Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΙΤΑΛΙΑ: Εκατοντάδες νέοι διαμαρτυρήθηκαν κατά της «ιδεολογίας του φύλου» και της επίθεσης στην οικογένεια

Εκατοντάδες κυρίως νεαρής ηλικίας Ιταλοί κατέβηκαν στη διαδήλωση του Σαββάτου στη Ρώμη για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους στη Σύνοδο των Επισκόπων του Βατικανού για τις "τρομερές επιθέσεις" κατά της οικογένειας που έχουν αυξηθεί στην Ιταλία από εξαιρετικά καλά χρηματοδοτούμενες και οργανωμένες ομάδες «ακτιβιστών».

Ο διοργανωτής της πορείας και γνωστός ακτιβιστής υπέρ της οικογένειας Toni Brandi, πρόεδρος της Pro-Life News, δήλωσε στο LifeSiteNews ότι η εκδήλωση ήταν για την αντιμετώπιση της«συνεχούς ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας στην προώθηση της λεγόμενης ταυτότητας φύλου», που αποτέλεσε τη βάση των νομικών επιθέσεων ενάντια στη φυσική οικογένεια και την ελευθερία της έκφρασης.

«Ήταν φανταστικό, επειδή υπήρχαν περίπου 400-600, κυρίως νέοι άνθρωποι. Ήταν  υπέροχο να βλέπουμε σε αυτήν την ηδονιστική κοινωνία ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί νέοι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να βγουν μια Κυριακή και να υπερασπιστούν την οικογένεια», είπε ο Μπράντι.

Μια ομάδα διαδηλωτών προσχώρησε αργότερα στους περίπου80.000 ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για να προσευχηθούν για την Σύνοδο που συνεδριάζει αυτή την εβδομάδα για να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια. Ο διοργανωτής της πορείας είπε σε μια δήλωση ότι «παρά τις σημερινές παράλογες θεωρίες», η φυσική οικογένεια είναι «ο πυρήνας της ανθρώπινης κοινωνίας από την ίδρυσή της και περιλαμβάνει τα δικαιώματα και τις ευθύνες για την εκπαίδευση και την ανατροφή των παιδιών».

Είπαν ότι ήταν εκεί για να αντιταχθούν σε δύο «ρεύματα σκέψης» που γρήγορα κερδίζουν το πάνω χέρι στη δημόσια συζήτηση στην Ιταλία: μια «νεο-μαρξιστική ιδεολογία» που προτείνει την διάλυση των κοινωνικών θεμελίων της οικογένειας και την αντικατάστασή της με το κράτος και "ένα οικονομικό υλιστικό ρεύμα" που κερδίζει δισεκατομμύρια κέρδη από την πορνογραφία, την αντισύλληψη, τις τεχνικές τεχνητής γονιμοποίησης όπως η εξωσωματική γονιμοποίηση, καθώς και τους  συναφείς κλάδους.

Στους κορυφαίους στοχαστές αυτού του ρεύματος, είπε ο Brandi, περιλαμβάνονται οι ριζοσπάστες θεωρητικοί της "Σχολής της Φρανκφούρτης", Max Horkheimer, Theodor Adorno, Herbert Marcuse, Jürgen Habermas, ο καθένας εκ των οποίων εργάστηκε για να επιφέρει τις αρχές του «Πολιτιστικού μαρξισμού»(“Cultural Marxism”) του ιδεολόγου του 20ου αιώνα Antonio Gramsci, ο οποίος πολιτιστικός μαρξισμός θα καταλάβει τις κοινωνίες, μέσω της «μακράς πορείας μέσα από τα θεσμικά όργανα» παρά μέσω μιας βίαιης επανάστασης.

Ο Brandi είπε στο LifeSiteNews, «Αν κοιτάξετε τον κόσμο, ιδιαίτερα στα δυτικά κράτη, από την ΕΕ και τους διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΟΗΕ, υπάρχει μια συνεχής ομοφυλοφιλική προπαγάνδα στην προώθηση αυτών των ιδεών της ταυτότητας φύλου, οι οποίες βασίζονται εξ ολοκλήρου σε αυτή τη νεο-μαρξιστική ιδεολογία, χωρίς να έχουν καμία επιστημονική απόδειξη».

«Η θεωρία αυτή ουσιαστικά δηλώνει ότι δεν είμαι άντρας ή γυναίκα. Το βιολογικό μου φύλο δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Αυτό που μετράει είναι το “φύλο”, που εγώ μπορώ να αποφασίσω να έχω». Πρόσθεσε δε, ότι αυτή η ιδεολογία κατά το τελευταίο έτος, άρχισε να καθιερώνεται στο ιταλικό δίκαιο.

«Το πιο φρικτό πράγμα», πρόσθεσε, «είναι ότι προσπαθούν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας από μικρή ηλικίαμέσω της ‘σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης’ στα σχολεία», κάτι το οποίο η κυβέρνηση ενθαρρύνει μέσω του υπουργείου ισότητας.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου