Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Μέλος της ‘Skull and Bones’ ο John Kerry (video)


Ο υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ, John Forbes Kerry είναι μέλος της διαβόητης μυστικής εταιρίας του Yale, ‘Skull and Bones’ («Κρανίο και Οστά»). Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, το ομολογεί με αμηχανία στον δημοσιογράφο και μετά, όταν ο δημοσιογράφος (χλιαρά) το συνεχίζει, εκείνος αλλάζει γρήγορα θέμα..

Ο Kerry είναι επίσης, μέλος του πανίσχυρου Council on Foreign Relations (CFR) και επίσημος προσκεκλημένος της Λέσχης Bilderberg το 2012.

Περί ‘Skull and Bones’:
Η αδελφότητα "Κρανίο και Οστά" ιδρύθηκε το 1832 στοπανεπιστήμιο του Γέιλ από τον στρατηγό Γουίλιαμ Χ. Ράσελ με την βοήθεια του Αλφόνσο Ταφτ, πατέρα του μετέπειτα προέδρου των ΗΠΑ Γουίλιαμ Ταφτ. Τα σύμβολά της είναι ένα κρανίο, δύο κόκαλα χιαστί και ο αριθμός 322. Τα ονόματα των ‘Bonesmen’παλαιότερα καταγράφονταν στα φοιτητικά έντυπα. Όµως τα τελευταία χρόνια κρατούνται κι αυτά μυστικά. Οι τελετές τους μοιάζουν µε τις μασονικές, αλλά είναι ακόμα πιο «ακραίες». Χρησιμοποιούν φέρετρα, οστά και κρανία, υποτίθεται για να υπενθυμίζουν στους µυηµένους ότι η ζωή είναι μικρή και ο θάνατος πλησιάζει. Άρα, πρέπει να µη σπαταλούν το χρόνο τους, αλλά να βαδίζουν ενωμένοι και αποφασισμένοι για την εκπλήρωση των (σκοτεινών) ιδανικών τους. Σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα υπάρχει µια σειρά από πρακτικές που σκοπό έχουν να σφραγίσουν τους µεταξύ τους δεσµούς. Εκτός από τα τελετουργικά µε τα οστά, µέσα στο κτίριο που το ονομάζουν ‘Tomb’, (Τάφος) που µοιάζει µε µαυσωλείο, πέτρινο, βαρύ και χωρίς παράθυρα, κάθε µέλος είναι υποχρεωµένο να περιγράψει ενώπιον των υπολοίπων κάθε λεπτοµέρεια της σεξουαλικής του ζωής. Περισσότερα διάβασε:

     
     Δείτε το βίντεο:


    Ο πατέρας του, Richard Kerry , υπηρέτησε στο εξωτερικό ως αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών που συμμετείχε σε υποθέσεις των Ηνωμένων Εθνών υποθέσεις. Ο παππούς και η γιαγιά του Κέρι, ο Fritz Kohn από την Σιλεσία και η γεννημένη στην Βουδαπέστη Ida Löwe ήταν Εβραίοι από ένα προάστιο της Βιέννης, που τότε ανήκε στην Αυστρο-Ουγγαρία. Όταν ήρθαν στις Ηνωμένες Πολιτείες στις αρχές του 20ου αιώνα, ασπάστηκαν τον ρωμαιοκαθολικό και άλλαξαν το όνομά τους σε Kerry μετά από μία τυχαία επιλογή από ένα χάρτη της Ιρλανδίας. Ο Fritz Kohn / Kerry είχε μια επιχείρηση υποδημάτων που πτώχευσε κατά τη διάρκεια του κραχ του 1921, με αποτέλεσμα να αυτοκτονήσει. Ο John Kerry μεγάλωσε ως Ρωμαιοκαθολικός, και ισχυρίζεται ότι παραμένει τέτοιος. Πριν η οικογένειά του μάθει την εβραϊκή κληρονομιά της, ο αδελφός του Τζον Κέρι, Cameronασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό το 1983 και παντρεύτηκε με ορθόδοξη Ιουδαία. Περισσότερα για τον Κέρι και το Ισραήλ εδώ.

    Τα αρχικά χρήματα για την εκπαίδευση του Κέρι έρχονται από τη μητέρα του, η οποία γεννήθηκε ως Rosemary Isabel Forbes . Η οικογένεια Forbes είχε φτάσει στη Μασαχουσέτη στα μέσα του 18ου αιώνα, και ο Ralph Bennett Forbes παντρεύτηκε σύντομα την Margaret Perkins, κόρη της γνωστής οικογένειας Perkins & Co, μιας από τις επιλεγμένες αμερικανικές επιχειρήσεις που συνεργάζονταν με τη βρετανική επιχείρηση της ανατολικής Ινδίας στην μεταφορά οπίου από την Ινδία στην Κίνα, και τσαγιού από την Κίνα προς την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Χάρη σε αυτό τον στρατηγικής σημασίας γάμο, ο Forbes συνδέθηκε άμεσα με μεγάλες οικογένειες, όπως οι Cabots, οι Cushings και άλλες. Ο Ralph Bennett Forbes εργάστηκε για το συνδικάτο Perkins ως διακινητής οπίου. Ο γιος του, John Murray Forbes, ήταν για ένα διάστημα μία από τις κυρίαρχες προσωπικότητες του ξένης κλίκας που έλεγχε τον Κινέζο αυτοκράτορα .

    Αυτού του είδους κλίκα των οπιο-οικογενειών της Νέας Αγγλίας που παντρεύονται μεταξύ τους, έχει κυριαρχήσει ιστορικά στην μυστική εταιρία Κρανίο και Οστά στο Πανεπιστήμιο του Yale, μια Τεκτονική λατρεία θανάτου στην οποία ανήκαν Αμερικάνοι πρόεδροι, όπως ο William Howard Taft, ο George Herbert Walker Bush, και ο George W. Bush. Στις προεδρικές εκλογές του 2004, ο Τζορτζ Μπους και ο αντίπαλός του, Τζον Κέρι ήταν και οι δύο μέλη της Skull and Bones , διασφαλίζοντας την βαθιά επιρροή της φαύλης οργάνωσης για την Προεδρία, άσχετα με το ποιο κόμμα θα κερδίσει .

    Τον Απρίλιο του 1971, ο Kerry έγινε ο πρώτος βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ που κατέθεσε στο Κογκρέσο υπέρ του τερματισμού της σύγκρουσης. Μίλησε ενώπιον της Επιτροπής της Γερουσίας για τις Εξωτερικές Σχέσεις, όπου υποστηρίχθηκε από τον ισχυρό πρόεδρο , J. William Fulbright του Αρκάνσας. Την επόμενη μέρα, ο Kerry πήρε μέρος σε μια διάσημη διαδήλωση στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες άλλοι βετεράνοι που έριχναν τα μετάλλια, τα σιρίτια τους, καθώς και τα αναμνηστικά πάνω από ένα φράκτη μπροστά από το Καπιτώλιο. Ο Kerry σύντομα έγινε μια διασημότητα των media. Σε εκπομπή του NBC, ο Kerry αναγνώρισε ότι ο ίδιος και το λοιπό στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ στο Βιετνάμ διέπραττε φρικαλεότητες και εγκλήματα πολέμου, κατά παράβαση της Σύμβασης της Γενεύης .

    Ο Kerry, ο οποίος υπηρέτησε για πολλά χρόνια στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, συνδέθηκε με την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Ομπάμα από το 2009. Η αρχική πολιτική του Ομπάμα για τη Μέση Ανατολή επηρεαζόταν σε μεγάλο βαθμό από την Ομάδα Μελέτης του Ιράκ του 2006, η οποία αντιπροσώπευε μια ευρύτερη προσπάθεια για τον περιορισμό της επιθετικότητας των Μπους - Τσένι.

    Μία από τις συστάσεις της Ομάδας Μελέτης για το Ιράκ ήταν να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τη Συρία με στόχο να σπάσει τη συμμαχία μεταξύ της Δαμασκού και της Τεχεράνης. Αυτή η προοπτική εκφράστηκε ξεκάθαρα από τον James Baker III , τον συν- πρόεδρο της ομάδας μελέτης. Ο Kerry ήταν μέρος της προσπάθειας για την υλοποίηση αυτής της προσέγγισης, αναλαμβάνοντας μια προσωπική επίθεση γοητείας προς τον Πρόεδρο Assad της Συρίας και τη σύζυγό του το 2009 και το 2010 (βλέπε φωτογραφίες πάνω. Στην δεύτερη σε γεύμα στη Δαμασκό με τις συζύγους). Όταν η αποσταθεροποίηση της Συρίας από το ΝΑΤΟ ξεκίνησε στις αρχές του 2011, οι επαφές του Kerry με τον Άσαντ έγιναν έντονα ενοχλητικές γι’ αυτόν.

    Ο Κέρι αφήνοντας τις εκφράσεις φιλίας άρχισε να κάνει ομιλίες απαιτώντας την άμεση αποπομπή του Άσαντ. Στη συνέχεια γινόταν όλο και πιο πολεμοχαρής.


    ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου