Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Αυτοί είναι οι Γερμανοί!

Οι μάσκες πέφτουν, το «αγγελικό» πρόσωπο χάνεται και τώρα φαίνεται η αλήθεια…

Όταν ξεκίνησα πριν δύο χρόνια να επισημαίνω τον ρόλο της Γερμανίας σε ότι αφορά τα προβλήματα της χώρας μας, συμπεριλαμβανομένου του Σκοπιανού αλλά και της διαφθοράς στην πολιτική, είχα θεωρηθεί ακραίος. Πολλοί τότε έσπευσαν να υπερασπιστούν τους «φίλους» μας τους γερμανούς, και να χαρακτηρίσουν τα δημοσιεύματα μου …γραφικά. Κάποιοι άλλοι αντέδρασαν, σαν να είχα διαπράξει ιεροσυλία, σαν να τους είχα βεβηλώσει τα ιερά και τα όσια… Και τώρα, έρχονται μόνοι τους οι Γερμανοί, με τα αισχρά, αναλυθεί και προσβλητικά τους δημοσιεύματα, να φανερώσουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Οι μάσκες πέφτουν…το «αγγελικό» πρόσωπο χάνεται και…τώρα φαίνεται η αλήθεια που κρυβόταν από κάτω. Και η αλήθεια λέγεται: ιδιοτέλεια, εγωπρωτισμός, φασισμός, ξενοφοβία, ρατσισμός και λοιπά χαρακτηριστικά, του ποιο σκληρού εφιάλτη της ανθρωπότητας.

Αυτή είναι δυστυχώς μια μεγάλη (η κυρίαρχη) μερίδα των γερμανών.

Όταν ξυπνήσουν οι Έλληνες και το καταλάβουν αυτό, και τολμήσουν μάλλον να το συνειδητοποιήσουν, τότε θα αρχίσουν να αντιλαμβάνονται την διαχρονική ζημιά που έχουν κάνει στον τόπο μας.

Με τις λεγόμενες «πολεμικές αποζημιώσεις»(*) δεν μπορεί να αποζημιωθεί ο «βιασμός» που έχουμε υποστεί ως λαός, ως έθνος, ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Είναι καιρός, αυτοί που ξέρουν, να μιλήσουν! Διότι η αλήθεια δεν κρύβεται. Τα θύματα φιμώνονται…φεύγουν…αλλά η αλήθεια είναι εδώ, και αργά η γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια, και τότε οι ένοχοι –ντόπιοι και ξένοι- θα πληρώσουν!

Καλή η αυτοκριτική, το “αυτομαστίγωμα” μερικές φορές, αλλά η αυτοεκτίμηση και η αξιοπρέπεια δεν ανακτάτε έτσι. Αυτό που χρειάζεται επειγόντως ο έλληνας είναι ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, και κάποιοι διαχρονικά αγωνίζονται να μας πείσουν ότι δεν είμαστε παρά υπάνθρωποι, υποδεέστερα όντα, που έχουν ανάγκη την προστασία και την επιτήρηση (διαπαιδαγώγηση) των βόρειων «συγγενών» μας.

Τέρμα οι κηδεμονίες.

Ας καταλάβουμε επιτέλους ποια είναι η κληρονομιά μας, γιατί έχουμε γίνει διαχρονικά αντικείμενο εκμετάλλευσης, και ας διεκδικήσουμε τα πραγματικά μας δικαιώματα. Ας περιθωριοποιηθούν επιτέλους, αυτοί, που με την κουκούλα του δοσίλογου, έχουν κάνει τη χώρα μια τεράστια μαύρη αγορά. Ας καταλάβουμε, πως ο πόλεμος τελείωσε, τα τανκς έφυγαν, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

Ας βγάλουμε όμως τα τανκς και από την καρδιά μας, διότι αν δε το κάνουμε, τότε θα καταλήξουμε να γίνουμε σκιές!

.

Σχόλιο:

Ας μας πει επιτέλους κάποιος πόσο εφαρμόσιμη είναι η ακόλουθη πρόταση του “John”:

(*) «Κυκλοφορεί εδώ και καιρό η πληροφορία ότι τα χρέη από αποζημιώσεις του 2ου Π.Π. που οφείλει η “τίμια” Γερμανία στην “διεφθαρμένη” Ελλάδα, προσεγγίζουν με σημερινές τιμές τα 71 δις ευρώ. Ανέκαθεν το υπουργείο οικονομικών, υπό οποιαδήποτε ηγεσία, ενσωματώνει πολλά από τα “έχειν λαμβάνειν” ποσά στα έσοδα του κράτους. Με τον τρόπο αυτό ρυθμίζει τους ισολογισμούς. Αν ενσωματώσει τα ποσά αυτά (που φυσικά είναι “αγέρας κοπανιστός” όπως όλα τα λεφτά και χρέη γενικά!) στο φετινό προϋπολογισμό, αλλά και στου 2011 και 2012, ισόποσα, η χώρα θα έχει πλεονασματικούς προϋπολογισμούς και για τα τρία αυτά χρόνια! Αναβαθμιζόμαστε λοιπόν αυτομάτως σε ΑΑΑ, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλη ανάπτυξη στην τριετία και… αφήνουμε τους φίλους πιστωτές μας να κυνηγάν τους φίλους τους Γερμανούς για να εισπράξουν τα λεφτά τους.»


http://alkimosarchive.wordpress.com/

1 σχόλιο:

  1. Πίσω από αυτά κρύβονται οι σιωνιστές, μην πέφτετε στην παγίδα τους.Οι Γερμανοί δεν έχουν ελευθερία του λόγου.Αν αρνηθείς δημόσια το *ολοκαύτωμα* πηγαίνεις 3-5 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή.Ο ιστορικός David Irving πήγε 400 ημέρες φυλακή στην Αυστρία το 2005 γιατί το σιωνιστικό λόμπυ ήθελε να φιμώσει ίσως τον αντικείμενικότερο βρεττανό ιστορικό.Αυτοί έδωσαν εντολή και στον κύριο Πάνο Σόμπολο πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ να μην δώσει την αίθουσα της ΕΣΗΕΑ για την παρουσίαση του βιβλίου του Ο πόλεμος των στρατηγών το 2005 {εκδόσεις γκοβόστη}Ψάξτε το.......Διαβάστε και το *Πίσω από τα σίδερα*του ιδίου ιστορικού για του λόγου το αληθές....Παύλος Κόρινθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή