Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η γυναίκα πίσω από το μακελειό στην Κένυα – Η Βρετανίδα «λευκή χήρα» και το θρίλερ που συνεχίζεταιΣοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση σε εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι στην Κένυα, όπου Σομαλοί ισλαμιστές μαχητές σφαγίασαν άνδρες, γυναίκες και παιδιά!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

Η τρομοκρατική επίθεση της οργάνωσης Σεμπάμπ, των Σομαλών ισλαμιστών μαχητών, έγινε υπό τις οδηγίες μιας γυναίκας, της Βρετανίδας 29χρονης Samantha Lewthwaite, της αποκαλούμενης «λευκής χήρας» ενός από τους βομβιστές της τρομοκρατικής επίθεσης στο μετρό του Λονδίνου.

Στρατιώτες είπαν, σύμφωνα με τη Daily Mail, πως μια λευκή γυναίκα που φορούσε βέλο, έδινε εντολές στους δράστες στα αραβικά μέσα στο εμπορικό κέντρο Westgate του Ναϊρόμπι, κατά την εισβολή το περασμένο Σάββατο.

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς εκτελέστηκαν γιατί δε μπορούσαν να απαγγείλουν το Κοράνι ή να προφέρουν το όνομα της μητέρας του προφήτη Μωάμεθ.
Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν έγινε η εισβολή, οι μουσουλμάνοι που βρίσκονταν εκεί διατάχθηκαν να φύγουν και όμηροι κρατήθηκαν κυρίως λευκοί.

Απειλούν να σκοτώσουν ομήρους

Στο Ναϊρόμπι, το θρίλερ που ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου συνεχίζεται. Εκατοντάδες όμηροι έχουν απελευθερωθεί αλλά 10 άνθρωποι παραμένουν στα χέρια των δραστών, οι οποίοι έχουν απομονωθεί. Και οι ισλαμιστές απειλούν να τους εκτελέσουν.

"Δίνουμε την άδεια στους μουτζαχεντίν που βρίσκονται εντός του κτιρίου 'να ενεργήσουν κατά' των ομήρων", δήλωσε ο εκπρόσωπος των σεμπάμπ, ο σεΐχης Αλι Μουχάμουντ Ραζ, σε μήνυμά του που αναρτήθηκε σε ισλαμιστικό ιστότοπο.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=240363&catid=7


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου