Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΤΩΡΑ: Αλλαγές στο ρωσικό στράτευμα για “αποτροπή εισβολής στην Κριμαία”!

russian flag δικεφαλος

Εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη. Η Ρωσία αλλάζει την δομή του στρατεύματος έτσι ώστε να μπορεί να προστατεύσει την Κριμαία από “ενδεχόμενη εισβολή”!

Κοινώς, βρισκόμαστε μπροστά στην δημιουργία ενός νέου “Ανατολικού Μετώπου” μετά από έναν αιώνα. Με τελείως διαφορετικές συνθήκες αφού η Ρωσία παρά τις απέλπιδες προσπάθειες της γερμανόδουλης Δύσης δεν έχει “εσωτερικό εχθρό”, ώστε να ηττηθεί με τις ολέθριες συνέπειες που επακολούθησαν για την ανθρωπότητα. Εδώ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στον Πούτιν την πολιτική του οξυδέρκεια αφού επί μία δεκαετία είχε ασχοληθεί αποκλειστικά με τον “εσωτερικό εχθρό”, σε μία βουβή… μάχη απέναντι σε ΔΝΤ, ντόπιους ολιγάρχες και σέχτες χρηματοδοτούμενες από τον Σόρος. Όλο αυτό το διάστημα, δεν έκανε καμία εξωστρεφή ενέργεια, πλην τον σύντομο πόλεμο στην Γεωργία για να καλύψει τα νώτα του.

Τώρα, μετά την Συρία, ο Πούτιν κάνει την ευθεία αντεπίθεση οχυρώνοντας τα σύνορα του απέναντι από το ΝΑΤΟ. Ο νέος σχεδιασμός ακριβώς σε αυτό αποσκοπεί.

Το σίγουρο είναι πως αυτή την φορά το Ανατολικό μέτωπο πρέπει να κρατήσει. Την ιστορική κατάρρευση του άλλωστε ακολούθησαν τα μεγαλύτερα δεινά για την ανθρωπότητα.

http://olympia.gr/2014/03/20/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου