Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Εύβοια: Ληστής βίασε γριούλα μπροστά στο σύζυγό της

Βίασε την ηλικιωμένη γυναίκα και στη συνέχεια χτύπησε και μαχαίρωσε τον άντρα της

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα συνέβησαν σε ένα σπίτι σε χωριό της Nότιας Εύβοιας κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν ένα ανθρωπόμορφο κτήνος εισέβαλε στην οικία ηλικιωμένων για να κλέψει και, επειδή δεν βρήκε κάτι πολύτιμο, ξέσπασε τις αρρωστημένες ορμές του βιάζοντας την 69χρονη ιδιοκτήτρια!

Ο φρικτός βιασμός έγινε μπροστά στα μάτια του 80χρονου συζύγου του θύματος, που έκανε ό,τι μπορούσε για να εμποδίσει το δράστη αλλά εκείνος του επιτέθηκε, αρχικά χτυπώντας τον με γροθιές και στη συνέχεια τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι! Όταν ικανοποίησε τα ζωώδη ένστικτά του, σηκώθηκε κι έφυγε σαν κύριος αφήνοντας αιμόφυρτο το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Μόλις τα θύματα συνήλθαν, ειδοποίησαν την αστυνομία που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αδίστακτου ληστή και βιαστή, ο οποίος είχε πιθανότατα και συνεργό που φύλαγε τσίλιες έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Η απάνθρωπη επίθεση έχει προκαλέσει σοκ και οργή στη μικρή κοινωνία του χωριού και οι κάτοικοι απειλούν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

http://www.protothema.gr/greece/article/290548/euvoia-listis-viase-grioula-brosta-sto-suzugo-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου