Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ο Σιωνισμός χτυπάει όπως η γρίππη των χοίρων... κατά προτίμηση τους νέους!!!

Νεολαία, το θύμα των καιρών

Η επιβίωση, σε μια κοινωνία που καθημερινώς ξεθωριάζουν οι κατασταλαγμένες αξίες του παρελθόντος και τείνει να φτάσει στο ηθικό ναδίρ, είναι αν μη τι άλλο δύσκολος στόχος. Κάθε στιγμή αντιλαμβανόμαστε την ψυχική αστάθεια και το «μπέρδεμα» των ανθρώπων που την αποτελούν, δικαιολογώντας το βιβλικό χαρακτηρισμό «Βαβέλ» που ενίοτε της αποδίδουμε.
Σήμερα, ο καθένας μας ορίζει το «καλό» με διαφορετικό τρόπο. Η ελληνική νεολαία παρέκκλινε της πατροπαράδοτης διαπαιδαγώγησης και ψυχαγωγίας. Ποιοι ευθύνονται για αυτή την κατάντια της κοινωνίας; Τι έπρεπε να είχε γίνει και πότε για να αποφευχθεί;

Στα αμφιλεγόμενα, όσον αφορά την προέλευση και χρονολόγησή τους, «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» συναντούμε ενδιαφέροντα στοιχεία. Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να διευκρινίσουμε λίγα πράγματα για αυτά τα πρωτόκολλα. Είναι κείμενα (πρακτικά συζητήσεων), που αρκετοί υποστηρίζουν ότι εγράφησαν από Εβραίους με σκοπό την χειραγώγηση των μαζών και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Εκ πρώτης όψεως, το συμπέρασμα φαντάζει ψεύτικο και συνωμοσιολογικό. Όμως, πόσο αναληθή μπορούν να χαρακτηριστούν αυτά, όταν τα ίδια τα κείμενα επαληθεύονται και μάλιστα με το πιο ανατριχιαστικό τρόπο; Δεύτερον, δε μας ενδιαφέρει η χρονολόγησή τους γιατί πολύ απλά, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Επανερχόμαστε στο θέμα μας. Στα πρωτόκολλα αυτά λοιπόν (μετάφραση από τα ρωσικά, έκδοση 1962), διαβάζουμε: «…Οι χριστιανικοί λαοί απεκτηνώθησαν διά των ισχυρών ποτών, η νεολαία των απεβλακώθη δια των κλασικών σπουδών και δια της προώρου ακολασίας, εις την οποίαν την έχουσιν ωθήσει οι πράκτορές μας (οικοδιδάσκαλοι, υπηρέται, γυναίκες παιδαγωγοί εις τους οίκους των πλουσίων) αι γυναίκες μας εις τους τόπους διασκεδάσεων των χριστιανών. Εις τον αριθμόν των τελευταίων τούτων δέον να προσθέσωμεν και τας ονομαζομένας «γυναίκας του κόσμου» μιμουμένας εκουσίως τας ακολασίας των και τας ηδυπαθείας των…»
Παρατηρούμε ότι εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια, έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα σκοτεινό σχέδιο χειραγώγησης των μαζών, ξεκινώντας από την αλλαγή του τρόπου διασκέδασης των νέων. Προφανώς, επειδή μέσω της διασκέδασης επέρχεται μια γενικότερη χαλάρωση τόσο του σώματος όσο και των ηθών, διευκολύνοντας συνολικά την αλλαγή του τρόπου ζωής.
Σε άλλο κεφάλαιο των πρωτοκόλλων διαβάζουμε ακόμα πιο έκπληκτοι: «…Εθέσαμεν χείρα εις την δικαιοσύνην, εις τας εκλογάς, εις τον τύπον, εις την ατομικήν ελευθερίαν και προ παντός εις την εκπαίδευσιν και την ανατροφή αίτινες είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ελευθέρας υπάρξεως. Έχομεν αποκτηνώσει και διαφθείρει την χριστιανικήν νεολαίαν δι’ ανατροφής βασιζομένης επί αρχών και θεωριών ψευδών, ως γνωρίζομεν, αλλ’ αι οποίαι ενεπνεύσθησαν υφ’ ημών…»
Συνεπώς, τα πάντα ελέγχονται. Ακόμα και η ατομική «ελευθερία». Βέβαια, μεγάλη σημασία δίνουν (αυτοί που συνέταξαν τα κείμενα) στην εκπαίδευση και την ανατροφή. Πράγμα που δηλώνει την αξία των δύο αυτών πτυχών της κοινωνίας, καθώς διαμορφώνουν νέους και νέες με πρότυπα και αξίες. Εδώ ακριβώς, βρίσκεται η ευθύνη των πατεράδων και παππούδων της σύγχρονης γενιάς. Δεν είχαν ούτε την ικανότητα να αντιληφθούν που βάδιζε η κοινωνία, ούτε και είχαν το σθένος να εμποδίσουν την επιβολή αυτών των τακτικών, όταν πια έγιναν ορατές.
Σήμερα ζούμε τα αποτελέσματα όλων αυτών των επιδιώξεων των Σιωνιστών. Το παράδοξο όμως δεν είναι αυτό! Όχι… Το παράδοξο είναι ότι τουλάχιστον η ελληνική νεολαία (μια και οι παλαιότερες γενιές δεν το έπραξαν) θα έπρεπε να αντισταθεί σε αυτά τα σχέδια. Θα έπρεπε, με το πνεύμα μαχητικότητας που λέει πως τη διαπνέει, να μεταβάλει την κατάσταση δια της αλλαγής του τρόπου ζωής της. Προφανώς, είναι «μαχητική», μόνο σε ότι η ίδια η εξουσία (από όπου κι αν πηγάζει αυτή) την προστάζει να … μάχεται!!!

http://elliniki-anagennisi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου