Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Focus… Στην αθλιότητα

Έχουμε πει ότι τίποτα στην καπιταλιστική μας πραγματικότητα δεν είναι τυχαίο…
Για όσους αναρωτιώνται λοιπόν για την “Ευγενή κριτική” του περιοδικού Focus, η απάντηση βρίσκεται στην εικόνα δίπλα.
Γνωρίζετε τουλάχιστον ότι εδώ, ούτε μουτζαχεντίν είμαστε ούτε εξειδανικεύουμε την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό. Είμαστε οι πρώτοι που στηλιτεύουμε τα στραβά μας, ακριβώς επειδή αγαπάμε αυτή τη Γη και θέλουμε να είμαστε αντάξιοι της.
Από την πρώτη στιγμή στηλιτεύσαμε την άθλια, Γκαιμπελική προπαγάνδα του περιοδικού γιατί δεν στηρίζετο σε κάποια “εμπεριστατωμένη” μελέτη, απλώς είχε σκοπό να δημιουργήσει ανθελληνικό ρεύμα στη Γερμανία.
Γνωρίζετε ότι στις πρακτικές της αγοράς, το ανθελληνικό ρεύμα σε μία αγορά, ωφελεί τους ανταγωνιστές στα αντίστοιχα προϊόντα.
Δυστυχώς το μόνο που παράγει η Ελλάδα είναι τουρισμός. Άμεσως ανταγωνιστής της, η γειτονική Τουρκία.
Δείτε λοιπόν πως γίνονται οι σωστές Business και πόσο κοστίζουν.Όσο οι ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ Διαφημίσεις στο FOCUS από τον ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όλες αυτές οι “ψύχραιμες” φωνές των ΜΜ”Ε” που θεώρησαν σωβινιστική την αντίδραση μας στο δημοσίευμα ήταν ή άσχετοι ή επιδοτούμενοι από τις ίδιες πηγές.
Όπως επίσης και κάποιοι επαγγελματίες προβοκάτορες που συκοφαντούν αυτούς που μάχονται για την αλήθεια όπως τους γίγαντες ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΥΣ. Διαβάστε σχετικά:http://adiavroxoi.blogspot.com/2010/02/focus.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου