Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Χωρίς όρια η φρίκη: Αποκεφάλισαν και μωρό οι τζιχαντιστές;

Xωρίς όρια η φρίκη: Αποκεφάλισαν και μωρό οι τζιχαντιστές;

Αν και ανεπιβεβαίωτη η είδηση, προκαλεί ανατριχίλα - Σύμφωνα με δημοσίευμα, βρέθηκε φωτογραφία στο κινητό νεκρού ισλαμιστή όπου φαίνεται το κοριτσάκι να απειλείται από αδίστακτο τζιχαντιστή - Σε άλλες φωτογραφίες οι ακραίοι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους παίζουν... ποδόσφαιρο με τα κεφάλια αθώων ανθρώπων

Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και χωρίς κανένα δισταγμό οι τζιχαντιστές σκοτώνουν αδιακρίτως, σπέρνοντας τον τρόμο σε Συρία και Ιράκ. Η είδηση, ανεπιβεβαίωτη ωστόσο μέχρι στιγμής, ότι οι απάνθρωποι ισλαμιστές αποκεφάλισαν ένα μικρό κοριτσάκι πραγματικά σοκάρει! Σύμφωνα με τη «Daily Mail», η εικόνα του μωρού παιδιού είναι ανάμεσα σε πολλές ακόμη φρικιαστικές φωτογραφίες που είχε στο κινητό του ένας τζιχαντιστής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο Κομπάνι, όπου τον τελευταίο καιρό μαίνονται οι μάχες μεταξύ Κούρδων και Ισλαμιστών.

Στη φωτογραφία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φαίνεται ένας φανατικός ισλαμιστής να απειλεί με μαχαίρι το κοριτσάκι. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει στιγμιότυπο που να δείχνει τη σκηνή του αποκεφαλισμού ή το κορμί του παιδιού, κάνει πολλούς να ελπίζουν ότι ίσως το μωρό γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τα χέρια των ακραίων μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Σε άλλες φρικιαστικές φωτογραφίες φαίνονται οι τζιχαντιστές να παίζουν... ποδόσφαιρο με τα κεφάλια των θυμάτων τους.

http://www.protothema.gr/world/article/419561/xoris-oria-i-friki-apokefalisan-kai-moro-oi-tzihadistes-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου