Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Ξεκινά η κόλαση: Ο απατεώνας Κάμερον στέλνει τις πρώτες δυνάμεις στα σύνορα της Συρίας με την ΙορδανίαΤο λαδωμένο κάθαρμα, που όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα το κόμμα του χρηματοδοτείτο από Τούρκους εγκληματίες των κατεχομένων, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Το γελοίο υποκείμενο που είχε αποκαλέσει την Ελλάδα “Οθωμανική αποικία” χωρίς κανείς από τους ντόπιους δοσίλογους να αρθρώσει λέξη, έδωσε εντολή σήμερα και ήδη οι ειδικές δυνάμεις της Βρετανίας που εδρεύουν στην Ιορδανία μετακινούνται στην Συρο – Ιορδανική μεθόριο.

Η συνολική δύναμη των ανδρών που εδρεύουν στην Ιορδανία (συμπεριλαμβάνονται Πολωνοί, επίσης εκπαιδευμένοι από την SAS), και Αμερικανοί ανέρχεται στους 7,000 άνδρες. Είχαν μεταφερθεί εκεί με το πρόσχημα διεθνούς νατοϊκής άσκησης αλλά τώρα φαίνεται η πραγματική σκοπιμότητα.

Η μεθόδευση για τη “νέα οθωμανική αυτοκρατορία” ξεκινά. Το θέμα είναι πότε θα ξυπνήσουμε εμείς, να ετοιμαστούμε για αντίσταση αφού η φωτιά ήδη έφτασε στην πόρτα μας και αν σιωπήσουμε, θα μας κάψει. Το απόβλητο Κάμερον άλλωστε ήταν απόλυτα ειλικρινής όσον αφορά τις προθέσεις του για την Ελλάδα.

http://olympia.gr/2013/06/16/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου