Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Τι συμβαίνει με το ευρώ; Σε ποιούς χρωστάμε και γιατί;

  • Το θέμα μου δεν είναι αν θα επιβιώσει το ευρώ. Από την αρχή μια μεγάλη απάτη ενός κοντοπίθαρου ήτανε, κάποια ώρα θα αποκαλυφθεί. Αυτό που στα αλήθεια με προβληματίζει είναι πως θα επιβιώσω εγώ μέχρι εκείνη την ώρα
Ενώ δηλώνω ευρωσκεπτικιστής, θα ήθελα να αντέξει το ευρώ. Και το ευρώ, και η Συνθήκη του Μααστριχτ. Όχι για την υποταγή και το ξεπούλημα στην Γερμανία, ούτε για την επανάσταση κατά της Αμερικής. Απλά, επειδή, η δημοσιονομική πειθαρχία και η εσωτερική τιμιότητα που ήταν προϋποθέσεις για να δουλέψει το σύστημα, ήταν και είναι απαραίτητα στην Ελλάδα.
Μου κάνει εντύπωση που οι Γερμανοί δεν βλέπουν την σοφία του πιο μαλακού νομίσματος και του κάποιου πληθωρισμόυ του νομίσματος. Αλλά αυτοί βλέπουν τον κόσμο όπως τους βολεύει, και η “σκληρή” στάση τους μου λέει ότι ποσώς του νοιαζουν οι περίοικοι και οι είλωτες. Πήραν ό,τι είχαν να πάρουν, δεν χρειάζεται καν η παρουσία τους για να ξαναπεράσουμε Κατοχή. Πολύ πιό έξυπνο το Δ’ ράϊχ από το Γ’.
Τώρα είναι αργά για νεκροψίες, είμαστε λιγότερο ανταγωνιστικοί από ότι το 1996-99, δεν έχουμε εξαγωγική παραγωγή για να υποτιμήσουμε, ούτε εσωτερική παραγωγή για να μην ψοφήσουμε της πείνας. Κυριολεκτικά θα πάρουν όποια θάλασσα και όποια κορυφογραμμή και όποια παραλία θέλουν. Θα έπρεπε να έχουμε μάθει ότι δεν έχουν ούτε χιούμορ, ούτε σχήματα λόγου. Με τον Γιώργο Παπανδρέου σε ρόλο εκκαθαριστή και αναισθησιολόγου, και τον Σημίτη να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί, το προσχεδιασμένο "τέλος" μοιάζει όλο και περισσότερο να γίνεται πιθανό, παρά απίθανο...
52 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και λέσχες γνωστές και άγνωστες είναι την στιγμή αυτοί οι δανειστές των κρατών που χρεωστούν. Κανένα κράτος δέν είναι δανειστής (σε μεγάλο βαθμό). Το σύστημα είναι γνωστό. Δανείζουν με όρους επιστοφής ασήκωτους. Και δημιουργούν Ρουμανίες...
Απο τα 52 αυτά ιδρύματα τα 47 ή 48 είναι εβραϊκά.
Μήν πάει ο νούς σας στο κακό. Όπως ο νούς του τέως υπουργού των ΗΠΑ Dr Paul Craig Roberts, που την προηγούμενη εβδομάδα φώναζε στην αμερικανική τηλεόραση ότι, η Αμερική, κρατος, λαός και κυβέρνηση είναι υποχείρια των Εβραίων! Και όπως ο νούς τους γερμανού Υπουργού Nibel, που επίσης την προηγούμενη εβδομάδα τόλμησε να τα βάλει για πρώτη φορά στην Γερμανία μετά τον πόλεμο με τον Νετανιάχου λόγω Γάζας. Σε άλλο πλαίσιο βλέπουμε και την αντίδραση των Καναδών αλλά και των Ρουμάνων.
Και μην ξεχνάτε. Ίσως δεν είναι μόνο ο Κίσσιγκερ που ήθελε και θέλει την Ελλάδα να τελεί υπο εξαφάνιση, αλλά σήμερα ίσως και όλος ο Σιωνισμός, που έχει βάλει πλώρη για την παγκόσμια κυβέρνηση.
Συνεπώς, εμείς αποφασίζουμε, αν και πως αντιδρούμε στο εξάμβλωμα, που έχουν σκεφθεί. Νομίζω ότι, πολλά έχουμε σκεφθεί και πολλά έχουμε πει. Τώρα έρχεται ο καιρός να κάνουμε και κάτι. Διαφορετικά οι επιγενόμενοι θα αφοδεύουν στους τάφους μας.
Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι πως κάτι δεν πάει καλά παγκοσμίως:
  1. όλες οι χώρες του κόσμου χρεωμένες, εκτός από την Κίνα,
  2. λαοί (Γάλλοι, Άγγλοι, Ρουμάνοι, Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλλοι, Γερμανοί, Έλληνες στο δρόμο διαδηλώνουν για τα σκληρά μέτρα των κυβερνήσεων,
  3. η Μέρκελ κουβάλησε το ΔΝΤ στην Ευρώπη, όποιος τολμήσει και ζητήσει δάνειο θα πάρει και το ΔΝΤ μαζί,
  4. το ΔΝΤ στη Ρουμανία, Ισλανδία, Ελλάδα και αλλού,
μήπως όλοι οι Ευρωπαίοι τουλάχιστον πρέπει να ξαναγυρίσουμε στα δικά μας νομίσματα και να δημιουργούμε το δικό μας νόμισμα να ηρεμήσουμε από τα δάνεια; να μην έχουμε τους δήμιους πάνω από το κεφάλι μας; ποιοί είναι τελικά αυτοί που θέλουν να ζήσουν πιο καλά από ότι ζούν τώρα και μαζεύουν όλο το χρήμα του κόσμου;
Δύο κατηγορίες προωθούν ασταμάτητα την κατάρρευση του Ευρώ και την χρεωκοπία της Ελλάδας :
α) νεοφιλελεύθεροι, συστημικοί ακαδημαϊκοί και δημοσιογράφοι, Αγγλοσάξωνες
β) αντισυστημικοί αριστερίζοντες Ευρωπαίοι.
Υποτίθεται ιδεολογικοί εχθροί.
Κάτι δεν πάει καλά, αγαπητοί.
Οι μεν πρώτοι έχουν κάθε συμφέρον, χρησιμοποιούν το “κύρος” τους σε προπαγάνδα πληρωμένη από τους τραπεζίτες της Wall Street.
Οι δεύτεροι; Τα παίρνουν κρυφά;
Είναι αυτό που δεν θα κουραστώ να φωνάζω:
Πρώτον, πάντα, ψάξτε ποιος ωφελείται.
Δεύτερον, μην ακούτε τι ΛΕΕΙ κάποιος, κοιτάξτε τι ΚΑΝΕΙ.
Έχουμε μια ιδανική ευκαιρία να κατεδαφίσουμε το υπερκράτος -φυλακή που ετοιμάζουν βήμα -βήμα.
Έξοδος τώρα από το ευρώ, δημοψηφίσματα για τις κατοχικές συνθήκες Μάαστροιιχτ-Σένγκεν -Λισσαβώνας και ασφαλώς άρνηση αναγνώρισης και αναδιαπραγμάτευση του χρέους προς τα όρνια των «διεθνών αγορών».
Αλλιώς πάμε σούμπιτοι στην κιμαδομηχανή της παγκόσμιας διακυβέρνησης (διάβαζε παγκόσμια χούντα) του Γιώργου Παπανδρέου.
Εμπρός λοιπόν, πετάξτε τα Μalboro και την Coca-Cola και αγοράζετε COOPER τσιγάρα και lοux αναψυκτικά. Eλέγχετε 2 φορές τι αγοράζετε. Πρέπει να είναι Ελληνικό. Σταματείστε τα φραπέ στις καφετέριες και βρείτε κάτι Ελληνικό να πίνετε.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου