Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι ισλαμοφασίστες της Συρίας κατηγορούν την “ηγέτιδα της εξέγερσης” για ομοφυλοφιλια και θέλουν να την κρεμάσουν! Να φωνάξουν τους βενιζελοκουβέληδες για βοήθεια…

20130927-204339.jpg

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΙΑΝΩΝ.
Έχουν το θράσος να την κατηγορούν και για “συνεργασία με τους Αμερικανούς” όταν οι ίδιοι εκλιπαρούν τον Ομπάμα να βομβαρδίσει και να τους δώσει όπλα!

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Η φημισμένη ακτιβίστρια της « συριακής επανάστασης » , η θεωρητικός της εξέγερσης κατά του καθεστώτος Άσσαντ, δικηγόρος Razane Zeytouneh, η οποία βρισκόταν σε συνεχή επαφή με την αμερικανική πρεσβεία στη Δαμασκό από το 2003, απειλείται με εκτέλεση από τους συντρόφους της ισλαμιστές αντάρτες λόγω της σεξουαλικής της ταυτότητας.
Η γνωστή και ως « commandate της συριακής επανάστασης », υπεύθυνη σεμιναρίων επιμόρφωσης σε Πληροφορική και ΜΜΕ σε χιλιάδες νέους , για τις μεθόδους μιντιακής διαχείρισης πληροφοριών, εικόνων, στοιχείων και τηλεοπτικών παρεμβάσεων που οι
ειδικοί της αμερικανικής πρεσβείας της είχαν διδάξει για την μιντιακή προπαγάνδα,διώκεται με φάτβουα .
Σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων Asia News και Al Manar ,την Κυριακή εξεδόθη fatwa καταδίκης της σε θάνατο . Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και δημόσια εκδήλωση των ομοφυλοφιλικών της τάσεων, στις γυναίκες-μέλη της παραστρατιωτικής οργάνωσης με την οποία συνεργαζόταν στο Συντονιστικό Γραφείο διαχείρισης Επιτροπών στη Ντούμα ( περιφέρεια Δαμασκού).
Στο κείμενο της φάτβουα, κατηγορείται ακόμα ως συνεργάτιδα των Αμερικανών και ως χρηματοδοτούμενη από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. To κείμενο υπογράφεται από την Ταξιαρχία Liwa που διευθύνεται από τον Zahrane Allouche και πρόσκειται στους Αδελφούς Μουσουλμάνους.
Η ζωή της αγαπημένης ακτιβίστριας της Ευρώπης κρέμεται από μια κλωστή. Το 2011 τιμήθηκε με τα βραβεία του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου « Anna Politkovskaïa »(ευρωπαικός θεσμός βραβείων προς τιμήν της ρωσίδας δημοσιογράφου γνωστής για την εχθρότητά της στον Poutine και για την στήριξη της αποσχιστικής τσετσενικής θέσης) και Sakharov αντίστοιχα. Σύμφωνα με το σκεπτικό της βράβευσης όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοελίδα του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου (27/10/11) , « η Razane Zeytouneh με το blog της SHRIL , αποτέλεσε τη βασική πηγή πληροφόρησης για τα διεθνή ΜΜΕ » , σε σχέση με το συριακό.
Πριν δυο ημέρες, μασκοφόροι ένοπλοι ισλαμιστές άνοιξαν πυρ έξω από το σπίτι της στην ανατολική Γκούτα, διαμηνύοντάς της ότι εντός 3 ημερών οφείλει να εξαφανισθεί από την περιοχή -προπύργιο των ανταρτών, διαφορετικά θα την δολοφονήσουν.
Οι πολυάριθμες δυτικές ΜΚΟ που εκπονούσαν τα προγράμματα εμψύχωσης που υλοποιούσε η πολυβραβευμένη ακτιβίστρια, τα work shop , τα εκπαδευτικά ταξίδια σε Τουρκία, Γερμανία, Λίβανο, Κάιρο των νεοφώτιστων σύριων, θα έπρεπε να πάρουν θέση για την υπεράσπισή της. Η υπεύθυνη του Γραφείου Διάδοσης των Πληροφοριών της « επανάστασης » (συνεπικουρούμενη και από την άλλη σύντροφό της, Yassine al-Hajj Saleh) διώκεται επειδή αποδείχτηκε λεσβία. Καμιά ανακοίνωση της Ε.Ε. για αυτήν την « ομοφοβία » στους κύκλους της επανάστασης που ομόφωνα στηρίζουν;

20130927-204350.jpg

20130927-204403.jpg

http://olympia.gr/2013/09/27/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου