Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οι ηρωικοί εισαγγελείς και η δημοσιογραφική αλητεία. Τώρα κάποιοι τρέμουν για τα CDS.


Για την άθλια κυβερνητική πολιτική δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Ναι και για την μεταβατική κυβέρνηση μιλάμε αφού συγκαλύπτει όχι μόνο τα πεπραγμένα δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε ανθρώπους τύπου Παπακωνσταντίνου αλλά ανέχεται τους εκβιασμούς στο πρόσωπο των ηρωϊκών εισαγγελέων.

Αυτό όμως που θα μείνει παροιμοιώδες είναι ορισμένα δημοσιογραφικά απόβλητα που λειτουργούν ως κοινοί μπράβοι και εκβιαστές έναντι των εισαγγελέων. Συγκεκριμένα:

  • Διέρρεαν ότι οι εισαγγελείς δεν ανέφεραν ονόματα! Ψεύδος ελεεινό. Οι εισαγγελείς ανέφεραν ονόματα. Ονόματα πολιτικών (υπουργών) αλλά και “λειτουργών”. Σε λίγο καιρό, αυτοί που διέδιδαν τις αθλιότητες, θαψάχνουν τρύπα να κρυφτούν.

  • Είχαν το θράσος να υποστηρίξουν ότι η υπόθεση των CDS όδευε για το αρχείο!! Το απόλυτο ψέμμα! Αντίθετα, ο νέος κύκλος πιέσεων μετά την αποστολή του φακέλλου της ΕΛΣΤΑΤ στην βουλή, αφορούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το θέμα των CDS. Το “γιατί” είναι αυτονόητο. Οι εισαγγελείς αποφάσισαν να ψάξουν την υπόθεση μέχρι τέλους. Θα σας ενημερώσουμε λοιπόν ποιές πιστεύουμε ότι θα είναι οι επόμενες πόρτες που θα χτυπήσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου