Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Σουηδός κεντροδεξιός υπουργός, υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας: «Σε λίγο όλη η Ευρώπη θα μοιάζει με την Αφρική»

Η Ευρώπη (προσεχώς)
Τουλάχιστον ο Σουηδός υπουργός Οικονομικών Anders Borgείναι ειλικρινής σχετικά με το τι θέλει και τι κάνει η κυβέρνησή του. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί η μετατροπή της Σουηδίας σε Νιγηρία, μια χώρα που βρίσκεται συνεχώς στα πρόθυρα ενός εμφυλίου πολέμου μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, την οποία το μόνο που τη σώζει είναι η βιομηχανία πετρελαίου και η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τους απατεώνες του Διαδικτύου.

Ο Υπουργός Οικονομικών της Σουηδίας, Anders Borg, του κυβερνόντος κεντροδεξιού κόμματος των «Μετριοπαθών», επισκεπτόμενος την Αφρική έδωσε μια συνέντευξη στην σουηδική εφημερίδα ‘Expressen’ ενώ βρισκόταν στο λεωφορείο για το Λάγος. Ο Borg κοίταξε έξω από το παράθυρο, είδε όλα τα χρώματα και προσέβλεψε στην ημέρα που η Σουηδία θα γίνει και αυτή «πολύχρωμη».

Είναι άλλο πράγμα το ότι πιστεύει ότι η Αφρική θα ασκήσει μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια αγορά, και ότι θα υπάρξει οικονομική ανάπτυξη στην αφρικανική ήπειρο και είναι κάτι τελείως διαφορετικό να ευχηθεί η Αφρική «να έρθει στη Σουηδία».

"Κοιτάξτε όλα τα όμορφα χρώματα που φορούν εδώ οι γυναίκες. Μέσα σε δέκα χρόνια έτσι θα μοιάζει όλη η Ευρώπη. Πίσω στην πατρίδα είναι τόσο ζοφερά και θλιβερά τα χρώματα. Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μας θα υπάρχουν 1,5 με 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι στην Αφρική και εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε 500 εκατομμύρια. Αυτό θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στις τάσεις μας".


«Η Ευρώπη θα γίνει ένα καλύτερο μέρος, ένα πιο πολυπολιτισμικό μέρος», συνεχίζει.

«Το ότι η Αφρική ασκεί όλο και μεγαλύτερη επιρροή σε εμάς, μπορεί κανείς να το δει στην λαϊκή μουσική. Αλλά νομίζω ότι πραγματικά θα το συνειδητοποιήσουμε όταν αρχίσουμε να βλέπουμε αφρικάνικες αλυσίδες fast food στη Στοκχόλμη. "

Κάθε αντίσταση φαίνεται μάταιη Ευρωπαίε. Σκύψε το κεφάλι και αποχαιρέτα την Ευρώπη που ήξερες. Οφείλεις να πειθαρχήσεις και να υποταχθείς στην «διαφορετικότητα»...

 
 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

http://redskywarning.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου