Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Με "τζιχάντ" απειλεί την Ελβετία ο Καντάφι και ανοίγει τον δρόμο για επιθέσεις τρόμου από τους φονταμενταλιστές


  • Η πρώτη ανοιχτή επίθεση του Ισλάμ κατά της δύσης είναι πλέον γεγονός
  • Η θρησκευτική τρομοκρατία ανοίγει τις πύλες της τρέλας αδιαφορώντας γα τα αποτελέσματα και τις εκατόμβες νεκρών που θα δημιουργηθούν
  • Η μηδενική αξία ζωής στο Ισλάμ απειλεί και τρομοκρατεί τον δυτικό τρόπο ζωής
Δεν πρέπει κανείς να απορεί με την "τζιχάντ" που κύρηξε κατά της Ευρώπης ο γνωστός Μουαμάρ Καντάφι. Το "στίγμα" του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι πολύ σαφές, αφού κατανόησε πολύ σύντομα πως δεν θα μπορούσε να παραμείνει στην εξουσία την οποία κατάλαβε πραξικοπηματικά κι έτσι αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη θρησκεία και συγκεκριμένα το Ισλάμ (το οποίο είναι κοινωνικο-οικονομικό σύστημα με ψήγματα θρησκείας).
Αφού εξασφάλισε επί δεκαετίες τη θέση του, αλλά κυρίως το κεφάλι του, ο κύριος Καντάφι, ως ο μοναδικός άρχοντας, που ορίζει την ζωή ή και τον θάνατο των υπηκόων του, κατανοώντας την κρισιμότητα της πολιτικο-οικονομικής κρίσης που σήμερα περνούν όλες οι χώρες, αποφάσισε να κινηθεί προκειμένου να αποκομίσει ακόμη μεγαλύτερη δόξα από τον αραβικό κόσμο και γενικότερα τους ισλαμιστές ολόκληρου του πλανήτη.
Η "κίνηση" του κρίνεται ως άκρως επικίνδυνη για τον δυτικό ελεύθερο κόσμο, αφού στην ουσία επιχειρεί να τρομοκρατήσει ένα ολόκληρο κράτος, στοχοποιώντας το μέσα στον κόσμο του Ισλάμ και "πυροδοτώντας" διάφορους φονταμενταλιστές που είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους για να κερδίσουν τα βουνά με τα πιλάφια και τις παρθένες του παραδείσου που περιμένει τους ήρωες του Ισλάμ.
Η ανακοίνωση αυτή του Μουαμάρ Καντάφι, ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο επίσημο "βήμα" του Ισλάμ απέναντι στη δύση και ξεκαθαρίζει πως κινδυνεύει οποιοσδήποτε δεν σέβεται ή δεν φοβάται το Ισλάμ. Δεν είναι γνωστό ποιές είναι στην Ελλάδα οι θέσεις των φίλων των διαφόρων ισλαμιστών λαθρομεταναστών, αλλά η "έκρηξη" του δικτάτορα Καντάφι μάλλον θα πρέπει να τοποθετήσει λίγη περισσότερη σωφροσύνη σε εκείνους που άλογα σκεπτόμενοι τρέχουν να "αγκαλιάσουν" τους κυνηγημένους (και από τύπους όπως ο Καντάφι) λαθρομετανάστες. Κι αυτό επειδή αγνοώντας πως εάν την επομένη ημέρα οι "καημένοι" λαθρομετανάστες ανακοινώσουν μία σειρά αιτημάτων που θα βάλλουν κατά του ελληνικού Συντάγματος ή που θα εναντιώνονται στη βούληση, την ηθική, τον πολιτισμό ή την ασφάλεια των ελλήνων πολιτών, ο κύριος Καντάφι θα απειλήσει με "τζιχάντ" την Ελλάδα, οπότε θα στοχοποιηθούν και οι ίδιοι "προοδευτικοί" από τους τρελαμένους φονταμενταλιστές που θέλουν εναγωνίως να σιγουρέψουν τον παράδεισό τους...
Ως «απαράδεκτα για τις διεθνείς σχέσεις» καταδίκασε ο Σεργκέι Ορντζονικίτζε, επικεφαλής του γραφείου των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη, τα όσα είπε προχθές ο ηγέτης της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι περί «τζιχάντ εναντίον της Ελβετίας».
Σε ομιλία του στη Βεγγάζη με αφορμή το Μούλεντ, την ημέρα γενεθλίων του προφήτη Μωάμεθ, ο Καντάφι διακήρυξε «ας ξεκινήσουμε τζιχάντ εναντίον της Ελβετίας, του σιωνισμού και της επιθετικότητας των ξένων». Αποκάλεσε δε «αποστάτη» όποιον μουσουλμάνο, οπουδήποτε στον κόσμο, συναλλάσσεται επαγγελματικά με την Ελβετία, υποστηρίζοντας πως αυτό αντίκειται στις αρχές του Μωάμεθ, του Θεού και του Κορανίου. Ασκησε επίσης δριμεία κριτική στο δημοψήφισμα που είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο στην Ελβετία σχετικά με την ανέγερση μιναρέδων (αποτέλεσμα 57% εναντίον) και κάλεσε τους μουσουλμάνους να μποϊκοτάρουν τη χώρα.
Δημόσιες αντιδράσεις από την ελβετική κυβέρνηση δεν έχουν μέχρι στιγμής υπάρξει.
Οι τελευταίες δηλώσεις Καντάφι δεν αποτελούν παρά ένα ακόμα κεφάλαιο στην ιδιόμορφη βεντέτα Λιβύης-Ελβετίας που ξεκίνησε το 2008, όταν ο Χάνιμπαλ, ένας από τους γιους του Καντάφι, και η σύζυγός του είχαν συλληφθεί στη Γενεύη με την κατηγορία της επίθεσης εναντίον δύο υπαλλήλων ξενοδοχείου.
Ως αντίποινα ο Καντάφι διέκοψε τις εμπορικές συναλλαγές με την Ελβετία, συμπεριλαμβανομένων των εξαγωγών πετρελαίου, απέσυρε δισεκατομμύρια δολάρια από τις ελβετικές τράπεζες, συνέλαβε δύο Ελβετούς επιχειρηματίες στην Τρίπολη και αρνήθηκε την έκδοση βίζας σε Ελβετούς και Ευρωπαίους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου