Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Ο Σόρος εκθέτει τον Βενιζέλο...


  • Η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να ξανανιώσει υπερήφανη και κανείς διεθνώς δεν δικαιούται να την ταπεινώνει. Το μήνυμα αυτό έστειλε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευ. Βενιζέλος, τονίζοντας πως η χώρα μας έχει προβλήματα, έχει ευθύνη για τα προβλήματά της, αλλά έχει και τεράστιες δυνατότητες
«Το θέμα μας είναι να δώσουμε ξανά στην... ελληνική οικονομία, σε όλη τη χώρα, την προοπτική και τον δυναμισμό που αξίζει, και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε ενωμένοι, με σχέδιο, όπως ακριβώς προτείνει, όπως ακριβώς αγωνίζεται να κάνει η κυβέρνηση. Θα το πετύχουμε, γιατί δεν έχουμε άλλη λύση», υπογράμμισε από τα Γιάννενα, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της πόλης.
Κατά της Ελλάδας τελικά ο γνωστός Τζορτζ Σόρος
Μία προσωρινή βοήθεια προς την Ελλάδα είναι δυνατόν να σταθεί ικανή να τη διασώσει από τα επείγοντα οικονομικά προβλήματά της, όμως τα γενικότερα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη ενδέχεται να.. θέσουν σε αμφιβολία το μέλλον του ευρώ, τονίζει ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής George Soros.
Σε άρθρο του στην οικονομική εφημερίδα Financial Times, ο Soros τονίζει πως εκείνο που έχει ανάγκη η ΕΕ είναι από περισσότερο επεμβατική επιτήρηση και θεσμικές συμφωνίες για βοήθεια κατά περίσταση. Επίσης πρόσθεσε πως είναι επιθυμητή μίας καλά οργανωμένη αγορά ευρωομολόγων.
Τέλος, πρόσθεσε, «η επιβίωση της Ελλάδος θα συνεχίσει να θέτει εν αμφιβόλω το μέλλον του ευρώ».
Κατά τα λοιπά, μήπως ο κύριος Βενιζέλος θα έπρεπε να ρωτάει πρώτα τον κύριο Σόρος πριν εκτεθεί με οποιεσδήποτε δηλώσεις του; Και αν τα εννοεί αυτά που μας λέει ο κύριος Βενιζέλος, μήπως θα έπρεπε να φωνάξει και τις κάμερες αλλά και τον κύριο Σόρος, για να του τα πει δημοσίως; Αλλά, ξέχασα, πως σε μία τέτοια περίπτωση θα... χαλάσουν όλες οι κάμερες και δεν θα πάει κανείς δημοσιογράφος λόγω... τεχνικών προβλημάτων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου