Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Ιμάμης της Κολωνίας: «Δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι που βιάζουν – Το άρωμα των γυναικών είναι προκλητικό»

Ιμάμης της Κολωνίας: «Δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι που βιάζουν – Το άρωμα των γυναικών είναι προκλητικό»

«Ένας από τους λόγους που οι μουσουλμάνοι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια είναι γιατί αυτά ντύνονται προκλητικά, χωρίς πολλά ρούχα και χρησιμοποιούν άρωμα», δήλωσε ο ιμάμης Sami Abu-Yusuf

Στις γυναίκες και στον τρόπο που ντύνονται, ακόμα και στο άρωμα που φορούν, απέδωσε την ευθύνη των βιασμών το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, ιμάμης της περιοχής.

Ο ιμάμης Sami Abu-Yusuf στο τζαμί Al-Tawheed της Κολωνίας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «REN TV» για τα γεγονότα των ομαδικών βιασμών από μουσουλμάνους εξήγησε ότι για αυτό, δεν φταίνε οι μουσουλμάνοι, αλλά το προκλητικό ντύσιμο των γυναικών και το άρωμα που χρησιμοποιούν.

«Ένας από τους λόγους που οι μουσουλμάνοι μετανάστες βιάζουν τα κορίτσια είναι γιατί αυτά ντύνονται προκλητικά. Εάν κυκλοφορούν χωρίς πολλά ρούχα, χρησιμοποιούν άρωμα, τότε τέτοια πράγματα θα συμβαίνουν. Είναι σαν να ρίχνεις λάδι στη φωτιά», είπε πιο συγκεκριμένα ο Abu-Yusuf.

«Πρέπει να αντιδράσουμε ανάλογα, αλλά να μην ρίξουμε περισσότερο λάδι στη φωτιά. Να μιλήσουμε και να βρούμε λύσεις, γιατί αν ένας επιτίθεται και προσβάλλει τους άλλους τότε μπορεί να οδηγηθούμε σε επικίνδυνες καταστάσεις», συμπλήρωσε.

http://www.protothema.gr/world/article/546481/imamis-tis-kolonias-den-ftaine-oi-mousoulmanoi-pou-viazoun-to-aroma-ton-gunaikon-einai-proklitiko/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου