Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Προσβολή της σημαίας μας από Γερμανό κάφρο πολιτικό σε τηλεοπτική εκπομπή

 
Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία θα εμφανιστεί σε εκπομπή που θα προβληθεί απόψε από το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Tele-5, ένας κάφρος που λέγεται Μπερντ Λούκε (Bernd Lucke) και είναι ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD).

Ο Λούκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι, θα ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, τονίζοντας ότι έτσι θα είναι καλύτερα τόσο για την Ευρωζώνη όσο και για την ίδια την Ελλάδα.

«Θέλω η Ελλάδα να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη. Διότι αυτό είναι καλύτερο για το ευρώ και καλύτερο για την Ελλάδα», θα τονίσει.

Στο τρέιλερ της εκπομπής του Μπέντζαμιν Στούκραντ - Μπάρε, εμφανίζεται ένας άλλος κάφρος, ο παρουσιαστής της εκπομπής, να κρατά μια ελληνική σημαία με τρύπα στη μέση και να ρωτά τον Λούκε «τι θα κάνουμε απόψε;», για να απαντήσει ο κάφρος πολιτικός «θα με τυλίξουμε με την ελληνική σημαία».

Ο πρώτος κάφρος (δημοσιογράφος) τυλίγει την ελληνική σημαία γύρω από τον άλλο κάφρο (Λούκε) και προσθέτει ότι «θα φωνάξουμε και "έξω οι Ναζί!"» και αρχίζει να φωνάζει το σύνθημα μαζί με τον Λούκε.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου