Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Οι αδερφοκτόνοι που ξεχνά ο Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογκάν


20120129-192342.jpgΓράφει ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός, στα πλαίσια τις αντίδρασης της Τουρκίας για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, από την Γαλλία, είπε ανάμεσα στα άλλα ότι ο Πατέρας του Σαρκοζί απολάμβανε την φιλοξενία των Τούρκων στην Θεσσαλονίκη.
Θεωρώ καθήκον μου να ρωτήσω τον Τούρκο Πρωθυπουργό, πως μπορεί να καμαρώνει ο καταπατείς ενός ξένου σπιτιού, γιατί προσκάλεσε σε γεύμα κάποιον, σε κλεμμένο και καταπατημένο σπίτι;
Ξεχνά ο Τούρκος Πρωθυπουργός ότι πρόσφερε φιλοξενία στον πατέρα του Σαρκοζί, σε ξένα χωράφια και με κλεμμένα φαγητά.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό που ξεχνούν οι Τούρκοι.
Εγώ λοιπόν προτρέπω τον κάθε Τούρκο, που νομίζει ότι είναι Τούρκος, να μην είναι και 
πολύ σίγουρος για την καταγωγή του, γιατί αν κοιταχτεί στον καθρέφτη πολύ γρήγορα θα καταλάβει ότι η προσωπογεωγραφία του, είναι περισσότερο Αρμενική Ελληνική Βουλγαρική Πομαχική Αλβανική Κουρδική Αραβική Σερβική κτλ κτλ παρά Τούρκικη.
Και έτσι για την ιστορία και για να μάθει ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας τους πιθανούς συγγενούς του, μάλλον θα πρέπει να τους αναζήτηση μεταξύ των Σαρκοζί, του προέδρου της Αρμενίας Serzh Azati Sargsyan, των νυν και προηγούμενου πρωθυπουργού της Ελλάδος Γεωργίου Παπανδρέου και Παπαδήμου, του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, Κτλ Κτλ.
Ποιό πιθανόν λοιπόν είναι να είναι οι Τούρκοι, Έλληνες Γάλλοι Πομάχοι Ισραηλίτες Αρμένιοι Κούρδοι Αλβανοί κτλ κτλ, παρά Τούρκοι.
Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι φωτογραφίες, γιατί υπάρχει μεγαλύτερη ομοιότητα του Τούρκου πρωθυπουργού με τους παραπάνω εχθρούς του, παρά με τον Σεβαστό πρόεδρο της Μογγολίας κύριο Tsakhiagiin Elbegdorj από όπου και κατάγονται οι Τούρκοι.
Οι Τούρκοι φαίνεται το έχουν στο αίμα τους να βρίσκονται σε μόνιμη σύγχυση, και συνεχίζουν να ξεχνούν ότι είναι καταπατητές της περιοχής, δεν είναι κληρονόμοι.
Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι οι Τούρκοι, το πρόβλημα είναι οι Αρμένιοι, οι Έλληνες, οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι οι Κούρδοι οι Πομάχοι οι Άραβες κτλ κτλ που έχουν δώσει στον κλέφτη και καταπατητή το δικαίωμα να συμπεριφέρεται ως κληρονόμος στα (Βαλκάνια) και ως ιδιοκτήτης (στην ανατολή).
Για την ιστορία, ας κοιτάξουμε λίγο τις φωτογραφίες, οι Τούρκοι δεν έχουν κάνει καμιά γενοκτονία.
Έχουν κάνει όμως πολλές αδερφοκτονίες που είναι χειρότερες από τις γενοκτονίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου