Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

H Αντιτρομοκρατική φοβάται νέα επιθέση σε πολιτικά πρόσωπα

  • Προ των πυλών ενός σκληρού αστυνομοκρατούμενου κράτους βρίσκεται η κυβέρνηση Παπανδρέου, προφασιζόμενη την ασφάλεια των πολιτικών!!!
H Αντιτρομοκρατική φοβάται νέα επιθέση σε πολιτικά πρόσωπα που το όνομά τους έχει εμπλακεί στην υπόθεση Siemens και γι αυτό παίρνει έκτακτα μέτρα προστασίας για κυβερνητικά κτίρια αλλα και υπουργούς και εν γένει πολιτικά πρόσωπα που το όνομά τους ενεπλάκη στην εν λόγω υπόθεση.
Η εκτίμηση που κυριαρχεί είναι ότι πίσω από την αποστολή του πακέτου - βόμβα προς το Μιχάλη Χρυσoxοΐδη μπορεί να βρίσκεται η οργάνωση "Λαϊκή Θέληση". Η οργάνωση αυτή που ξεκίνησε τη δράση της το 2004, με βόμβες που πυροδοτήθηκαν μέσω κινητού τηλεφώνου, στις προκηρύξεις που έχει αποστείλει δείχνει ιδιαίτερη επιμονή στα θέματα των σκανδάλων και ειδικά σε αυτό της Siemens.
Γι' αυτό άλλωστε έχει επιλέξει και ως στόχους της εταιρείες που φέρονται εμπλεκόμενες σε αυτό. Η αντιτρομοκρατική φοβάται ότι πολιτικά πρόσωπα που το όνομά τους έχει εμπλακεί σε αυτήν την υπόθεση, ίσως αποτελέσουν τους επόμενους πιθανούς στόχους.
Στο τελευταίο χτύπημα η Αντιτρομοκρατική εστιάζει στην επιλογή του ονόματος του φυγόδικου κατηγορούμενου για την υπόθεση Siemens Χρήστου Καραβέλα ως αποστολέα του μοιραίου δέματος.
Εκτιμάται οτι οι τρομοκράτες επέλεξαν αυτό το όνομα ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες να ανοίξει το δέμα – βόμβα ο ίδιος ο Μ. Χρυσοχοϊδης, θεωρώντας οτι θα κρύβει κάποιο σημαντικό στοιχείο που θα έπρεπε να το δεί μόνο αυτός.
Τέλος, υπάρχει η εκτίμηση ότι στόχοι, εκτός από τους πολιτικούς, μπορεί να είναι και επιχειρηματίες που το όνομά τους ή οι εταιρείες τους φέρονται εμπλεκόμενες.
Για να δούμε πόσα ακόμη θα κάνει αυτή η κυβέρνηση για να προστατευθεί από τους "τρομοκράτες" που η δράση τους είναι πάντα πολύ βολική για τους κυβερνώντες. Μήπως ο στόχος της πρόσφατης βομβιστικής ενέργειας ήταν η δημιουργία νέων σκληρότατων αστυνομικών μέτρων... "ασφάλειας";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου