Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Το ”ισλαμικό κράτος” ισχυρίζεται πως θα κατασκοπεύσει τα πυρηνικά μυστικά του Ιράν

Το ”ισλαμικό κράτος” ισχυρίστηκε πως θα κατασκοπεύσει το Ιράν προκειμένου να μάθει τα πυρηνικά μυστικά της χώρας.Η συγκεκριμένη είδηση έγινε γνωστή με βάση ένα έγγραφο ενός από τους στρατιωτικούς ηγέτες του ”ισλαμικού κράτους”.

islamic-state

Σύμφωνα με  έγγραφο από έναν στρατιωτικό ηγέτη του ”ισλαμικού κράτους” η τζιχαντιστική ομάδα θέλει να μάθει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και τα κρατικά μυστικά που σχετίζονται με αυτό. Βέβαια το συγκεκριμένο έγγραφο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως γελοίο διότι οι τζιχαντιστές προτείνουν κάτι απίθανο,που πραγματικά αποδεικνύει το χαμηλό επίπεδο μόρφωσης που έχουν.Σύμφωνα λοιπόν με το έγγραφο,το ”ισλαμικό κράτος” προτείνει  μια  συμμαχία με τη Ρωσία εναντίον της Τεχεράνης και του ”Bashar al-Assad”,του Προέδρου της Συρίας.Φυσικά κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε.Η Ρωσία έχει αποδείξει πόσο αντίθετη είναι στις τζιχαντιστικές ομάδες,όταν πρωτοπορούσε στην υποστήριξη του Άσαντ,όσο η Δύση έκανε πως δεν βλέπει την ισλαμιστική απειλή.

Βέβαια,αυτό το μανιφέστο, το οποίο γράφτηκε από έναν από τους ανώτερους αξιωματικούς του στρατού του ”ισλαμικού κράτους”  δείχνει το πόσο πολύ θέλουν να πάρουν στα χέρια τους πυρηνικά όπλα οι τζιχαντιστές για να καταστήσουν την παγκόσμια απειλή τους αντιληπτή σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Το έγγραφο βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους ιρακινούς κομάντος κατά τη διάρκεια μίας παλαιότερης επιδρομής.Όλες οι πληροφορίες που σας παραθέσαμε και που σχετίζονται με την συγκεκριμένη είδηση αναφέρθηκαν,σήμερα Κυριακή 5 Οκτωβρίου,στην εφημερίδα ”Sunday Times” του Λονδίνου.

http://olympia.gr/2014/10/05/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου