Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Εκπαίδευση για την Αποκάλυψη των Ζόμπι. Η Αμερικανική εταιρεία Halo Corp. εκπαιδεύει στρατιωτικό προσωπικό και όργανα του νόμου για μια πανδημία των Ζόμπι!

Zombie Apocalypse Training

Το Αμερικάνικο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είναι έτοιμο για την αποκάλυψη των Ζόμπι. Οι ιδιοκτήτες πυροβόλων όπλων προετοιμάζονται για μια αποκάλυψη των Ζόμπι. Τώρα, ο στρατός και τα όργανα επιβολής του νόμου είναι έτοιμοι. Και τον επόμενο μήνα αρχίζουν την ειδική εκπαίδευση.

Η εταιρεία Halo Corp. ανακοίνωσε χθες ότι περίπου 1.000 άτομα στρατιωτικού προσωπικού, αστυνομικοί, ειδικοί γιατροί και ομοσπονδιακοί θα μάθουν τα πάντα για μια αποκάλυψη των Ζόμπι, ως ένα κομμάτι της ετήσιας αντιτρομοκρατικής συνόδου κορυφής, σύμφωνα πάντα με τους Military Times.

Σίγουρα αυτό ακούγεται εξωφρενικό και μόνο ένα μικρό κομμάτι της συνόδου κορυφής έχει πάρει στα σοβαρά την υπόθεση - αλλά μια πανδημία τύπου Ζόμπι είναι ένα καλό σενάριο για προετοιμασία. Οι επισκέπτες θα μάθουν πως να αντιμετωπίζουν μια παγκόσμια πανδημία, όπου οι άνθρωποι γίνονται τρελοί, βίαιοι και άφοβοι. Τα Ζόμπι θα περιφέρονται στους χώρους της συνόδου στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, παρενοχλώντας τους στρατιώτες και τις ομάδες πρώτων βοηθειών που θα συμμετέχουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν είναι ξεκάθαρες, αλλά οι Military Times τόνισαν ότι τα Ζόμπι δεν είναι αληθινά.

Αυτή η εκπαίδευση έρχεται σε μια εποχή όπου ο όρος "Αποκάλυψη των Ζόμπι" είναι διαδεδομένος και όπου πολλοί κλάδοι της κυβέρνησης έχουν κυκλοφορήσει δηλώσεις και θέσεις για το θέμα αυτό. Νωρίτερα μέσα στον μήνα το Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας ανέφερε ότι τα Ζόμπι έρχονται ως μέρος ενός αστείου για να προετοιμάσουν τους πολίτες για μια ερχόμενη, αληθινή καταστροφή.

Το CDC, Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών, κυκλοφόρησε παρόμοιες δηλώσεις, με χιουμοριστικές τάσεις, έτσι ώστε να κάνει το κοινό να προετοιμαστεί για αληθινές καταστροφές. Για να διασφαλιστεί ότι κανένας δεν παρερμηνεύει τις δηλώσεις αυτές, το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών ανέφερε στην Huffington Post ότι τα Ζόμπι δεν είναι αληθινά.

http://www.huffingtonpost.com/2012/09/17/zombie-apocalypse-training-halo-corp_n_1889724.html

Υπεύθυνος για την μετάφραση: George

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου