Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ



Ευχαριστώ θερμά όλους όσους επικοινωνούν
με το επιτελείο μου για να ενημερωθούν
σχετικά με την υγεία μου.
Τους διαβεβαιώ ότι είμαι καλά
και ότι βρίσκομαι εκεί που δεν μπορεί
να με βρει κανείς:
Στις καρδιές των αγωνιζόμενων φίλων μου
στις καρδιές των αγωνιζόμενων ανθρώπων.

Έστω κι αν σκοτώσουν το σώμα μου
δεν θα μπορέσουν να πειράξουν το πνεύμα μου
που τους έχει στήσει επικίνδυνη ενέδρα μέσα στις καρδιές των αγωνιστών.

Σας υπόσχομαι ότι φροντίζω ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΩ
η μνήμη των μαρτύρων να ζει και να μας οδηγεί
και η ζωή των προδοτών κάθε ημέρα που περνά
να μετατρέπεται σε όλο και πιο επώδυνο μαρτύριο.

Απόσπασμα από το προτελευταίο διάγγελμα του ηρωικού Ηγέτου της Λιβύης.




Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα το σκάκι και δεν αρέσκομαι να παίζω αυτό το παιχνίδι.
Θεωρώ ότι στηρίζεται κυρίως στην επίθεση με ταυτόχρονη εξασφάλιση προστασίας. Στην σημαία μου έχω γράψει την αρχή του Κουνγκ Φου, η οποία προσβλέπει στην εξουδετέρωση του αντιπάλου χωρίς να τον αγγίξω. Όχι διότι αποφεύγω τα μαλλιοτραβήγματα. Αυτό αποτελεί επιταγή της συγκεκριμένης μορφής πολεμικής τέχνης.

Το σκάκι συμπάθησα όμως, όταν πρόσεξα πως το χειρίζεται ο ηρωικός ηγέτης του Λιβυκού λαού, Καντάφι. Χωρίς να γίνω σκακιστής, μετατράπηκα και παραμένω φανατικός θεατής της δικής του παρτίδας.
Γνωρίζω κάποια από τα προτερήματα, που αυτούς διαθέτει. Τα λεγόμενα "ατού". Εξ' άλλου αυτά δεν έκρυψε ποτέ. Ωραία ανοίγματα, τα οποία οδηγούν σε στριμώγματα, ώστε να κλάψουν μανούλες.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι μετά τόσους μήνες Νατοϊκής εισβολής με τους πλέον βάρβαρους βομβαρδισμούς το 99% της χώρας παραμένει υπό τον έλεγχο των πατριωτικών δυνάμεων, καθώς οι δυνάμεις των εισβολέων υφίστανται συνεχείς πανωλεθρίες. Η μόνη δυνατότητα, η οποία απομένει στο ΝΑΤΟ είναι η επιβολή ανθρωποχασαπιού από αέρος.
Αυτή η διαδικασία όμως ξεσκεπάζει το ΝΑΤΟ, χωρίς αυτό να μπορεί να προωθήσει στον ελάχιστο βαθμό την στρατηγική του στην Λιβύη. Κατ'αυτό τον τρόπο το ΝΑΤΟ έχει περιέλθει σε ένα πολύ ευαίσθητο και ολοκληρωτικό στρατηγικής μορφής αδιέξοδο. Το κύρος του, αλλά και το δέος με το οποίο επιχειρεί να υποβάλει τους λαούς έχει ευτελιστεί πλήρως με αφετηρία το πάθημα της Λιβύης.
Αποσκοπούν να επιβάλουν αντίχρηστο και αποδεικνύονται ανάξιοι ακόμη και για να μαζεύουν πενηνταράκια σε κάποια ουρητήρια. 




Ιδιαίτερη εντύπωση μου προξένησε η ανάγνωση του πλέον πρόσφατου διαγγέλματος του Καντάφι, που δημοσιεύθηκε στις αρχές αυτής της εβδομάδος,διότι είναι ιδιαίτερα σκακιστικό. Για όσους ξέρουν να ενημερώνονται, επισκεπτόμενοι σελίδες με μόνιμη αντικειμενική ροή ειδήσεων για την Λιβύη - όπως οι σελίδες "Libya S.O.S." και "my-metropolis.eu" - γνωρίζουν, ότι το ΝΑΤΟ δεν έχει χάσει εδώ και αρκετό καιρό μόνο τον πόλεμο στην Λιβύη, αλλά καταρρέει όλη η στρατηγική του στην μείζονα περιοχή της βορείου Αφρικής (με εξαίρεση την Αίγυπτο, όπου τα χαφιεδαριό της αγγλοσαξονικοκίνητης "ισλαμικής αδελφότητος" και των χαμένων της "Χαμάς" κινούν τα νήματα προς όφελος της CIA).
Οι πατριωτικές δυνάμεις στο Αλγέρι δεν περίμεναν πότε οι ορδές του NTC. και της Αλ Καίντα θα εισβάλουν στην χώρα τους για να την κάνουν και αυτή μπάχαλο. Εισήλθαν εδώ και μήνες οι ίδιοι μαχητικά στο έδαφος της Λιβύης κατά χιλιάδες και πολεμούν εκεί εναντίον των αρουραίων του ΝΑΤΟ, γνωρίζοντας ότι η άμυνα στην Λιβύη είναι άμυνα για το Αλγέρι.
Το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά της Νιγηρίας. Οι Νιγηριανοί χόρτασαν ψωμάκι εργαζόμενοι στην Λιβύη και γνωρίζουν την γενναιοδωρία των Λίβυων, το φιλολαϊκό καθεστώς ευημερίας της Τζαμαχιρίας και το τι εστί Καντάφι. Έτσι 30.000 μαχητές εισείλθαν από τις πρώτες ημέρες του πολέμου στην Λιβύη, για να αγωνισθούν στο πλευρό των Λίβυων πατριωτών, μετατρέποντας τον Νότο της χώρας, όπου υπάρχουν κυρίως οι πετρελαιοπηγές, σε ισχυρό λαϊκό οχυρό, το οποίο αποφεύγουν να πλησιάσουν οι κανίβαλοι της Αλ Καίντα και του ΝΑΤΟ έστω από απόσταση.

Ο μόνος τρόπος "νίκης" που απέμενε στο ΝΑΤΟ, ήταν παρόμοιος της "νίκης" των ΗΠΑ στο Βιετνάμ. Ενώ οι Βιετκόνγκ νίκησαν στην ζούγκλα (άλλο τι καθεστώς τους φόρεσαν στην συνέχεια οι "πεφωτισμένοι") οι γιάνκηδες νίκησαν στο Χόλλυγουντ.
Μόνο που πλέον αυτό είχε διευρυνθεί τερατωδώς. Ενώ η εισβολή των καμερών παραποίησης της πραγματικότητος μέσω CNN γινόταν από τον πρώτο πόλεμο του Κόλπου και εντεύθεν μέσω των οθονών της τηλεοράσεως, στην συνέχεια προστέθηκε στον μηντιακό οχετό και η παρέμβαση των φονευόντων την αλήθεια στο διαδίκτυο.
Ειδικά στην περίπτωση της Λιβύης η παραπληροφόρηση ξεπέρασε κάθε όριο. Έφθασαν να δείχνουν τον Σαρκοζί και τον Κάμερον σε κάποιο αεροδρόμιο ενός χωριού, ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για το αεροδρόμιο της Τρίπολης.
Η συνεχείς ψευδείς θριαμβολογίες των μαζικών μέσων για υποτιθέμενες νίκες των αρουραίων, εκεί όπου αυτοί υφίσταντο πικρές πανωλεθρίες κατ' επανάληψη, δεν αποτέλεσαν ζήτημα αφετηρίας για αποκατάσταση της πραγματικότητος από τον γράφοντα, διότι δεν θεωρώ σοβαρή απασχόληση να αναδημοσιεύω καταμετρήσεις πτωμάτων των αρουραίων.
Πόσες φορές δεν ακούσαμε με τον πλέον ξεδιάντροπο τρόπο, ότι έπεσε δήθεν η Σύρτη ή το Μπάνι Βαλίντ για να διαψευσθεί αυτό συνέχεια; Για να κατακτήσει κάποιος μια πόλη φθάνει να την κατακτήσει μια φορά. Οι εξαγγελίες εικοσαπλών κατακτήσεων δεν αποτελούν πλέον καν ψυχολογικό πόλεμο, αλλά καταγράφουν την ηλιθιότητα μηχανισμών, οι οποίοι αδυνατούν να εξασκήσουν στοιχειώδη προπαγάνδα, υποβιβάζοντας την νοημοσύνη μας, κάτω από εκείνη των βοδιών.



Ας δούμε όμως συγκεκριμένα το τελευταίο διάγγελμα του Καντάφι και το ΡΟΥΑ ΜΑΤ που αυτό περιέχει έναντι κάποιων.
Έτσι ίσως κατανοήσουμε και τους λόγους, που αυτοί έπρεπε πάσει θυσία να τον "σκοτώσουν" (και το λουρί της μάνας):


"Λαοί της Υφηλίου:

Αυτές οι λέξεις φθάνουν μέχρι εσάς από αυτούς, οι οποίοι αγωνίζονται μέσα σε αδυσώπητους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ εναντίον αμάχων.
Η κατάσταση την οποία μας επέβαλαν ουδόλως αποδίδεται από τα δυτικά μαζικά μέσα.
Εμείς είμαστε απλοί άνθρωποι, που μπορέσαμε όμως να ξεπεράσουμε τον φόβο της επιβεβλημένης κρατικής τρομοκρατίας και τον πλήρη αποκλεισμό. Την καταδίκη ενός λαού σε απρόσκοπτη εξόντωση στο όνομα της υποτιθέμενης παροχής προστασίας, δηλαδή της κλοπής του φυσικού του πλούτου.
Αυτή η εκστρατεία "προστασίας" έχει ήδη κοστίσει την ζωή σε 60.000 ανθρώπους κυρίως αμάχους, μεταξύ των οποίων πάρα πολλά παιδιά.
Εμείς επιλέξαμε την οδό, η οποία είναι από ιστορικής πλευράς κοινή για κάθε καταπιεζόμενο: Αντίσταση ενάντια στην αποικιοποίηση και καταστροφή της πατρίδος μας μέχρι εσχάτων.
Εμείς δεν διασχίσαμε κάποιον ωκεανό για να επιτεθούμε εναντίον της Αγγλίας ή της Γαλλίας. Υπερασπιζόμαστε το σπίτι μας. Οι ιμπεριαλιστές επιχειρούν βιαίως μια συγκέντρωση των όλων των ενεργειακών πηγών υπό τον έλεγχό τους, επανααποικιοποιώντας την Αφρική, ώστε να περιορίσουν σε αυτήν την διείσδυση της Κίνας.
Δεν σας ζητάμε να έλθετε να πολεμήσετε στο πλευρό μας, ενισχύοντας τις δικές μας γραμμές άμυνας. Είμαστε ένας μικρός λαός, αλλά διαθέτουμε αρκετούς ικανούς και εμψυχωμένους μαχητές, ώστε να οδηγήσουμε υπεράριθμους αντιπάλους στην ήττα. Ήταν στο πεπρωμένο μας να επιφορτιστούμε εμείς με αυτόν τον τεράστιο αγώνα. Όμως δεν ανησυχούμε για μας. Είμαστε προετοιμασμένοι και ψυχικά θωρακισμένοι, ώστε να τα καταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο.
Μας ενδιαφέρει όμως και το δικό σας μέλλον. Σας εγκαλούμε στην δημιουργία ενός παγκόσμιου μετώπου ενάντια στις αρπακτικές δυνάμεις του πολέμου και καταληστεύσεως. Σας εγκαλούμε σε ένα αγώνα στον οποίον θα βάλετε πρώτα το μυαλό σας να εργαστεί και μετά την φαντασία σας στην διαδικασία δημιουργίας ενός νέου μοντέλου κοινωνικής συμβιώσεως, το οποίο θα καταργεί την διαφθορά και την καταπίεση.
Αμυνθείτε πριν οι δυνάμεις του σκότους καταστρέψουν την ανθρωπότητα.
Μην πιστεύετε σε αυτά που μεταδίδουν τα μαζικά μέσα τους.
Αν είχαμε δυνατότητα θα δείχναμε τους όγκους των πτωμάτων τους και τις φοβερές τους απώλειες. Ήδη έχουν τραπεί σε άτακτο φυγή οι ορδές τους.
Η πρωτοβουλία των κινήσεων βρίσκεται πλέον αποκλειστικά στην δική μας επιχειρησιακή δραστηριότητα. Εμείς πλέον επιλέγουμε πότε, πού και πώς θα τους χτυπήσουμε.
Οι εμπειρίες που καταγράφουμε στην μάχη των πόλεων θα έχουν τεράστια στρατηγική αξία για την ανάπτυξη της άμυνας των λαών στο μέλλον.
Κατανοήστε, ότι ο πόλεμος αυτός δεν έχει τοπικό χαρακτήρα. Οι ομηρία επεκτείνεται σε όλους μας. Όμως εμείς τους κρατούμε σε μια θανάσιμη παγίδα εδώ, ώστε να μπορέσετε εσείς να κερδίσετε χρόνο στην οργάνωση της δικής σας άμυνας, ώστε να αποδείξουμε ότι δεν επαρκεί ο έλεγχος του ΟΗΕ από μερικούς αλήτες, για να περάσει όλη η ανθρωπότητα σε καθεστώς ομηρίας και σκλαβώσεως.
Να είστε βέβαιοι ότι:
- Θα τους επιβάλουμε να πληρώσουν πολλαπλά για τα εγκλήματα και τις κλοπές σε βάρος μας.
- Είμαστε σε θέση να καταστρέψουμε την ροή της κλοπής πετρελαίου, ματαιώνοντας τα σχέδιά τους.

- Στους στρατιώτες των εισβολέων αναγγέλλουμε: Αυτός ο πόλεμος δεν σας αφορά. Μέχρι στιγμής ότι μας κάνατε σας το συγχωρούμε. Επιστρέψτε στις οικογένειές σας, όσο είναι ακόμη καιρός.
- Στους κκ. Σαρκοζύ και Κάμερον λέμε όμως: Παλληκάρια θα μας βρείτε μπροστά σας θέλετε δεν θέλετε και θα την φάτε από εκεί που δεν την περιμένετε.
- Στους λαούς της οικουμένης λέμε:
Η δημιουργία ενός παγκόσμιου κινήματος, που θα αποβεί νεκροθάφτης της ρεμούλας και της αδικίας είναι πλέον αναπόφευκτη. Αυτό θα αναδείξει νέες δυνάμεις, οι οποίες θα αλλάξουν μεσοπρόθεσμα την φυσιογνωμία της ζωής επάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Εμείς θα συνεχίσουμε ως το τέλος, επιδιώκοντας το μέγιστο αγαθό: Μια αναπαυμένη αγωνιστική συνείδηση".
Τουτέστιν:
ΡΟΥΑ ΜΑΤ
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ



FIASKO
Αυτήν την φορά θα αφήσω να αναφερθεί στο φιάσκο σχετικά με την μάσκα από καουτσούκ που φορέσανε στον πίθικα και τον επυροβολάγανε, διότι ήτανε λέει δήθεν ο καντάφης το ιστολόγιο Lybia S.O.S:
http://libyasos.blogspot.com/2011/10/muammar-al-gaddafi-is-alive.html

"1. Στα υποτιθέμενα βίντεο από την Σύρτη υπάρχει παντού αιωρούμενη άμμος. Την προηγούμενη ημέρα όμως είχε στην Σύρτη καταρρακτώδη βροχή. Για να σηκωθεί η άμμος χρειάζονται μετά από νεροποντή αρκετές ημέρες.

2. Στα δυο διαφορετικά βίντεο ο "νεκρός Συνταγματάρχης" έχει διαφορετικό χρώμα μαλλιών. Τι έγινε δεν πέτυχε το περμανάντ στον πίθικα;

3. Στο ένα βίντεο η μύτη του εικονιζόμενου είναι πλακουτσωτή, στο άλλο είναι ίσια. Τι έγινε, ξεχάσατε να κρεμάσετε το γουδόχερο;

4. Στα πρώτα βίντεο ο εικονιζόμενος φαίνεται πολύ νέος. Μήπως χαμπαρίζετε καθόλου τι σόι ρυτίδες αποκτά ένας εβδομηντάχρονος, που πέρασε τα νιάτα του στην έρημο;

5. Ισχυρίζονται ότι πριν τον συλλάβουν τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν στα πόδια. Όμως στην αρχή του βίντεο ο εικονιζόμενος, πριν τον ρίξουν κάτω, στεκόταν άνετα. Τσάμικο γιατί δεν βάλατε να χορέψει;

6. Κάποια από τα βίντεο της "σύλληψης" αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο μια ημέρα πριν την ημέρα της "σύλληψης". Είπαμε: Οι χαφιέδες να εργάζονται οργανωμένα. Μισθό παίρνουν. Αλλά αυτοί διεκδικούν με κάθε τρόπο και τα μπόνους.

7. Σύμφωνα με ένα βίντεο, τον βρήκαν μέσα σε ένα κανάλι της αποχέτευσης με απόνερα. Όμως ο εικονιζόμενος είναι φρεσκοξυρισμένος. Μάλλον θα άκουγε πριν την σύλληψη τον Γρηγόρη Μπιθικότση στο "άφτιαχτο κι αχτένιστο στον χάρο δεν σε δίνω..."

8. Σε ένα βίντεο εικονίζεται στο βάθος να στέκεται ανέμελη μια γυναίκα μαύρου χρώματος. Είναι όμως γνωστό, ότι στην Λιβύη οι του "μεταβατικού συμβουλίου" πετσόκοψαν τους μαύρους. Μάλλον η εν λόγω κυρία θα θεώρησε, ότι οι δολοφόνοι ήταν πολύ απασχολημένοι με το λιντσάρισμα της πλαστικής μάσκας του πίθικα, ώστε να βρουν χρόνο για να ασχοληθούν και με αυτήν.

9. Στο ένα βίντεο έχει το πρόσωπο του εικονιζόμενου πριν τον τοποθετήσουν στο φορείο αίματα. Στο άλλο, ενώ αυτός βρίσκεται επί του φορείου, το πρόσωπό του είναι ελεύθερο αιμάτων. Μάλλον η κόλα στη σάλτσα ήταν ελαττωματική.

10. Η κόρη του Καντάφι Αΐσα ισχυρίζεται ότι ο πατέρας βρίσκεται εν ζωή. Η Κλίντον ισχυρίστηκε: "Ήλθα και πέθανε". Δεν είχανε οι ΗΠΑ κανένα πιο γκαντέμη να στείλουνε, ώστε να πάρει η μπάλα μερικούς κακούς ακόμη;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΕ ΔΩΡΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΙΡΑΝΤΕΣ:

Πόσους σωσίες του Καντάφι σκότωσαν συνολικά στα βίντεο;


PS. Hillary
Όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα.
Και να πας να ράψεις μαύρο ταγιεράκι για τελετές Παρίσι, Λονδίνο.



http://bostopel.blogspot.com/2011/10/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου