Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

"ΟΙ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ" ΠΡΟΣΗΛΥΤΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΕ REALITY SHOW TΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Η "Νέα εποχή" όπως συνέχεια καταγγέλουμε , βιάζεται να επιβάλλει τη νέα θρησκεία του "Οικουμενισμού". Το δόγμα της πανθρησκείας απο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα παρουσιάζεται σε reality show της Τούρκικης τηλεόρασης με τον αλληγορικό και ιδιαίτερης σημειολογικής αξίας τίτλο : "ΟΙ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ". Σε αυτό το show θα παρίστανται ένας χριστιανός ιερέας (μάλλον προτεστάντης) ένας ραβίνος ένας ιμάμης και ένας βουδιστής.Ο κόσμος θα ...διασκεδάζει βλέποντας τον διαγκωνισμό των τριών στην προσπάθειά τους να προσηλυτίσουν στη θρησκεία τους όσους περισσότερους μπορούν.Ο λόγος είναι προφανής ,η περαιτέρω απαξίωση και γελοιοποίηση της κάθε θρησκείας ώστε να προκύψει ως φυσική αναγκαιότητα και οικουμενικό ζητούμενο η αναζήτηση της αλήθειας σε μια παγκόσμια θρησκεία που θα είναι ο δήθεν συνδυασμός όλων των "καλών" στοιχείων των επι μέρους θρησκειών. Όσο γρηγορώτερα αντιληφθούμε ότι η βασικώτερη μέθοδος της νεο-εποχίτικης προπαγάνδας είναι η προβοκάτσια και η αντιστροφή της κοινής λογικής τόσο πιο εύκολα θα αντισταθούμε στην επερχόμενη παγκόσμια δικτατορία που ήδη έχει εξυφάνει τον ιστό της γύρω απο τις υπάρχουσες ιδεολογίες ,πολιτικά συστήματα,ανθρωπιστικές οργανώσεις,διεθνείς οργανισμούς και θρησκείες. Το "επιτελείο" της "Νέας Εποχής" είναι ήδη επανδρωμένο και το μονο που έμεινε είναι η αντικατάσταση του "νευρικού συστήματος" της κοινωνίας που είναι η προσωπική και συλλογική πνευματικότητα.Προς αυτή την κατεύθυνση όλα είναι σχεδόν έτοιμα αφου ο χρόνος της κοινωνικής παρακμής τέλειωσε και ήλθε η ώρα της πρακτικής επιβολής της "νέας πνευματικότητας" μέσω της επιφανειακής ομογενοποίησης των δογμάτων των διαφόρων θρησκειών .
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΛΟΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Τα παραπάνω τα γράψαμε εξ αφορμής μιας είδησης που διαβάσαμε στο troktiko με τον τίτλο:

Ριάλιτι παιχνίδι στην Τουρκία κερδίζει όποιος προσηλυτίσει τους περισσότερους

http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_6100.html

Το τηλεοπτικό κανάλι "Τ" στην γειτονική Τουρκία ανακοίνωσε ένα νέο πρωτοποριακό τηλεπαιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο με τον εμπνευσμένο τίτλο "Οι μετανοούντες"

Η φαεινή ιδέα για την θεματολογία της εκπομπής ανήκει στην εικονιζόμενη κυρία και θα είναι θρησκευτικού περιεχομένου. Ένας παπάς, ένας ραβίνος, ένας βουδιστής... και ένας ιμάμης κάθε βδομάδα θα προσπαθούν να προσηλυτίσουν δέκα άθεους διαγωνιζόμενους στην δική τους θρησκεία με το μεγάλο έπαθλο στο τέλος του παιχνιδιού μία εβδομάδα διαμονής-προσκυνήματος στην ιερή πόλη του νικητή ιερέα.. Ήμαρτον Κύριε.

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου