Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

Σεισμός από απίστευτη δήλωση Τιμοσένκο: Ήρθε η ώρα να σκοτώσουμε τους Ρώσους της Ουκρανίας

Πολιτικό σεισμό σε Ουκρανία και Ρωσία προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και το οποίο περιέχει την συνομιλία της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας Γιούλιας Τιμοσένκο με τον πρώην αναπληρωτή γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Άμυνας της χώρας, Νέστορ Σίφριτ. Η Τιμοσένκο φέρεται να ζητά τον αφανισμό των Ρώσων πολιτών που ζουν στην Ουκρανία, την Κριμαία και τη Ρωσία....
«Οι Ουκρανοί πρέπει να πάρουν τα όπλα εναντίον των Ρώσων, ώστε ούτε καν καμένη γη να μη μείνει όπου υπάρχει Ρωσία» αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Αυτό που συνέβη ξεπερνά κάθε όριο. Είναι ώρα να πάρουμε τα όπλα και να σκοτώσουμε τους Ρώσους μαζί με τον ηγέτη τους. Είμαι έτοιμη να πάρω ένα πυροβόλο και να πετύχω το γ....ο ηγέτη τους στο κεφάλι» φέρεται να λέει η Τιμοσένκο. "Αν ήμουν εγώ ήμουν στην εξουσία δεν θα υπήρχε καμία γ....η περίπτωση να πάρουν την Κριμαία» δηλώνει.
Η Τιμοσένκο επιβεβαίωσε τη γνησιότητα της επίμαχης τηλεφωνικής συνομιλίας στο λογαριασμό της στο Twitter, επισημαίνοντας ωστόσο ότι το σημείο όπου ακούγεται να ζητά τον αφανισμό 8 εκατομμυρίων Ρώσων που παραμένουν στο έδαφος της Ουκρανίας είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας.
«Η συζήτηση έγινε, το κομμάτι με τους 8 εκατ. Ρώσους έχει υποστεί επεξεργασία. Στην πραγματικότητα, είπα ότι οι Ρώσοι στην Ουκρανία - είναι Ουκρανοί. Γεια σου FSB :) (σ.σ ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας) Συγγνώμη για την άσεμνη γλώσσα».
Δείτε το σχετικό βίντεο στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου