Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ;;


Όλο αυτός ο αυθόρμητος ή οργανωμένος, δεν ξέρω, ντόρος γύρω από τον Παρθενώνα, νομίζω ότι,τελικά,εκθέτει την πατρίδα μας ανεπανόρθωτα.

Λες και αυτοί οι ρασοφόροι του 8ου αιώνα που έσπαζαν τα μάρμαρα είναι ΟΛΟΙ oι σημερινοί θρησκόληπτοι, άθλιοι, φανατικοί,απολίτιστοι, Έλληνες..!! Λες και όλοι οι θεσμοί, τα τελευταία χρόνια, έχουν πλέον ευτελιστεί..Λες και δεν έχουμε κάποιο είδος Δημοκρατίας αλλά σκέτη δικτατορία..

Η Εκκλησία μας έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για αυτή τη θλιβερή εικόνα της χώρας μας
.

Έπρεπε να καταγγείλει, για άλλη μια φορά όλες τις βάρβαρες πράξεις των κατά καιρούς φανατικών «Ιεροεξεταστών της», αποδεικνύοντας έτσι ότι η σημερινή Εκκλησία δεν έχει καμιά σχέση με όλες αυτές τις ασχημίες. Έπραξε το εντελώς αντίθετο.

Έκοψε δέκα δευτερόλεπτα από ένα φιλμάκι που δεν έδειχνε τίποτε άλλο παρά κάποιες άθλιες στιγμές μιας μαύρης, θρησκόληπτης, εποχής. Δικαιώνοντας έτσι όλους αυτούς που την κατηγορούν και δικαίως πολλές φορές, ότι παραμένει,σε ένα μεγάλο ποσοστό,δέσμια των φανατικών που με τις μεσαιωνικές θέσεις τους ευτελίζουν οι ίδιοι τα ιερά και όσια των πιστών.

Μεγάλη ευθύνη όμως έχει και η ελληνική Πολιτεία. Που εξακολουθεί, χρόνια τώρα, να υποκύπτει σε όλες τις πιέσεις των μεγαλοπαπάδων.Και πολύ φοβάμαι ότι το κάνει για ψηφοθηρικούς λόγους…

Πολύ μεγάλη ευθύνη έχει βέβαια και ο ίδιος ο Κώστας ο Γαβράς.
Αντί να απαντήσει στην ηγεσία της Εκκλησίας, πολιτισμένα και με ακλόνητα επιχειρήματα, θυμίζοντάς της την ιδιομορφία και τα πάθη όχι μόνο των μεσαιωνικών αλλά και των πρόσφατων εποχών, μας έβρισε,συλλήβδην,όλους.

Αυτός ο «πολιτισμένος» Ευρωπαίος δυσφήμισε, διεθνώς, τη σημερινή Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς την σαν απολίτιστη και δικτατορική χώρα.

Αποκάλεσε τον κ.Παντερμαλή «φουκαρά». Και μπέρδεψε το Σοσιαλισμό με το Μακαρθισμό..
Δικαιώνοντας έτσι αυτούς που κατηγορούν,αιώνες τώρα,αμέτρητους άξιους Δημιουργούς , ότι με τον άκρατο εγωισμό τους και το ελλειπές ήθος τους, ευτελίζουν το ίδιο το έργο τους.

Μάλλον σ’αυτό οφείλεται η ανεξέλεγκτη φλυαρία του και όχι στην ηλικία του ή στον εναγκαλισμό του από το μηδενιστικό, παντοδύναμο, κατεστημένο της εποχής μας. Και δεν διορθώνουν τίποτε τα χθεσινά μισόλογα «μετανοίας» του..

Η ευθύνη,φυσικά,των ΜΜΕ,είναι αυτονόητη. Γράφουν ό,τι τους λένε τα αφεντικά τους...

http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3574

2 σχόλια:

  1. Ο κύριος Γαβράς μπορεί και κάνει δηλώσεις αυτου του είδους για τον απλούστατο λόγο τα ξαδέρφια μας δεν είναι οι ιδιοκτήτες του New York Times. Αν θέλει να δοκιμάσει κατά πόσον η Ελλάδα είναι σύγχρονη Χώρα, αν τολμάει ας φέρει να προβάλει το εργο του Hanna K και τότε τα λέμε. Μέχρι τότε αει σιχτίρ κύριε Γαβρά που ότι σου είπανε έφτιαξες.

    Κάνεται μία google έρευνα στο Hanna K και θα μάθεται πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή η Hanna K είναι μια δικηγόρος,εβραία,που κατάφερε να μην πεθάνει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί,όταν ήταν μικρή(αλήθεια πως έγινε αυτό,αφού λένε ότι πέθαναν όλοι!)και τώρα προστάτευε έναν Παλαιστίνιο απο το να φυλακιστεί κλπ!Μάλιστα!
    Τα έργα του είναι γεμάτα με Εβραίους πάντως και φυσικά αναφέρεται συνεχώς στο υποτιθέμενο ολοκαύτωμα!Δεν υπάρχει τίποτα άλλο,πέρα απο αυτό;Μόνο το...ολοκαύτωμα των Εβραίων;
    Κάτι μου βρωμάει στον κύριο Γαβρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή