Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Τα Σωματεία και οι Σύλλογοι των Ορθοδόξων Χριστιανών του πατρώου αλλά και του νέου εορτολογίου ενωμένα συνεκάλεσαν τα μέλη τους προς ενημέρωσιν των μεθοδολογιών και των γεγονότων που έχουν μεθοδευτεί απανταχού της γής απο τους Μασώνους και άλλους νεοεποχήτες υπηρέτες του Ανόμου οι οποίοι μεθοδικότατα ετοιμάζουν τον κόσμο για την έλευσιν του Αντιχρήστου. Καλούν δε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς να παλαίψουν ενάντια εις τα Σιωνιστικά και Μασονικά Σχέδια που έχουν φθάσει εις το ζενίθ.
Απειλούμεθα με ένα Πρώτιστο Ολοκληρωτικό Σύστημα που στοχεύει στην Αποπρωσοποποίηση του ανθρώπου.

Ποιά είναι τα όπλα των Μασόνων και Εβραιοσιωνιστών Υπηρετών του Αντιθέτου:
1ον Βίαιος Προσηλυτισμός μέσω των ΜΜΣυσκοτήσεως (ΜΜΕ)
2ον Κατευθυνόμενης Παιδείας
3ον Απομακρύνσεως των Ελληνοπαίδων από την Ορθόδοξη Θρησκεία και προβολή της Πανθρησκείας και του αθεϊσμού
4ον Προβολή δήθεν ειρηνευτικών στόχων και μή ορθής διδαχής της Ελληνικής Γλώσσης, του Πολιτισμού μας
5ον Αλλοίωσης της Ιστορίας των Ελλήνων
6ον Εντονότατη προσπάθεια εκμαυλήσεως ό,τιδήποτε συνδέεται με την παράδοση, την θρησκεία και την αγάπη προς την πατρίδα
7ον Επιβολή μέτρων παρακολουθήσεως αλλά και εξαθλιώσεως του Ελληνικού λαού (τα περίφημα ΤΡΟΜΟΜΕΤΡΑ)
8ον Γελιοποίησης των ηθών και εθίμων και εισβολή ξένων

Παγκοσμιοποίησις η καινούρια τρομοκρατία των λαών όπου το δεύτερο συνθετικό πηγάζει από το ποιώ δηλ. κάνω δημιουργώ κατά την πρόθεσιν του Αντιχρίστου και των Υπηρετών του να εξομοιωθεί με τον Ποιητή Ουρανού και Γής. Χρησιμοποιούν δε ως Δούρειο Ίππο την Πρόοδο, το καινούριο, το νέο εξ'ού και το Νεοεποχίτες και εν ολίγοις τον επαναπροσδιορισμό της λέξεως ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ την οποίαν χρησιμοποίησαν όχι ως το ανώτατον και ιερότερον των δώρων του Θεού αλλά δια να υποτάξουν την Εικόνα του Κυρίου εις αυτόν που αναμένουν ότι θα ξανακτίσει τον Κόσμο κατα τα δικά του πρότυπα. Ελευθερία ηθών βλ. ανηθικότητα, ελευθερία εις το να πιστεύεις ο,τιδήποτε και ο,ποινδήποτε φτάνει να μην είναι ο αληθινός Θεός και ποιητής του παντός, ελευθερία βούλησης εναντίον οποιουδήποτε θεσμού ή ατόμου φτάνει να είναι Έλλην Ορθόδοξος και ενάντιος στο θέλημα της Νέας Τάξης του Αντιχρίστου.

Βάσει όλων αυτών ενωμένα τα σωματεία και οι σύλλογοι των Ορθοδόξων Χριστιανών επιβεβαίωσαν στην συνάντησή των το ότι Εισερχόμεθα όλοι οι Έλληνες Χριστιανοί εις περίοδον ΜΑΧΗΣ. Δεν έχομεν πλέον χρόνον καθότι οι ενάντιες δυνάμεις έχουν μπεί σε φρενίτιδα επιθέσεων κυρίως με τους Τρομονόμους. Όλες οι δυνάμεις των Ελλήνων Ορθοδόξων έχουν κληθεί εις άθλησιν ενώπιον του Θεού και Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού! Το πρόβλημα είναι πρόβλημα πίστεως (μόνο εάν αντισταθούμε θα φύγει). Πρέπει να κάνομεν ειληκρινή ΟΜΟΛΟΓΙΑ πίστεως και να υπομείνουμε Δοκιμασίας. Η πτώσις του ανθρώπου είναι μεγάλη εις την εποχήν μας και αφήσαμε να επιβληθούν οι ενάντιες δυνάμεις.

Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί παλεύουμε με Μεγαθύρια. Η αραχνη έχει αρχίσει να τυλίγει τον ιστό της γύρω από τον θύμα της. Η εικόνα του Κυρίου έχει αρχίσει να αποκτά αποκρουστική όψη και να ομοιάζει πλέον εις αυτόν που ετοιμάζονται να υποδεχθούν χωρίς οι ίδιοι προφανώς να γνωρίζουν τι τους περιμένει διότι ο μισόκαλος απλά τους χρημοποιεί.
Ως αποκορρύφωμα της υποταγής εις τον Αντίχριστο στοχεύουν οι Σιονιστές Μασώνοι το χάραγμα του ανθρώπου και την καταστροφή του.
Όμως κάπου βαθιά μέσα στον Έλληνα άρχισε να ξυπνά κάτι. Αυτό το κάτι με το οποίο ο Κύριος μας συνέδεσε εμάς τους Έλληνες απανταχού της Γής με την Ουράνια Πολιτεία του.
Και ο λαός του Θεού ο Ελληνικός λαός ο θεματοφύλακας των εντολών του μαζί με ολίγους κληρικούς καθότι η επίσημος εκκλησία απουσίασε από την συνάθροιση, ζητεί τα αναφαίρετα δικαιώματά του. Ουδείς Νεοεποχήτης εις το όνομα οιουδήποτε νεωτερισμού ή σκοπού έχει λάβει δικαίωμα υποδούλωσίς του εις τον εχθρόν του Κυρίου.
Ο Κύριος είπε Ο,τι σας ζητήσουν να το δώσετε μόνο την ψυχή σας μην δόσετε και να μην σας βουλώσουν (σφραγίσουν)>

Και την ψυχή του Έλληνα δεν θα την πάρουν. Ήδη καθ'ομολογίαν των αντιπροσώπων των συλλόγων έχουμε δύο μάρτυρας οι οποίοι έδοσαν την ζωή τους ομολογόντας εναντίον της παγκοσμιοποίησης, και εσκοτώθηκαν από τις Νατοϊκές Δυνάμεις.

Ο ΑΓΩΝ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ - Ο ΥΠΟΜΕΙΝΑΣ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥς ΣΩΘΗΣΕΤΑΙ.

Αυτό είναι το μήνυμα που μεταφέρεται εις όλους του Έλληνας από τους Ορθοδόξους συλλόγους και τα σωματεία. Παρακαλώ να προωθηθεί και εις τον τελευταίο Έλληνα Ορθόδοξο!

Ορθόδοξοι Σύλλογοι: Άγιος Μάξιμος Ομολογητής, Πύρινη Ρομφαία, ΕΛΚΙΣ, Άγιος Βασίλειος και Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Παρέστην ως ιδιώτης Έλλην Ορθόδοξος αλλά και εκπροσωπών τις ομαδες της Ελληνικής Αφυπνίσεως!

ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΦΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΔΟΘΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ'ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ'ΗΜΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου