.Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Το δε ενδιαφέρον του Βαλλιανάτου για τους Σκοπιανούς...ελπίζουμε να ΜΗΝ έχει σχέση με την εξειδίκευση των γειτόνων μας στην επεξεργασία και παραγωγή σκληρών ναρκωτικών.ΤΕΛΟΣ

http://macedonia-greece.blogspot.com/2009/12/blog-post_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου