Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Σοκ: Τρίχρονο αγοράκι θύμα πολλαπλών βιασμών σε Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Νορβηγία

Σοκ: Τρίχρονο αγοράκι θύμα πολλαπλών βιασμών σε Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Νορβηγία

Το παιδάκι έχει μεταφερθεί σε ειδική παιδιατρική πτέρυγα κλινικής και ανακρίνεται από τις Αρχές. Για την διαλεύκανση της υπόθεσης έχει σταλεί στο  Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας υλικό για ανάλυση

Φρίκη προκαλεί η είδηση που φέρνει στο φως η «Daily Mail» για ένα τρίχρονο προσφυγόπουλο που φέρεται να έχει υποστεί πολλαπλούς βιασμούς σε Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στο Σταβάνγκερ, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν έχει γίνει γνωστή η εθνικότητα του μικρού παιδιού, με τις αρχές να ερευνούν με ιδιαίτερη σχολαστικότητα την υπόθεση, ενημερώνοντας παράλληλα ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη κάποιος ύποπτος. Την ίδια ώρα ο επικεφαλής των ερευνών κρατά επιφυλακτική στάση και δηλώνει πως εάν όντως πρόκειται για υπόθεση βιασμού, η είδηση είναι ό,τι πιο φρικιαστικό έχει ακούσει.

Το παιδάκι έχει μεταφερθεί σε ειδική παιδιατρική πτέρυγα κλινικής και ανακρίνεται από τις Αρχές. Για την διαλεύκανση της υπόθεσης έχει σταλεί στο  Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας υλικό για ανάλυση.

Το Κέντρο Υποδοχής Forus φιλοξενεί περίπου 800 αιτούντες ασύλου, ωστόσο κανείς δεν έχει δει τίποτε.

http://www.protothema.gr/world/article/544076/eidisi-friki-trihrono-agoraki-upesti-pollaplous-viasmous-se-kedro-upodohis-sti-norvigia-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου