Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Η Σταχτοπούτα, η Κοκκινοσκουφίτσα, και Τα Τρία Συναχωμένα Γουρουνάκια...

Δε θα αναλωθώ σε στοιχεία που αναφέρουν ότι η γρίπη των χοίρων υπήρχε από παλιά, ούτε στο γεγονός ότι και το εμβόλιο υπήρχε..Δε θα αναφερθώ καν σε λεπτομέρειες περί φαρμακοβιομηχανιών που ξαφνικά πουλάνε το συμβόλαιο για να ζήσει κανείς σε συσκευασίες των 50ευρώ..Αλλά ρε παιδιά.. όλες αυτές οι "γρίπες" και λοιπές ασθένειες, μου κάνουν λίγο σαν προσφώνηση..Σύμφωνα με την γενετική καταγωγή της νόσου κάθε φορά, (νόσος των τρελών αγελάδων, αφθώδης πυρετός, γρίπη των πουλερικών, γρίπη των χοίρων) νομίζω ότι προσφωνούν εμένα αγελάδα, πρόβατο, κοτόπουλο ή γουρούνι...Από τη μία αναρωτιέμαι πόσα έβγαλαν διεθνώς τα μέσα μαζικής "ενημέρωσης" με τόση διαφήμιση, κι από την άλλη ψάχνομαι μπας και μου έχουν φυτρώσει ουρές και πούπουλα..Ρε μήπως είμαστε τελικά ζώα με ότι περιλαμβάνει αυτό, που μασάμε σε όλο το παραμύθι, ή μήπως περιμένουμε τη μία και μοναδική γρίπη που θα μας απαλλάξει από όλες τις άλλες;Τη γρίπη των μουλαριών; Ειδικά στην Ελλάδα, μια γρίπη του μούλου θα μας έσωνε, δεν το συζητάω! Ούτε εμβόλια, ούτε καραντίνες, τίποτα!Να εξαπλωθεί ένα μικρόβιο, που θα ξέρει ποιον θα χτυπήσει! ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ αυτής της χώρας, που κυβερνάνε, κονομάνε, αυθαιρετούν, και προδίδουν ότι απέμεινε από μια χώρα ακέφαλη, πρώην πολιτισμένη.Φαντάσου λέει να πάει να δει τον κουμπάρο το Μογγόλο ο δικός μας ο αρχιμούλος με την αρχιμουλάρα, και να φέρει πίσω τη γρίπη του μούλου, και την επόμενη μέρα να συνεδριάζει η ολομέλεια της Βουλής..
ΠΑΕΙ, ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ!Φαντάσου λέει αυτή η γρίπη να κολλάει μόνο μέσω χαρτονομισμάτων των πεντακοσίων ευρώ! Όσοι τα έχουν, τα παίρνουν, τα δίνουν, τα ξεπλένουν, να κολλάνε, και να αρχίζουν να γκαρίζουν σαν τα μουλάρια, και να αποσύρονται από το δημόσιο βίο για να γλιτώσουν την ξεφτίλα!Αυτά είναι φίλε μου..!
Γιατί έτσι όπως πάει το βιολί με τη γρίπη των χοίρων, θα ανοίξουν Οκτώβριο τα σχολεία, μετά ευδοκιμεί το φρούτο της κατάληψης, (εφόσον ψηφίζεται ο προϋπολογισμός για τον οποίο τα μικρά δεν ξέρουν τίποτα βεβαίως βεβαίως..), μετά έχουμε Χριστούγεννα, μετά κάτι εκδρομές, κάτι κενές μέρες γιατί θα συνεδριάζουν οι "εκπαιδευτικοί", θα ψηφίζουν, κάτι Εθνικές επέτειοι με γιορτές και παρελάσεις με Vans, Εlement και μαλλί μέσα στη μούρη, κάτι οι διακοπές του Πάσχα, μετά μένουν πιο ντουβάρια απ'ότι ξεκίνησαν το σχολείο τα "ελληνόπουλα", και να σου πως βγαίνουν τα ονόματα για τις γρίπες... των ζώων.

Τελικά φήμες είναι αυτό με το βαρύ δείπνο.. εγώ βλέπω και γαμώ τα όνειρα..



©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου