Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μήπως το Μαλαισιανό Boeing καταρρίφθηκε;

mama2

Όλες οι έρευνες πλέον για την ανεύρεση του εξαφανισθέντος Μαλαισιανού Boeing έχουν επικεντρωθεί στον νότιο Ινδικό ωκεανό. Ταυτόχρονα πολλαπλασιάζονται οι ενδείξεις για διάφορα μεγάλων διαστάσεων επιπλέοντα αντικείμενα, στην ίδια περιοχή. Αυτό δείχνει ότι μάλλον φτάνουμε κοντά στο τέλος αυτής της τραγωδίας. Κάπου εδώ όμως αρχίζει το ερώτημα, τι έγινε;

Το ότι το Boeing άλλαξε εντελώς πορεία και βρέθηκε εκεί που μάλλον εντοπίζεται, αυτό αποδεικνύει ότι έγινε από ανθρώπινη ενέργεια. Αποκλείεται από τη λογική η περίπτωση να ήθελαν να αυτοκτονήσουν οι πιλότοι. Αν ήθελαν κάτι τέτοιο θα το έκαναν κατά τη διάρκεια της πτήσης προς την Κίνα και φυσικά αμέσως μετά το κλείσιμο του πομπού που έγινε μέσα από το πιλοτήριο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ταξίδευαν επιπλέον 7 περίπου ώρες απλά για να αυτοκτονήσουν. Εξάλλου, τόσο το υπόλοιπο πλήρωμα όσο και οι επιβάτες, έπειτα από τόσες ώρες, θα είχαν ξεσηκωθεί και θα είχαν εισβάλει στο πιλοτήριο, όσο και αν αυτό είναι δύσκολο, οι ώρες ήταν πολλές.

Με βάση τα πιο πάνω, η λογικότερη εξήγηση είναι ότι το Boeing οδηγήθηκε προς την κατεύθυνση αυτή για να εκτελέσει κάποια αποστολή. Οι επιβάτες, έπειτα από τόσες ώρες δεν αντέδρασαν, γιατί με κάποιο τρόπο ακυρώθηκαν. Επίσης, δεν μπορεί να γίνει πιστευτό ότι χάθηκε από τα ραντάρ, χωρίς να το ψάχνει κανείς, ειδικά μετά την διακοπή του σήματος από τον εσωτερικό πομπό.

Τελικά, δεν αφήνεται άλλη λογική εξήγηση, από το ότι το Boeing, καταρρίφθηκε, πριν εκτελέσει την αποστολή του, είτε εξ αιτίας κάποιας δράσης στο εσωτερικό του, είτε από εξωτερικό παράγοντα. Δεν είναι επίσης λογικό να έχει πέσει το αεροπλάνο από εξάντληση των καυσίμων, καθόσον ο ανθρώπινος παράγοντας που του άλλαξε πορεία, γνώριζε ότι τα καύσιμα θα επαρκούσαν, για να πάει στον προορισμό του.

Μετά από όλα αυτά, το ερώτημα είναι ποιος ήταν ο στόχος του αεροπλάνου. Η απάντηση στο ερώτημα αυτό, ίσως μας δώσει και την απάντηση για τον τρόπο που καταρρίφθηκε.

Πέτρος  Χασάπης

http://olympia.gr/2014/03/24/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου