Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ALL SHALL FALL (θυμάστε;)


(ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ “ΘΑ”. Από τις 24/10/2011, αφιερώσαμε.)
Οι νταβατζήδες συνεργάτες των πολιτικών ξεσκεπάζονται στο κύκνειο άσμα . Τα λαμόγια που είχαν πάρει μαύρο χρήμα από το “σύστημα” όμως, θα πέσουν. Οι άθλιοι συκοφάντες και εκβιαστές έρχονται στα λημέρια μας, χωρίς κουκούλα πλέον.
Ο γίγαντας ΠΕΠΟΝΗΣ ο οικονομικός εισαγγελέας, αρνείται να βάλει την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ στο αρχείο. Καλεί και ξανακαλει τον Γεωργίου. Τον πιέζουν, στήνουν ολόκληρο σκηνικό για να τον απομακρύνουν μέσω αναβάθμισης.
Ο Κου Κλουξ Κλέων βλέπει τις ερινύες να καλπάζουν. Σε λίγο θα κληθεί να απολογηθεί γιατί πούλησε το CDS που διασφάλιζε τα χρήματα του Ελληνικού λαού. Επίσης και εκεί έρχεται καταιγισμός μηνύσεων. Θα πέσουν μέχρις ενός οι επίορκοι που συμμετείχαν στο ξεπούλημα της πατρίδας.

Μαζί τους και καθάρματα επιχειρηματίες που έχουν λάβει Τουρκικο χρήμα για να συμμετάσχουν στην εκποίηση λιμανιών και τραπεζών. Είναι συνέταιροι των καθαρμάτων, αυτοί αναλαμβάνουν την βρώμικη δουλειά.

Οι βουλευτές του μνημονίου, συνειδητοποίησαν ότι κάποιοι άλλοι βουλευτές του μνημονίου δεν ήταν “χαζοί” αλλά ήξερα πολύ καλά τι έκαναν. Τώρα που νιώθουν την λαϊκή οργή να τους συνθλίβει, αρχίζουν τις κοκορομαχίες και ετοιμάζονται για ηρωϊκή αμφισβήτηση – έξοδο. Πέφτουν και αυτοί.
Τέλος, οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι. Τα τσουτσέκια των νταβατζήδων. Οι “Καραμανλοφάγοι” τρέμουν την δικαίωση Καραμανλή. Στήριξαν την “πορτοκαλί επανάσταση” της πράσινης απάτης, όλοι επ’ αμοιβή. Κάλυψαν το σχέδιο εκποίησης, το μνημόνιο, τα κουρέματα, την συντριβή της πατρίδας. Μια χούφτα αντάρτες μόνο αντιστάθηκαν και τώρα τα ασπόνδυλα τρέμουν γιατί ξέρουν πως πρώτοι αυτοί θα πέσουν και μετά οι νταβατζήδες τους. Η δικαίωση Καραμανλή θα διαλύσει το σύστημα των οικονομικών και φυσικών δολοφόνων. Από το ολοκαύτωμα της Ηλείας και της Εύβοιας, τα παλικάρια του Μίστρου εως τον Σωκράτη. Όλοι οι φονιάδες πέφτουν μέχρις ενός.
ALL SHALL FALL

http://olympia.gr/2012/01/20/all-shall-fall-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου